Announcement

Collapse
No announcement yet.

AC Milan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ovim osobama, a dobro se vidi ko su te osobe, jer ih je bilo desetak, treba doživotno zabraniti pristup stadionima, i da zbog ovakvog ispada, bez trunke kajanja, odleže dobro vreme u zatvoru. Kako neko može biti toliki idiot meni nije jasno. Nijednom normalnom čoveku ne sme smetati osoba koja se od njega razlikuje samo zbog boje kože, vere ili nacionalnosti. Uskratili su priliku ostaloj većini navijača da uživaju u utakmici svog malog tima, kome je u goste došao, da sa njima odigra prijateljsku, jedan veliki Milan.

Za Boatenga svaka čast. Kapiram da je trpeo uvrede svih 25 minuta i više čovek nije mogao da izdrži. E sad za ostalo neka se pobrinu nadležni organi.
    Originally posted by Brajkula
    Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Zašto Berluskoni neće Balotelija?

Vlasnik Milana poručio da Baloteli nema dovoljno kvaliteta za "Rosonere", ali onih ljudskih.

Silvio Berluskoni je bio veoma direktan u izjavi za italijanske medije.

"Nećemo dovesti Balotelija. Nije me uverio da ima ljudske kvalitete da bi nosio naš dres , rekao je bivši italijanski premijer.

Negirao je da klub razmišlja o Osvaldu.

"Prestar je za nas, probaćemo da napravimo ekipu od mladih igrača koja će par godina igrati zajedno. Više mi se sviđa Destro, jednom će zaigrati za Milan", uveren je "gazda" Silvio.

Comment

• Milan-Siena 2-1

Comment

• Dosada na "Marasiju"

U lošem meču Sampdorija i Milan odigrali bez golova, šansu meča propustio Ikardi, napadač domaćih...

Sampdorija je bila opasna u prvih 15 minuta, Abijatija su na muke stavili Ikardi i Eder, ali je mreža Milana ostala netaknuta.

Gosti spori i neinventivni, probao je Montolivo par puta do poluvremena, ali nije bilo opasnosti za Romera.

U nastavku je Niang pripretio domaćima, ali je šansu meča imao Ikardi. Momak koji je srušio Juve nije iskoristio poklon Meksesa, bio je sam pred Abijatijem, ali nije pogodio okvir gola.

Pre toga je Estigaribija dobro šutirao, ali je Abijati izbacio loptu u korner. Praktično to su bila dva uzbuđenja, El Šaravi se nije video, zamenio ga je Robinjo, Krkić i Nijang su se trudili, ali bez većeg učinka.

Na kraju domaćin zadovoljan bodom, Milan je očekivao više, a posle remija ostali su sedmi sa 31 bodom, dok je Sampdorija na deobi 15. mesta sa deset bodova manje.

Sampdoria-Milan 0-0

Spoiler

Mexes

Comment

• Kaka: "Spreman sam da se vratim u Milan"

Riki Kaka bi želeo ponovo u Italiju, ali od njega ništa ne zavisi, mada je spreman da se odrekne dela primanja.

Rikardo Kaka želi da ode iz Reala gde je razočarao u ove tri i po sezone.

"Nije dobro za Real, nije ni za mene. Spreman sam da odem", prvi put je javno izneo svoje želje.

Problem su njegova ogromna primanja, koja će teško ko uspeti da plati.

"Ako se Milan i Real dogovore, ja sam tu, želim da se vratim u Italiju. Sa 'Rosonerima' sam imao sjajne trenutke i tamo imam mnogo prijatelja", dodao je Brazilac.

Spoiler

Comment

• Vraca vam se Kaka, ostalo vam je da se dogovorite oko plate.
              sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Који је то плус за лигу
                Одлично, биће занимљиво гледати мајстора опет на САн Сиру.

Comment

• Koliko ima istine u ovome da Balotelli ide u Milan ? !
                  https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Objavio tu vest tabloid Sun, poznati po neistinitim informacijama...

Baloteli ne ide nigde u januaru a Milan se trudi da vrati Kaku jer postoji želja sve 3 strane da dodje do dogovora. Kaka je spreman na smanjenje plate...
                    IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                    ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                    C'E SOLO L'INTER

Comment

• Ja mislim da je to to

Potpredsjednik Milana je još jednom naglasio da ne postoje nikakvi pregovori sa Cityjem za dovođenje Marija Balotellija.

"Nema šanse da dođe u Milan. Kad smo čuli zahtjeve Građana, pobjegli smo. To je završena priča", istaknuo je Galliani.

Comment

• Originally posted by Rossonero View Post
                        Ja mislim da je to to
                        A jos ga i Silvio pljune gdje stigne,tako da mislim da nema nista od toga;)
                        Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                          A jos ga i Silvio pljune gdje stigne,tako da mislim da nema nista od toga;)
                          ;)

......

"Njegovo ime mi nikada nije bilo ni na kraju pameti. On je 'trula jabuka' i sposoban je uništiti svaku ekipu u koju stigne", rekao je Berlusconi talijanskim novinarima.

Nakon što je jasno dao do znanja kakvo mišljenje ima o talentovanom, ali problematičnom Balotelliju.

Comment

• Posle je opovrgnuo tu tvrdnju. Voleo bi on da ima Balotelija...

Ali Siti ne želi kao za Robinja da ga pusti na pozajmicu pa posle Milan da plati. Niti da ga proda odmah u januaru za neku smešnu cifru koju Milan može da izdvoji...

Videćemo šta će biti na leto. Kakvo mišljenje će imati o Baloteliju novi trener Sitija?
                            IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                            ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                            C'E SOLO L'INTER

Comment

• Pazzini opet krvnik Bologne

Nogometaši Milana su golovima Gainpaola Pazzinija savladali Bologni u utakmici 21. kola Serije A.

Hat-trickom Pazzinija je Milan u prvom dijelu sezone slavio nad Bolognom, a isti je igrač i danas presudio Bologni. Milan je bio bolji toko čitave utakmice, ali tek u 65. minuti dolazi do prednosti.

Pazzini je sjajnom minijaturom u 82. minuti pogodio za 2:0. Ubrzo nakon toga Philippe Mexes postiže autogol, ali Rossoneri nisu ispustili ranije stečenu prednost.

Milan-Bologna 2-1

Spoiler

Comment

• pazzini.gifpazzini.gif

Grande Pazzo!

Dobra utakmica napokon. Moglo je ovo biti riješeno u 1. poluvremenu sa 2/3 pogotka i tu bi bio kraj, ali se šanse nisu iskoristile. Constant, koji igrač ybt na čemu je on? Kako ih prolazi samo, a u odbrani isto beton armirani od 30cm. Niang neki dan napunio 18 godina, a već mu stoperi Bologne ne mogu ništa nego ga faulirati. Kako ih samo prolazi; brzina, snaga, tehnika i pass igra. Kako samo nađe Constanta u onoj akciji, a sviđa mi se što vrši presing trči hoće da se dokaže. Šta će biti za koju godinu kad se k'o Pato nabilda i nabije snage neće mu niko ništa moći pa jači je od Balotellija kad je ovaj imao 18 godina. Samo vidi se da još nije taktički sazreo i to će doći s vremenom. Fantastičan danas! Zapata također odličan, Mexes ybg nije ni imao sreće refleksno reagovao kod gola ali nije bio toliko loš. Abate imao par dobih prodora, Boa nije bio loš ali mora to puno bolje jer on to može ali kapa dole pretrčao je puno danas i zaista se trudi vidi se. Montolivo me malo brine ne igra na onom nivou već zadnjih mjesec dana igra nešto slabije možda što igra dosta defanzivnije kako nema De Jonga. Faraon danas solidan mada nije to njegov nivo opet ali je odradio lavovski dio na tom lijevom beku u odbrani. Flamini mi se svidio danas treba ta njegova agresivnost... Fašista nije imao puno posla ali djeluje zadnje 2 utakmice super siguran kao da kada mu šutaju na gol protivnici bude ljut i hladan k'o špricer. Saluto al Duce! Pazzo dobio puno udaraca i promašio par dobrih šansi, ali opet 2 puta vrlo lijepo matirao gostujućeg vratara. Posebno mi se sviđa drugi pogodak (u stilu Van Bastena) respekt majstore! 14. gol u sezoni, 10. u ligi. Not bad, not bad at all! Sada se nadam dolasku Kake' i eventualno Balotellija, a na ljeto vidjet ćemo uz koje pojačanje mogao bi Milan opet da bude na samom vrhu Calcia. Forza Milan!

I, btw; Kake' nema u večerašnjem sastavu protiv Valencie. Dakle, čeka se još samo zvanična potvrda.
                                -THIS IS EVOLUTION !

De Sciglio, El Shaarawy, Mastour = Maldini, Kakà, Cristiano Ronaldo.

Gattuso: "Conte seems like Al Pacino when he motivates his team. I even jumped on the sofa and started doing exercises too when I heard him."

Comment

Working...
                                X