Announcement
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
bice interesantno videti ko ce stici umesto Balotelija koji izvesno ide i to u arsenal.... mnogo gotivim Mandzukica koji se pominje kao zamena ali cini mi se da nam treba neki napadac drugacijih karakteristika, ne klasican spic vec igrac koji moze i da dodje do sredine i kreira napad, sam sebi stvori priliku, stvori nekakvu akciju posto imamo deficit u veznom reduVALENTINO ROSSI #46
Comment
-
-
citao sam to, na istom je to nivou istinitosti kao i ova vest da se seli u London... sto se mene tice voleo bih da ode i da ga zameni neki vrhunski napadac poput njega ali daleko normalniji, mada posto znam da ce te pare od njega posluziti da zakrpe neke rupe u budzetu onda nek ostane, bolje on nego matriVALENTINO ROSSI #46
Comment
-
sve sve ali uruciti nezasluzen otkaz legendi kluba mejlom, to prevrsava svaku granicu i srozava Milan na najnize grane...
sad, sto se tice trnasfera, dobro je da se bilo sta desava a da nije 30. avgust... Alex dosao, Valensija prihvatila smesnih 4 miliona za Ramija, Mexes ide u PSG da sedi na klupi, bolje kod njih nego kod nas... Menez isto pred potpisom, Taarabt pod znakom pitanja i iskreno se nadam da ce ga dovesti...
prica se da Inzagi zeli formaciju 4-3-3 sa napadackom linijom El Saravi-Mandzukic-Menez... medjutim dug je put do toga, treba prvo uvaliti Balotelija nekome pa nagovoriti Bayern da snizi cenu za Maria... takodje postoji interesovanje za Santona, Inzagi pokusava da ubedi Ancelotija da pusti Kasemira na pozajmicu u Milan itd
sve u svemu nije lose, Inzagi ima kakvu takvu ideju kako bi sve to trebalo da izgleda i nadam se da ce uprava ispratiti njegove zamisliVALENTINO ROSSI #46
Comment
-
.....
MILAN – Milan have completed their coaching staff for the 2014-2015 season:FILIPPO INZAGHI: Coach
MAURO TASSOTTI: Assistant coach
ALFREDO MAGNI: Goalkeeping coach
ANDREA MALDERA: Tactical analysis assistant
NICOLA MATTEUCCI: Tactical analysis assistant
GIOVANNI VIO: Set-piece assistant
FULVIO FIORIN: Methodology analyst
DANIELE TOGNACCINI: Athletic trainer
BRUNO DOMINICI: Athletic trainer
Comment
Comment