Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ono sto sam ja hteo reci je da se planovi ne mogu praviti jos uvek za narednu sezonu, jer je pitanje ko ce biti u upravi kluba.
    Moguce je da ce doci potpuno nova garnitura, a jasno je da ce doci trener.
    Ako bude promena u upravi, ne bi me zacudilo da bude i osetnijih promena u igrackom kadru.

Comment

• Originally posted by Nemam_ti_kad View Post
      Koliko kukate jbt ka da ste navijaci Jastrebca iz Blaca a ne CZV. Naravno da rade na tome i da nece biti informacija dok se sezona ne zavrsi. Kako bi to djelovalo na ekipu u finisu KLS?

Many, julian gamble?
      Pa bio bi mnogo bolji od produzenja Landrija ali gotovo je s njim. Jutros je potpisao za ASVEL. Tako da na drugom mestu trazite...

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Comment

• Originally posted by MannyCalavera View Post
        Ma nije tako prosto. Treba razjebati firmu koju sam razvijao od koje 10ak porodica zivi. Nikad ne bih te ljude ostavio na cedilu. Ali to je opet off topic ovde.

Povratak na temu. Koje su realne sanse da ostanu Danguba i Omic. Osim Dobrica, Davidovca i Jankele, to je jedino gde bih zalego da ostane po svaku cenu.

Nece ni kapiten nigde...kad nije uspeo da se unovci nakon prosle sezone zivota,jos teze ce nakon ovog ocaja od sezone....jos jedan off topic-zasto vise ne pises na Interbasket-u? Bilo je zabavno citati tvoje preganjanje sa ostrascenim Fenerovcima

Comment

• Originally posted by MannyCalavera View Post
          Pa bio bi mnogo bolji od produzenja Landrija ali gotovo je s njim. Jutros je potpisao za ASVEL. Tako da na drugom mestu trazite...

Off je, ali ako je Landry stvarno produzen, mislim da je to lose za Buducnost.

Cetvorka(startna), D. Nikolic, Ilic
          Barovic, Z. Nikolic, Landy

Veoma tanko za EL.

Comment

• Evo momka koji bi u Evropi mogao da bude mega hit a NBA nije za njega. Ethan Happ je neki PF-C kombo koji se fenomenalno krece, ima pregled i proigrava, zida odlicno, obe ruke koristi, paklen iz driblinga i tranzicije. Odlican defanzivac i fizikalijama i mozgom. Nije suter, pogotovu ne spolja. Kao takav nema NBA buducnost. U Evropi bi mogao da bude paklen igrac.

https://youtu.be/ij_yWS9DaqE

Comment

• Originally posted by Gudura View Post
              Nece ni kapiten nigde...kad nije uspeo da se unovci nakon prosle sezone zivota,jos teze ce nakon ovog ocaja od sezone....jos jedan off topic-zasto vise ne pises na Interbasket-u? Bilo je zabavno citati tvoje preganjanje sa ostrascenim Fenerovcima
              Nemam zivaca. A i mucno mi je bilo pisati o Zvezdi ove sezone, s ovom igrom i ekipom. Previse naporan forum, i taj Grcka-Turska konflikt dominira...

Comment

• Koliko znam potpisan je Gordic 1+1 i Ivanovic na dve godine...Od stranaca ne bi trebao ostati niko..
                3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                2× German League champion (2018, 2019)
                6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Ukoliko mi vec sada nismo krenuli u ozbiljno spremanje sledece sezone onda smo u vecem problemu.nego sto mislimo.
                  Sto se mene tice Covic slobodno moze da ide.

Comment

• Ti se na svu sreću ništa ne pitaš.

Comment

• I što se mene tiče, otvorena su mu vrata.

Comment

• Mogla bi jedna anketa [emoji1] Ovako izgleda na mojoj Twitter lajni.

Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka

Comment

• Ja imam naivnu nadu da je Čović ipak shvatio koliko je grešaka napravio pred ovu sezonu, i sa stručnim štabom i sa selekcijom, i da će sad raditi drugačije.

Vjerovatno griješim, ali ja bih mu dao još ovu jednu šansu.

Comment

• Ja sam za njegov odlazak, pored Radonjića i on je zaslužan za sve uspehe ali i za sve promašaje. Ova godina je šlag na torti promašaja, sezona promašaja od trenera do igračkog kadra za šta je on isključivi krivac...gde su birani pogrešni nosioci i gde je slom nastao kada je trebalo da budemo najbolji... i nisam ni u kom obliku za vesića (namerno malo "v") a i ne verujem u takve ishode, i ne znam ko je bolji -verujem da to može biti možda Điki (ako ga ne usere vlast)?

P.S. mogla bi administracija da postavi jednu anketu, pa da vidimo.
                            Last edited by nebitan; 17-05-18, 09:38.
                            Spoiler
                            Ako mi časi smrti postanu bliski,
                            I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
                            Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
                            Nije umio da odstupi,
                            Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
                            Pao unapred, a ne unazad,
                            I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
                            Uračunato i u moj pad.

Comment

• Samo oni koji pamte vreme Nebojše Popovića , znaju za bolje funkcionisanje kkcz . Nije ovo dobra sezona ali razjebati sve , bilo bi pogubno po kkcz , dugoročno. Jeste greška trener ali verovati da je DA dobio šansu zato što je "zet" ili ćaletov partijski drug je baš onako ...glupo , najblaže rečeno. Đilas jeste izuzetno sposoban , čak ga je i Čović hteo u kkcz ,zvezdaš je a i puno je pomagao oko UPPR-a . Koliko je to realno u Srbiji AV-a , nije teško pretpostaviti [emoji41] Mnogo je realniji neki keramičari , limar...

Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka

Comment

• Pitanje za milion dolara: Da li je Čović sposoban da suzbije ego i bude SAMO predsednik KKa a ne GM, trener, skaut...ako je sposoban to da učini on jeste najbolji čovek za Zvezdu ALI ja sumnjam u tu varijantu, suviše se on zaigrao.
                                *ovo su moje impresije i samo to mogu da budu, ja nemam moć da smenjujem nikog u KK jer sam najobičniji semenkar pljuckavac.
                                Last edited by nebitan; 17-05-18, 10:17.
                                Spoiler
                                Ako mi časi smrti postanu bliski,
                                I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
                                Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
                                Nije umio da odstupi,
                                Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
                                Pao unapred, a ne unazad,
                                I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
                                Uračunato i u moj pad.

Comment

Working...
                                X