Danas nailazim na vest za Griezmana. Navodno je Atletico vec potpisao Vietta iz Villareala, tako da odlazak Grizmana/Mandze nije nemoguc.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Grizmana su povezivali i sa Čelsijem pre neki dan klauzula mu je 45 miliona čini mi se po meni bi to bio dobar transfer treba nam jedna ubica na levoj strani da ga uparimo sa Aleksisom.Što se Manžuke tiče solidan backup napadač dobar bi bio i kao rotacija sa Žiruom samo ne znam kakva je njemu cena .sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
-
kakav mandzo,kakav žiru
volkot se konvertuje u CF monstruma
http://www.bbc.com/sport/0/football/32677236"When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
Volim ja Girouda, a Walcott mi je najdrazi igrac, ali jebiga kako ucim vise o biznisu svaki dan, posebno o HR-u (Human Resources) shvatam da ti trebaju najbolji da ti i ovi malo losiji budu bolji.
Vidimo ove sezone dasao Welbeck i Alexis i evo kako se to odrazilo na Girouda, fenomenalna sezona iako nije igrao 3 mjeseca.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Wengerica je davno izjavio kako Volkota ne želi da stavlja kao napadača zbog njegove fizičke građe tojest visine i kilaže , voli profa da ima grdosije u napadu poput Žirua,Anrija,Welbeka itd.Last edited by Lord Gangarić; 10-05-15, 16:50.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Ovaj interviju Wengera je klasicno ono daj da ga nafuram da potpise ugovor, pa nek se pokaze ponovo kao prije 2 godine. Ono sto je on igrao kada je igrao za ugovor je bilo bolesno, kako je golove davao i namjestao drugima, bolest.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
-
Originally posted by AK47 View PostGdje ce igrati u tom slucaju Sanchez jer ne vjerujem da je Fekir spreman odmah na klupu da sjedne
Comment
-
Originally posted by Princara View PostSancez desno, tu je i najjaci, Ozil desetka. Cak mozda ponovo krene Venger da gura Sanceza u vrh napada da bi napravio i za Santija mesto u prvoj postavi, posto je znacajno uskladio svoju igru sa igrom Arsenala.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostSanchez bi bio najjaci kao SS,na desnom krilu on je predaleko od gola dok sa lijevog barem konstantno moze da se izvlaci na sut.Evo Fekir potvrdio ostanak jer ovaj lik sto je objavio zna Francuze dosta dobro
Comment
Comment