Gledam sad nešto ove gifove i poteze Ročestog i sjetim se kako su cijelo ljeto stručnjaci po ovoj temi pisali kako nama ne treba plej sa poenima u rukama već koji će da razigrava ostale. Mati mila ne smijem ni pomisliti gdje bi mi bili bez poteza i poena Tejlora trenutno.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
Plej sa poenima u rukama treba svakom timu na svetu, u svakom momentu. Da smo imali takvog pleja prošle sezone, napali bi F4 EL. Verovatno su ljudi pričali o svojim preferencijama, da bi više želeli pass first igrača nego nekog ball-stoppera nepoznatog kvaliteta. Ne treba to uzimati za zlo, to je tek jedan od parametara koji odlučuju o kompoziciji rostera.
Comment
-
Originally posted by Dubiozni goblin View PostAko dovedu Ajversona na ovu ekipu onda lepo kolektivno ispisnice iz sveta kosarke za upravu. Jos jedan mrtvi belac na pozicijama centra i kr. centra bi bio suvisan. Eh, da je Stimara ostao umesto Pere na primer, pa da rokamo sa njima dvojicom i Bjelicom. Zbirno odraz nema metar.
Comment
-
Iskreno iznenadio sma se sa Rocestijom, ok poeni ali da bude clutch to nisam. Covek ne pada tako lako. Feldin takodje dobija ono sto mora da radi u KKCZ a to je da bude nosilac a ne coskara I mislim da razume sve vise to. Bjelica je dobio ogroman proctor I igra stvarno nestvarno. Pero na iskustvo igra, malo previse dramaturgije ali za sad petica.
Iskreno ne bih menjao peticu, doveo bi 1/2 I 3/4 da se ja pitam. Na ovaj tim to bi bila rokacina sa svih stranaNe bi znali odakle poliva Sa ovakvim centrima se kockamo u smislu ako bude dan resetamo I dobijamo , ako ne cao zdravo. Sa tim da Lesort I Jovanovic mogu da napreduju, doduse mogu Antic I Bjelica da se raspadnu
3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Ako jenstvarno postojala sansa za dorel trebalo ga je dovesti. On nam ne bi resio problem skoka ili odbrane ali pitanje je da li to uopste sad i mozemo resiti. Ove godine cemo definitivno igrati neku drugu kosarku. Jedna opcija vise u napadu i to neko poput dorela bi bio svakako plus na ovaj tim. Posle svega sto se desavalo ne verujwm da je bio skup a njime bismo ubili dve muve jednim udarcem. Dobili bi vrhunskog napadaca i verovatno precrtali keselja i jankovica. Steta sto klub vec godinama kaska za sportskim delom. Ostaviti ovaj tim bez pojacanja bi bio sportski zlocin.
edit: Sad vidim da dolazi neka petica. Sta cemo onda sa perom? Nece on valjda na 4? Po meni ovde bi neka jaka cetvorla pre resila problem nego petica. Iskreno, ja se koltpna ne secam kao nekog ozbiljnog centra
Sto se tice pleja nama ne treba zamena. Skauting sluzba je prpcenila da je radicevic kamenjar veliki potencijal i napravila odlican mix mladosti i iskustva na poziciji pleja. Nije radicevicu karijera slucajno stagnirala. Malo kosarkaskog ima u njemu. Protiv himkija je na momente pokazao ono sto zna da radi. Ulaz tranziciju, ali iskreno kenja mi se od plejmejkera bez sutaLast edited by NateHuffman; 27-10-17, 16:48.
Comment
-
Originally posted by Dubiozni goblin View PostOdgovor za tebe, koji bi da teras i boga i oca nakon 3 utakmice - Navijac, ljubitelj, bivsi igrac i relativni poznavalac kosarke.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by madafaka73 View PostJoš veći zločin je bio prošle sezone, kada smo sa dva pojačanja (umesto Voltersa i Diona) mogli da napadamo F4. I u jednom i u drugom slučaju je u pitanju novac, ništa više.
Comment
-
Originally posted by Laki21 View PostKako će izaći potvrda na zvaničnom, ako se ne traži?a Bogi najavio pojačanje (ako sam ga dobro razumeo)
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
propo i tito, jbgNije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
Comment