Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dorell Wright u Bambergu. Znaci Quincy out definitivno. Mi igraca dovoditi necemo, sto znaci zadovoljni smo sa ovom omladinom ili smo bankrot

Comment

• Pa ne mogu vjerovati da smo Rajta ispustili. Bilo je faktički sve gotovo, šta se desilo??? Jao, dragi Bože, kakvog smo igrača ispustili, tuga...

Comment

• Originally posted by mikara92 View Post
        Pa ne mogu vjerovati da smo Rajta ispustili. Bilo je faktički sve gotovo, šta se desilo??? Jao, dragi Bože, kakvog smo igrača ispustili, tuga...
        sta je bilo gotovo? dodik isto vece demantovao..
        FILIPE ODLAZI!!!

Comment

• Kako ne shvatate da nemamo para za Rajta? Ko zna za koliko će igrati u Broseu.

Comment

• Originally posted by mikara92 View Post
            Pa ne mogu vjerovati da smo Rajta ispustili. Bilo je faktički sve gotovo, šta se desilo??? Jao, dragi Bože, kakvog smo igrača ispustili, tuga...

Da je otisao u Tamis pa da kazes sta smo ispustili, da li ti stvarno mislis da bilo kom timu u ovoj EL mi mozemo nekome da uzmemo igraca ispred nosa. Da li je nekome uopste jasno da je ovo tim koji ce igrati do daljneg a da sam ja na mestu Covica javno bi izasao i rekao ovo je tim jer iskreno i nema za koga ni da dovodi igrace. Sto da nece mozda neko pored ovih 2000 sto su kupili karte za sutra da naglo promeni ljubav ka klubu. Hoce svi pojacanja, jake rostere, gledaju svi kako Vesa veliki zvezdas dobrovoljno salje 600 k u kkp jer su oni institucija u Ek, a navijaci KKCZ su duboko razocarani sto je nas klub izgubio od Himkija gde Schwed ima 3.5 miliona godisnje a Stefan Markovic 3.7 za dve godine. Hoce svi navijaci bogat klub ali nece da potrosi 500 dinara za kartu jer ne vidi nista iz golubarnika i sta ima da idem kada ne znam gde ce kop da mi bude.
            MI Rajta nismo ispustili jer ga nikada nismo mogli ni uhvatiti. KO to ne shvata onda je ocigledno zalutao ovde.
            I jos nesto za sve koji su razocarani jucerasnjim debaklom od 7 razlike. Pre dve godine sa mnogo igraca i nase sjajne generacije sa sve trenerom smo izgubili od prilicno slabijeg Himkija po imenima 38 razlike. Cak ni tada nije bio toliko potop i razocarenja od cega vise od pola nasih igraca juce u rosteru je gledalo utakmicu u nekoj kladionicu u Zelezniku, a jos neki nisu ni znali sta je El i da to postoji kao takmicenje.

Comment

• Originally posted by Ulični basketaš View Post
              Kako ne shvatate da nemamo para za Rajta? Ko zna za koliko će igrati u Broseu.
              Nikakav problem posto nam takav igrac nije ni trebao.Sad posto Miller leti iz tima i vec ne znaju sta ce sa njim,odmah neka ga salju ovamo,nama ce itekako biti upotrebljiv na poziciji Simona od prosle godine Uz par skokova vise podrazumeva se.
              Uz naravno ugovor od 2 godine i pola plate koju ce placati Brose u ovoj sezoni
              A na leto kad ga rehabilitujemo da ga zalivadimo za masno obestecenje
              Last edited by Gudura; 25-10-17, 18:04.

Comment

• Originally posted by Gudura View Post
                Nikakav problem posto nam takav igrac nije ni trebao.Sad posto Miller leti iz tima i vec ne znaju sta ce sa njim,odmah neka ga salju ovamo,nama ce itekako biti upotrebljiv na poziciji Simona od prosle godine Uz par skokova vise podrazumeva se.
                Uz naravno ugovor od 2 godine i pola plate koju ce placati Brose u ovoj sezoni
                A na leto kad ga rehabilitujemo da ga zalivadimo za masno obestecenje
                Misliš da je realno da dodje Miler uz dugove koje imamo i slično. Mislim da je to to i da igrače dovoditi nećemo..

Comment

• Originally posted by Šarac View Post
                  Da je otisao u Tamis pa da kazes sta smo ispustili, da li ti stvarno mislis da bilo kom timu u ovoj EL mi mozemo nekome da uzmemo igraca ispred nosa. Da li je nekome uopste jasno da je ovo tim koji ce igrati do daljneg a da sam ja na mestu Covica javno bi izasao i rekao ovo je tim jer iskreno i nema za koga ni da dovodi igrace. Sto da nece mozda neko pored ovih 2000 sto su kupili karte za sutra da naglo promeni ljubav ka klubu. Hoce svi pojacanja, jake rostere, gledaju svi kako Vesa veliki zvezdas dobrovoljno salje 600 k u kkp jer su oni institucija u Ek, a navijaci KKCZ su duboko razocarani sto je nas klub izgubio od Himkija gde Schwed ima 3.5 miliona godisnje a Stefan Markovic 3.7 za dve godine. Hoce svi navijaci bogat klub ali nece da potrosi 500 dinara za kartu jer ne vidi nista iz golubarnika i sta ima da idem kada ne znam gde ce kop da mi bude.
                  MI Rajta nismo ispustili jer ga nikada nismo mogli ni uhvatiti. KO to ne shvata onda je ocigledno zalutao ovde.
                  I jos nesto za sve koji su razocarani jucerasnjim debaklom od 7 razlike. Pre dve godine sa mnogo igraca i nase sjajne generacije sa sve trenerom smo izgubili od prilicno slabijeg Himkija po imenima 38 razlike. Cak ni tada nije bio toliko potop i razocarenja od cega vise od pola nasih igraca juce u rosteru je gledalo utakmicu u nekoj kladionicu u Zelezniku, a jos neki nisu ni znali sta je El i da to postoji kao takmicenje.
                  Prilično "fulaš" sa ovim upisom, ali dobro...to je tvoj stil.
                  Nije navijač dužan da "namakne" budžet, već onaj ko se prihvatio tog posla - Čović i upravni odbor. Navijač hoće/neće da dođe, može a ne mora da dođe, na klubu je da animira navijača a ne samo da očekuje da mu iz džepa uzme kintu (secikesa ekonomija).
                  Ko hoće, taj će i doći, jutros su ljudi objasnili imaju karte ali su daleko (bar su sa sezonskim pomogli budžet).
                  Što se tiče Vesića, neka ga tamo ako je, nama nikada i nije tzrebao a znamo kako smo se sa njim proveli.(Džaba mu novci, moji sinovci).
                  Real, CSKA, Armani...svi oni "žive" od ulaznica...jbt ko bi rekao, Barsa? A mi nećemo da pomognemo da Zvezda ima budžet, sram vas bilo navijači.
                  Spoiler
                  Ako mi časi smrti postanu bliski,
                  I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
                  Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
                  Nije umio da odstupi,
                  Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
                  Pao unapred, a ne unazad,
                  I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
                  Uračunato i u moj pad.

Comment

• red je da se opljune i po navijačima, običaja radi ...
                    Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
                    biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Jebi ga treba naci balans izmedju "Ne dolazim u Arenu jer smo izgubili od Cedevite u Zagrebu i Himkija u Moskvi" i "Dovedi Covke ovog Amera, sto ti ovaj pobegao mogli smo ga mi". Malo samosvesti nije na odmet.

Comment

• Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View Post
                        Misliš da je realno da dodje Miler uz dugove koje imamo i slično. Mislim da je to to i da igrače dovoditi nećemo..
                        Mislim da je sa kosarkaske a donekle i finansijske strane itekako realno.Naime,posle povreda i prosle krs sezone,i nakon sto Brose hoce da ga se resi vec nakon predsezonskih utakmica ove, sumnjam da ga ijedan ozbiljan i platezno sposoban klub zeli.Tako da bi uz ucesce Brosea u transakciji,na sta ce biti primorani s obzirom na ugovor,bio vrlo realna opcija.Nama takav igrac koji moze da isporuci 13-14 poena i 5-6 skokova definitivno treba,a ne bi nam skodilo ni malo individualnog kvaliteta u napadu.Sve ovo naravno pod uslovom da je uopste zdrav i sposoban za takmicarsku kosarku.I uz jos obavezniji uslov da i on i Covke zaborave na svoju sujetu za obostrano dobro
                        Last edited by Gudura; 25-10-17, 19:33.

Comment

• Amaterski, znaci mogao je da ode ali nista. Nema sta, Miler ce da dodje, posto nama takvi bas odgovaraju

Ekstremno amaterski potez, I to potez za potezom a ekipa I dalje udara kontru kako je sve pet. Nema vise DR, tako da je sve upitno ali sujeta je mnogo zajebana stvar..
                          3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                          6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                          3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                          2× German League champion (2018, 2019)
                          6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                          4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                          2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Nije frka, moze i taj Kvinsi Miler, samo da je zdrav.

Comment

• Meni ovo govori samo da je Trinkijeri u frci mnogo većoj nego što smo mi i pokušava da pokrpi rupe navrat nanos.
                              “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Biće promena i u drugim EL timovima, ne samo igrača već i trenera ... sve je to deo igre.
                                Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
                                biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

Working...
                                X