Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• A ja mislio da se ne nervira sto je jedini Crnogorac.

Comment

• Kako se ono trebamo ponašati kada neko potpiše? Totalno mi mozak stao

Ma idemooo, dobaar Sanjao sam Morrisa, očekivao Coopera, dobio Tejlora, i zadovoljan.

Originally posted by Bastia33 View Post
      Nije, čak nije bilo ni konkretne informacije od nikoga pouzdanog koliko sam vidio. Jednostavno u nedostatku rasprave i imena u zadnje vrijeme skočili smo na ovo kao hijene. Nešto što smo odbijali prije 2 mjeseca sada oberučke prihvatamo jer, budimo realni, sat otkucava.
      Ja se izvinjavam.

Comment

• Originally posted by Боги View Post
        Dobrodošao majstore!!!Ako i ovde ima prigovora nemam reči.

Comment

• Od svih igraca, ponajbolje resenje. Mozda samo je Moris bio ispred, ali ovo je sjajno.

Comment

Od svih igraca, ponajbolje resenje. Mozda samo je Moris bio ispred, ali ovo je sjajno.
            Bio je Moris ispred bez toga mozda, ali je svakako ovo dobro resenje, bolje od svih pominjanih sem Morisa.

Comment

• Kako ce biti to niko ne zna, al iz ove perspektive idealno resenje. Vrh igrac, iskusan, vodja na terenu, a opet nece previse uzimati pre svega od Radicevica, jer je vec u godinama. A i da imamo mi sutera vise na kecu da nas vidi bog.

Comment

• Ovo bi trebalo da znači da dolazi i jedan visoki, right?

Comment

• Ја сам презадовољан. Много ће значити клинцима и као играч и као учитељ. Као што је био и М.Вилијамс. Поголемо искуство, а није још за бацање.Уме и за ТРИ и до самог краја.
                  Сад да се смиримо, отпратимо ЕП и да се полако припремамо за ЈУН 2018-те.

Comment

• Originally posted by Bastia33 View Post
                    Ovo bi trebalo da znači da dolazi i jedan visoki, right?
                    Tako je. Samo se molimo da to ne bude Pera.

Comment

• Ročesti novi plejmejker Crvene zvezde mts!
                      Iskusni ameriki bek Tejlor Ročesti, novi je član KK Crvena zvezda mts.

Američki plejmejker Tejlor Ročesti novi je član KK Crvena zvezda mts!

Ročesti, je sa crveno-belima potpisao jednogodišnji ugovor. Ovaj rođeni Teksašanin (rođen 01.07.1985.godine) ima vrlo bogato iskustvo nastupa u evropskim klubovima.

Tejlor Ročesti, 186 centimetara visoki plej, ozbiljnije košarkaške korake pravio je na univerzitetima „Tulejn" i „Vašington stejt" a u Evropi je nastupao od 2009.godine za ekipe „Getingena, Galatasaraja, Biele, ALBE i Le Mana", a nakon toga usledili su i evroligaški izazovi u ekipi „Baskonije" i italijanskog višestrukog prvaka „Montepaskija".

Ročesti je tokom takmičarske sezone 2014-2015 bio najbolji strelac Evrolige (prosek 18.9 poena po meču) nakon izvanrednih partija u dresu ruskog debitanta „Nižnjeg Novgoroda". Narednu sezonu proveo je u dresu „Makabija" iz Tel Aviva, dok je prethodnu odigrao u redovima ruske „Lokomotive" iz Krasnodara. Takođe, igrao je na evropskim šampionatima kao naturalizovani reprezentativac Crne Gore tokom 2013. i 2015.godine.

Levoruki plej stiže u redove Crvene zvezde mts, kao igrač koji će ekipi doneti veliki kvalitet i neophodno iskustvo koje je sakupio tokom 8 godina nastupa za kvalitetne evropske klubove. Odlikuju ga odličan pregled igre, šut sa poludistance i distance, i čvrsta igra u odbrani.

Tejlor – dobro došao u Srbiju i redove Crvene zvezde!
                      http://www.kkcrvenazvezda.rs/rocesti...8-09-2017.html
                      Doslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.

Comment

• LM, ako dođe na 5/4 zvezdaš Rope što najavljuje Žoržo...mogli bi da otvorimo odelenje gerijatrije i to da patentiramo u EL kao prvi koji propagiraju profi basket "pod starost".
                        Uz slogan "rado ustajem u 6 ujutru, prostata me budi"
                        Spoiler
                        Ako mi časi smrti postanu bliski,
                        I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
                        Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
                        Nije umio da odstupi,
                        Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
                        Pao unapred, a ne unazad,
                        I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
                        Uračunato i u moj pad.

Comment

• Teodosic za siromasne, bas siromasne! Ovaj ce Lesora puniti iz pika, ako ne tu je fina pracka za 3, ako ni to ne onda imamo pas za Feldina, uh kako mi se svidja sve ovo.

Comment

• Originally posted by Ganac View Post
                            LM, ako dođe na 5/4 zvezdaš Rope što najavljuje Žoržo...mogli bi da otvorimo odelenje gerijatrije i to da patentiramo u EL kao prvi koji propagiraju profi basket "pod starost".
                            Uz slogan "rado ustajem u 6 ujutru, prostata me budi"
                            Bez starca nema udarca
                            Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
                            biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Mladi trener je dobio svoju produzenu ruku, a veliki plej u nastajanju svog mentora.. Lepa sportska prica!

Comment

Mladi trener je dobio svoju produzenu ruku, a veliki plej u nastajanju svog mentora.. Lepa sportska prica!
                                Лепа прича до првог нерезонског испуцавања Рочестија и грешака Алимпијевића. Ако је Радоњић онолико био критикован, биће језиво шта ће садашњи тренер трпети. Надам се да грешим.

Comment

Working...
                                X