A ja mislio da se ne nervira sto je jedini Crnogorac.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
Kako se ono trebamo ponašati kada neko potpiše? Totalno mi mozak stao
Ma idemooo, dobaarSanjao sam Morrisa, očekivao Coopera, dobio Tejlora, i zadovoljan.
Originally posted by Bastia33 View PostNije, čak nije bilo ni konkretne informacije od nikoga pouzdanog koliko sam vidio. Jednostavno u nedostatku rasprave i imena u zadnje vrijeme skočili smo na ovo kao hijene. Nešto što smo odbijali prije 2 mjeseca sada oberučke prihvatamo jer, budimo realni, sat otkucava.
Comment
-
Ročesti novi plejmejker Crvene zvezde mts!
Iskusni ameriki bek Tejlor Ročesti, novi je član KK Crvena zvezda mts.
Američki plejmejker Tejlor Ročesti novi je član KK Crvena zvezda mts!
Ročesti, je sa crveno-belima potpisao jednogodišnji ugovor. Ovaj rođeni Teksašanin (rođen 01.07.1985.godine) ima vrlo bogato iskustvo nastupa u evropskim klubovima.
Tejlor Ročesti, 186 centimetara visoki plej, ozbiljnije košarkaške korake pravio je na univerzitetima „Tulejn" i „Vašington stejt" a u Evropi je nastupao od 2009.godine za ekipe „Getingena, Galatasaraja, Biele, ALBE i Le Mana", a nakon toga usledili su i evroligaški izazovi u ekipi „Baskonije" i italijanskog višestrukog prvaka „Montepaskija".
Ročesti je tokom takmičarske sezone 2014-2015 bio najbolji strelac Evrolige (prosek 18.9 poena po meču) nakon izvanrednih partija u dresu ruskog debitanta „Nižnjeg Novgoroda". Narednu sezonu proveo je u dresu „Makabija" iz Tel Aviva, dok je prethodnu odigrao u redovima ruske „Lokomotive" iz Krasnodara. Takođe, igrao je na evropskim šampionatima kao naturalizovani reprezentativac Crne Gore tokom 2013. i 2015.godine.
Levoruki plej stiže u redove Crvene zvezde mts, kao igrač koji će ekipi doneti veliki kvalitet i neophodno iskustvo koje je sakupio tokom 8 godina nastupa za kvalitetne evropske klubove. Odlikuju ga odličan pregled igre, šut sa poludistance i distance, i čvrsta igra u odbrani.
Tejlor – dobro došao u Srbiju i redove Crvene zvezde!Doslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.
Comment
-
LM, ako dođe na 5/4 zvezdaš Rope što najavljuje Žoržo...mogli bi da otvorimo odelenje gerijatrije i to da patentiramo u EL kao prvi koji propagiraju profi basket "pod starost".
Uz slogan "rado ustajem u 6 ujutru, prostata me budi"SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostLM, ako dođe na 5/4 zvezdaš Rope što najavljuje Žoržo...mogli bi da otvorimo odelenje gerijatrije i to da patentiramo u EL kao prvi koji propagiraju profi basket "pod starost".
Uz slogan "rado ustajem u 6 ujutru, prostata me budi"Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by Боги View PostMladi trener je dobio svoju produzenu ruku, a veliki plej u nastajanju svog mentora.. Lepa sportska prica!
Comment
Comment