Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ako se ozbiljno razmišlja o Ročestiju to je verovatno zato što su dobijene sve potrebne informacije od Saše Obradovića vezane za radnu etiku i uklapanje u novu sredinu. Ima jako lepe prošlogodišnje brojke iako su napravljene u Eurocupu, napravljene su protiv ekipa koje bi komotno mogle da se takmiče i u EL. Ako dođe očekujem da igra maksimum 20-25 minuta što zbog godina, što zbog kompozicije tima. Jednogodišnji ugovor bi bio prava mera za njega.
    “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Comment

• Originally posted by dekkard View Post
        Ako dođe očekujem da igra maksimum 20-25 minuta što zbog godina, što zbog kompozicije tima. Jednogodišnji ugovor bi bio prava mera za njega.
        2 godine uz neko dobro obeštećenje pošto ga na leto neminovno pakujemo na zapad

Comment

• 11.09. akcija Doniraj i dominiraj. Uplatite bar 200 din.
          Košarksški Klub Crvena zvezda, Mali Kalemegdan 2.BG.
          Šifra 189 račun 160—17792-50

Comment

• Rocestijev psiho profil je ok, vredan je, ne pravi problem, i to siguran sam nece biti problem. Godine, kolena, zglobovi, motivacija van EL. To su brige.
            Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Dobar igrac nema sta, smao kad se setim da je Rajs teran u Kinu sa svojih 30 godina a Rocesti gazi 33...

Imao dobre role u Kubanu ali nikad nista nije osovjio u karijeri pa nek dodje kod nas da konacno nesto uzme hehe..

Predstavu nemam kako ce izgledati kod nas, ono sto mi se svidja kod njega jeste sto je odgovaran, zna da stane na loptu, ima jako meku ruku . asistencija solidna odbrana pretanka..
              3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
              6× Montenegrin League champion (2007–2012)
              3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
              2× German League champion (2018, 2019)
              6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
              4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
              2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Originally posted by Nebojsa View Post
                Rocestijev psiho profil je ok, vredan je, ne pravi problem, i to siguran sam nece biti problem. Godine, kolena, zglobovi, motivacija van EL. To su brige.
                A još je i naš, sa primorja

Comment

• Originally posted by kankkunen View Post
                  Šta ste navalili sa tim bledunjavim penzionerima, daj nešto mlado garavo ...
                  "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
                  Meša Selimović

Comment

• Rocesti je svakako bolje resenje od Munforda, a sad da li je najbolje moguce resenje za nas u ovom trenutku ne znam. Svakako je igrac sa iskustvom, igrao je i El i EK i dugo godina igra na solidnom nivou, sad moze da bude upitna tu motivacija i njegova zelja, koliko ce zeleti da grize sa obzirom da je igrac u ozbiljnim godinama. Ali je cinjenica da ovom timu treba jedan iskusan igrac koji ume da ''smiri'' igru i diktira tempo, imamo dosta mladih i perspektivnih momaka, mislim da nam na pleju ne treba jos jedan takav.

Comment

• Originally posted by Боги View Post
                      A još je i naš, sa primorja
                      Nemoj da povuce na bracu Crnogorce po vrednoci
                      Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Originally posted by Nebojsa View Post
                        Nemoj da povuce na bracu Crnogorce po vrednoci
                        On i Dejo su izuzeci

Comment

• Čuj brojke.....lik je užas izgledao, msm nije izgledao kao Zvezdino pojačanje koje će da vuče ovu ekipu u sezoni pred nama, da se preciznije izrazim.

Baš sam razočaran.

Comment

• Kod Obradovića nije imao značajnu ulogu iz nekog razloga, valjda su se ovi naši raspitali ...
                            ako bi ponovio sezonu iz Nižnjeg to bi bio pun pogodak, mada, posle te sezone njegova karijera
                            je u blagom opadanju. Za Zvezdu je i dalje premija, u odnosu na dosadašnja pojačanja.
                            Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
                            biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• a koga je rsb i vazdusni najavio na poziciji 4?

Comment

• Gledao sam ga i ja često i u Eurocupu i u VTB, i ako mu se nešto treba zameriti to je kako ume da napravi seriju pogodaka tako uđe i u seriju promašaja, ta nepredvidljivost je nekako normalna kad igrač prođe svoj zenit. Na treneru je da prepozna promenu momentuma i da pravovremeno reaguje, što je Saša Obradović često činio.
                                “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

Working...
                                X