To se podrazumeva da budu zanimljivi za oba tržišta, Ekpe je svakako jedan od takvih. A ovi "otpadnici" dolaze u Evropu samo u želji da se vrate u Ameriku, jer je jedina preostala komparativna prednost Evrope u odnosu na Kinu što se igra ozbiljnija košarka i kao takvi su ubedljivo najbolji igrači koje Evropa ima.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
Ta prica o izlascima je toliko prevazidjena da nemam reci. Pa kad ce mladi, lepi, jaki ljudi pri tom u lovi da izlaze nego sa 20-25. U celom svetu sportisti izlaze po klubovima zaglavljuju do kasno i to je sasvim normalno ako se ne ponasate bas kao gaskojn recimo. Manite me tih sovjetskih sistema cvrste ruke i slicnih gluposti
Comment
-
Originally posted by NateHuffman View PostTa prica o izlascima je toliko prevazidjena da nemam reci. Pa kad ce mladi, lepi, jaki ljudi pri tom u lovi da izlaze nego sa 20-25. U celom svetu sportisti izlaze po klubovima zaglavljuju do kasno i to je sasvim normalno ako se ne ponasate bas kao gaskojn recimo. Manite me tih sovjetskih sistema cvrste ruke i slicnih gluposti
Comment
-
Originally posted by Heisenberg2207 View PostProblem sa izlazcima je sto si u njima okruzen pijanim budalama, tako da gomila losih stvari moze da ti se desi cak i ako ti licno nisi nista pogresno uradio. Paul Pierce je cini mi se izboden u izlasku, Parker zamalo nije izgubio oko, a o onom slucaju sa Sefalosom da ni ne pricam... Ne kazem da ne treba nikad da izlaze, 1-2 nedeljno bas i ne...
I nema pravila. Mozda je u negde bio miran ko bubica a podivlja kod nas, i obrnuto...
Comment
-
Originally posted by canarian View PostNema sanse da neko moze da zatvara klubove ujutru i da bude veoma uspesan profi sportista.
Comment
-
Originally posted by MannyCalavera View PostJordan, Barkley, Tiger Woods, Ovechkin, Brat Rodman i to su samo neki koji ne da su bili uspesni nego su sam vrh bili u svojim sportovima. A gomila "uspesnih" sa dugim karijerama tek postoji. Mogu da se nabroje stotine...
Comment
-
Originally posted by MannyCalavera View PostJordan, Barkley, Tiger Woods, Ovechkin, Brat Rodman i to su samo neki koji ne da su bili uspesni nego su sam vrh bili u svojim sportovima. A gomila "uspesnih" sa dugim karijerama tek postoji. Mogu da se nabroje stotine...
Edit
Nisam vidio da si MJ-a vec spomenuo.
Послато са PSP7551DUO уз помоћ ТапатокаLast edited by Johnny Rotten; 31-08-17, 21:12.
Comment
-
Originally posted by Heisenberg2207 View PostNije mi najjasnija ova rasprava... Nocni izlasci su losi po profi sportiste i to je jednostavno cinjenica. Da li sportista moze da bude u samom vrhu svog sporta, i u isto vreme izlazi, pije, itd? Da, ali to nema nikakve veze sa temom. Prosinecki je pusio dve pakle dnevno i bio top fudbaler, jel to znaci da je pusenje ok za sportistu?
Comment
Comment