Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• To se podrazumeva da budu zanimljivi za oba tržišta, Ekpe je svakako jedan od takvih. A ovi "otpadnici" dolaze u Evropu samo u želji da se vrate u Ameriku, jer je jedina preostala komparativna prednost Evrope u odnosu na Kinu što se igra ozbiljnija košarka i kao takvi su ubedljivo najbolji igrači koje Evropa ima.
    “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Ta prica o izlascima je toliko prevazidjena da nemam reci. Pa kad ce mladi, lepi, jaki ljudi pri tom u lovi da izlaze nego sa 20-25. U celom svetu sportisti izlaze po klubovima zaglavljuju do kasno i to je sasvim normalno ako se ne ponasate bas kao gaskojn recimo. Manite me tih sovjetskih sistema cvrste ruke i slicnih gluposti

Comment

• Originally posted by NateHuffman View Post
        i to je sasvim normalno ako se ne ponasate bas kao gaskojn recimo.
        Ili jedan Djani Curcic.

Послато са PSP7551DUO уз помоћ Тапатока

Comment

• Originally posted by NateHuffman View Post
          Ta prica o izlascima je toliko prevazidjena da nemam reci. Pa kad ce mladi, lepi, jaki ljudi pri tom u lovi da izlaze nego sa 20-25. U celom svetu sportisti izlaze po klubovima zaglavljuju do kasno i to je sasvim normalno ako se ne ponasate bas kao gaskojn recimo. Manite me tih sovjetskih sistema cvrste ruke i slicnih gluposti
          Problem sa izlazcima je sto si u njima okruzen pijanim budalama, tako da gomila losih stvari moze da ti se desi cak i ako ti licno nisi nista pogresno uradio. Paul Pierce je cini mi se izboden u izlasku, Parker zamalo nije izgubio oko, a o onom slucaju sa Sefalosom da ni ne pricam... Ne kazem da ne treba nikad da izlaze, 1-2 nedeljno bas i ne...

Comment

• Originally posted by Heisenberg2207 View Post
            Problem sa izlazcima je sto si u njima okruzen pijanim budalama, tako da gomila losih stvari moze da ti se desi cak i ako ti licno nisi nista pogresno uradio. Paul Pierce je cini mi se izboden u izlasku, Parker zamalo nije izgubio oko, a o onom slucaju sa Sefalosom da ni ne pricam... Ne kazem da ne treba nikad da izlaze, 1-2 nedeljno bas i ne...
            To je opet stvar individualno do igraca i tu klub nema sta da utice. Ono cime moze da se utice na to je da se u ugovoru ubace klauzule u vidu krsenja zakona ako upadnu u neka sranja + kazne vezano ako propustaju treninge ili na istima se ponasaju kao kreteni. Ako on divlja celu noc al dodje na trening na vreme i odradi ga ljudski, sta ima bilo ko njemu da prica kako da zivi svoj zivot. Opet iskustvo pokazuje da retko ko moze sve to da izbalansira sa puno izlazaka a da ne napravi sranje, tako da vecini udje iz dupeta u glavu ali budala uvek ima...

I nema pravila. Mozda je u negde bio miran ko bubica a podivlja kod nas, i obrnuto...

Comment

• Nema sanse da neko moze da zatvara klubove ujutru i da bude veoma uspesan profi sportista.
              You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.

Comment

• Originally posted by canarian View Post
                Nema sanse da neko moze da zatvara klubove ujutru i da bude veoma uspesan profi sportista.
                Zicer, jebiga

Comment

• Originally posted by canarian View Post
                  Nema sanse da neko moze da zatvara klubove ujutru i da bude veoma uspesan profi sportista.
                  Jordan, Barkley, Tiger Woods, Ovechkin, Brat Rodman i to su samo neki koji ne da su bili uspesni nego su sam vrh bili u svojim sportovima. A gomila "uspesnih" sa dugim karijerama tek postoji. Mogu da se nabroje stotine...

Comment

• Originally posted by MannyCalavera View Post
                    Jordan, Barkley, Tiger Woods, Ovechkin, Brat Rodman i to su samo neki koji ne da su bili uspesni nego su sam vrh bili u svojim sportovima. A gomila "uspesnih" sa dugim karijerama tek postoji. Mogu da se nabroje stotine...
                    Nije mi najjasnija ova rasprava... Nocni izlasci su losi po profi sportiste i to je jednostavno cinjenica. Da li sportista moze da bude u samom vrhu svog sporta, i u isto vreme izlazi, pije, itd? Da, ali to nema nikakve veze sa temom. Prosinecki je pusio dve pakle dnevno i bio top fudbaler, jel to znaci da je pusenje ok za sportistu?

Comment

• Originally posted by Боги View Post
                      Zicer, jebiga

Nisam ovo ocekivao od njega, da pije iz plasticne case.

Comment

• Zato sto je kanarinac rekao da to nije moguce. Ocigledno je veoma moguce.

Comment

• Originally posted by MannyCalavera View Post
                          Moram dodati jednog Roya Tarpleya. Mada ljudi cesto zaboravljaju da je MJ bio opsesivni kockar. Cijelu noc pije i kocka u AC i onda sljedece vece zatrpa tvoj kos.

Edit

Nisam vidio da si MJ-a vec spomenuo.

Послато са PSP7551DUO уз помоћ Тапатока
                          Last edited by Johnny Rotten; 31-08-17, 21:12.

Comment

• Originally posted by Боги View Post
                            Zicer, jebiga

ko je to?

Comment

• Originally posted by Heisenberg2207 View Post
                              Nije mi najjasnija ova rasprava... Nocni izlasci su losi po profi sportiste i to je jednostavno cinjenica. Da li sportista moze da bude u samom vrhu svog sporta, i u isto vreme izlazi, pije, itd? Da, ali to nema nikakve veze sa temom. Prosinecki je pusio dve pakle dnevno i bio top fudbaler, jel to znaci da je pusenje ok za sportistu?
                              Covek je tvrdio da te stvari ne idu zajedno. Milion stvari nisu dobre za coveka pa i sportistu. Na kraju krajeva, profesionalni sport nije zdrav za coveka pre svega. Biti rekreativac i istim se baviti zbog zdravlja je naravno OK, ne postoji nijedan sport u kome ako si profesionalac je to nesto sto doprinosi tvom zdravlju. Ne kazem ja da svi treba da orgijaju, ali bi mogli ljudi da im se skinu s kurca sto se tice toga gde su bili i sta su radili. Postavi pravila u klubu vezane za treninge i ostale stvari, ako to ispuno sta te boli uvo gde je bio pre toga. Njemu je na savest dal je zadovoljio na treningu sa svojih 30% snage a mogao je 100%, poenta da je zadovoljio. Isto i za tekme...

Comment

• Originally posted by djuras View Post
                                ko je to?
                                Radonja ludi.

Comment

Working...
                                X