Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Ica View Post
    Munforda su ako su pametni precrtali iz liste pojacanja ..........
    Zbog jedne utakmice na polurekreativnom poluturniru krnjih reprezentacija. Decko je najbolji igrac od svih koji su se ozbiljno pominjali u kombinaciji sa nama. I da, tu mislim i naPulena.

Onaj ko ocekuje Tajrisa Rajsa ili taj rang igraca, moze slobodno da ode da gleda u sunce ili tako nesto.
    Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• munford je po svemu pokazanom daleko od kvaliteta toliko spominjanog Pulena ...

Comment

munford je po svemu pokazanom daleko od kvaliteta toliko spominjanog Pulena ...
        Eh, pa ako nije zadovoljio tako velikog skauta...
        Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Misljenja sam da ako u ovom odnosu snage protivnika i ekipa koje potpuno lose igraju organizovanu odbranu, kvalitet treba da odskace. Munford se nicim osim solidne odbrane nije istakao. Ni u rep. nije prva, druga vec treca opcija u organizaciji a mi trazimo nekoga da nosi EL ekipu protiv organizovane odbrane. Tesko ce to sa njim izgledati iole pristojno.

Comment

• upravo tako ...vidi se iz prilozenog cime raspolaze ...ubedjen sam da Radicevic u ovom momentu moze da pruzi vise

Comment

• Originally posted by Nebojsa View Post
              Eh, pa ako nije zadovoljio tako velikog skauta...
              Ma pusti ne hrani ga, to je onaj što je dvije stranice pisao kako je Lesort drvo bez ijednog argumenta za te dvije stranice.

Originally posted by Victor BG View Post
              Misljenja sam da ako u ovom odnosu snage protivnika i ekipa koje potpuno lose igraju organizovanu odbranu, kvalitet treba da odskace. Munford se nicim osim solidne odbrane nije istakao. Ni u rep. nije prva, druga vec treca opcija u organizaciji a mi trazimo nekoga da nosi EL ekipu protiv organizovane odbrane. Tesko ce to sa njim izgledati iole pristojno.
              Sram ga bilo što nije prva violina u reprezentaciji SAD-a, ništa taj onda nevalja ako se ne može istaknuti u takvoj sprdnja konkurenciji...

Comment

• Meni cela ova skupina igrača koji čine ovu američku reprezentaciju liče... pa ajde biću blag, na trećepozivce. Da li su u pitanju neinspirativni protivnici, neuigranost ili nešto drugo ne znam, Munford pokazuje određeni defanzivni kvalitet, indikativno je da je njemu Van Gundy dao da organizuje poslednji napad u 1/4, iako je nominalno dotad igrao dvojku, ne mora ništa da znači, ali da bude primećeno. Nadam se njegovoj većoj disciplini ako dođe kod nas i iskoraku u ofanzivnom smislu.
                Last edited by dekkard; 30-08-17, 10:42.
                “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Originally posted by Bastia33 View Post
                  Ma pusti ne hrani ga, to je onaj što je dvije stranice pisao kako je Lesort drvo bez ijednog argumenta za te dvije stranice.

Sram ga bilo što nije prva violina u reprezentaciji SAD-a, ništa taj onda nevalja ako se ne može istaknuti u takvoj sprdnja konkurenciji...
                  a nakon toga izvestaj sa treninga ...LESORT isteran sa treninga od strane Alimpijevica ,snazan fizicki ali tehnicko takticki potpuno neobucen ....
                  i ko je tu bio u pravu?

Comment

a nakon toga izvestaj sa treninga ...LESORT isteran sa treninga od strane Alimpijevica ,snazan fizicki ali tehnicko takticki potpuno neobucen ....
                    i ko je tu bio u pravu?
                    Svaka čast legendo, jesam ja sledeći u redu da mi gledaš u budućnost kuglom?

I tad smo ti rekli da nije u pitanju tvoj stav i tačnost istog već tvoja rasprava sa ostalim članovima bez ikakvog dokaza ili argumenta. Ono na osjećaj ovdje na pali.

Comment

• nemam nameru da se raspravljam ,rekao sam za Lesorta to sto sam rekao i stojim iza toga (ispostavilo se za sada da je tacno ) ,rekao za Radicevica da ce biti pun pogodak i za Feldina da je pravo EL pojacanje ...iza toga stojim i vreme ce pokazati gresim li ...nista drugo ...zbog toga i postoji forum nadam se da svako iznese svoje misljenje ....

Comment

munford je po svemu pokazanom daleko od kvaliteta toliko spominjanog Pulena ...
                        Ispred ili iza doticnog?

Comment

• Originally posted by drakon1 View Post
                          Ispred ili iza doticnog?
                          Pardoniram ,daleko IZA

Comment

• Malo je ovo prica oko Munforda postala degutantna i mucna, ako dodje dobro dosao ja mu zelim da ima najbolju sezonu u karijeri u nasem dresu. Voleo bih da se sto pre resi pitanje pleja, i da klub potpise sto pre igraca, pa da onda diskutujemo o kvalitetima i manama, ovako ispada da je Munford vec potpisao, a nije jos i ne znamo da li ce.

Comment

• Originally posted by NateHuffman View Post
                              Cim se odgleda neka utakmica a ne hajlajtsi sa jutuba covek dobije malcice realniju sliku.
                              jasta
                              15min polurevijalne utakmice je sasvim dovoljno da se donese konacni sud o nekom igracu

na stranu sto ni tih 15min nisi gledao, vec neko drugi jeste, pa napisao svoje impresije...a ti brze bolje pozurio da ih uzmes kao aksiom

stvarno svasta trpi ovaj forum

Comment

• Porzingisov frend Radičević će pokidati sezonu, zapamtite šta vam kažem! Uz Feldina naše najbolje pojačanje. Imaće on itekako svoju ulogu, mnogi misle da će nam prvi plej igrati oko 27-28 minuta, a Radičević 11-12, međutim ništa od toga. Biće mali paklen igrač, nije njega Denver izabrao samo reda radi. Ako dođe još jedan dobar plejmejker, imali bi zaista fenomenalan par plejmejkera, po meni bolji nego prošle sezone. Što tako mislim? Zato što ako poredimo Voltersa i Radičevića, ovaj prvi nikakvu kreaciju nije imao, a i napadački je limitiran, a dođe li Manford dosta je bolji napadač od Jovketa a nije mu ni dobra defanziva misaona imenica.
                                Last edited by mikara92; 30-08-17, 11:58.

Comment

Working...
                                X