Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Laki21 View Post
    Nije Rakičevićev najveći problem fizika (mada jeste ogroman). Njega najviše jebe mindset, dečko jednostavno puca pod pritiskom bilo koje vrste, pa onda i ono što zna ne zna, izuzetno sličan Boriši.
    Pa ne znam baš, premalo je šansi dobio prošle godine da bi se neki takav sud mogao doneti, meni je odlično izgledao u Metalcu. Možda grešim, možda se ispostavi da si u pravu, ali mislim da je stvarno premalo šansi dobio da bi ga tek tako lako otpisali kao ,,kukavicu'' ili koji već termin bi bio precizniji.
    Ljubav, sloboda i osmeh i sreća i suza i mržnja i tuga i strah.

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
      [emoji35] [emoji35] [emoji35] [emoji35]
      E jbg
      On i Jovke,Cirbes
      Eh Karicu siso sta si se stisao sa pare[emoji23]
      Da se ne zajebavamo bayern ima opaku ekipu...jared,jovke,cirbes,lucic,macvan...po svom skromnom misljenju ovo bi bila respektibilna ekipa cak i u el, a kamoli za ec

Comment

• Originally posted by ivica14 View Post
        Da se ne zajebavamo bayern ima opaku ekipu...jared,jovke,cirbes,lucic,macvan...po svom skromnom misljenju ovo bi bila respektibilna ekipa cak i u el, a kamoli za ec
        Danga je mogao i u reprezentaciju ali avaj. . .

Comment

Nije za ovu temu ali sam ubedjen da ce ostati iza Bamberga.

Comment

• Originally posted by Krvavo koleno View Post
            Nije za ovu temu ali sam ubedjen da ce ostati iza Bamberga.
            Slažem se,trener puno znači a Bamberg ga ima

Comment

• Originally posted by djuras View Post
              eh da je to istina valjda bi prvo nabacio bar neki pristojan sut umesto one cigle koju baca

2-3 godine se vec mota oko prvog tima, jasno je i njemu i svima da bez bar pristojnog suta nema njemu ozbiljnije karijere...i dalje nista
              Dangubić ima katastrofalan šut godinama, tek je malo došao sebi ove godine i to zato što je imao dosta veliki kredit da šutira bez ozbira da li omašio i tablu i koš par puta zaredom. Znači sve to dolazi uz minute i šuteve na terenu. Da je pameti, Lazarević bi imao kredit, što je neko i predložio na početku prošle sezone, da šutira barem 20-ak puta po meču i da polako otklanja taj nedostatak. I tako je i krenula sezona, a onda je ponovo vraćen u ulogu specijalca (odbrana, skokovi), što je okej ali ne i da mu se oduzima kredit za šut. Slažem se da Žižić, Ljubičić i ne znam ko sve već ima bolji šut, ali Lazareviću treba dati prostor i uz malo pobošljanje štu bio bi opak igrač. To je očigledno. Uz to ima tu neku usresređenost i smirenost (ali ne odsustnost) po čemu je jako sličan Laziću. Ne znam zaista čime Rakićević, na primer, zaslužuje da bude u KKCZ a ovaj momak ne. Ali, okej, možda je to samo moja percepcija zato što sam mnogo više gledao Lazarevića od Rakićevića.

Comment

• Originally posted by Ica View Post
                Slažem se,trener puno znači a Bamberg ga ima
                Ne samo trener, svaka cast Lucicu i Macvanu, ali oni su mi ostali zarobljeni između pozicija, prvi između 3/4, a drugi između 4/5 i nigde nisu vrhunski, isto tako su limitirani u odbrani a imace veliku minutažu. Jedinu prednost koju mogu da naprave je ako uspostave osovinu Jović, Cirbes kao u Zvezdi. I ovaj Jared je odličan ali zavisi kako ce da se uklopi.

Comment

• Originally posted by blek hils View Post
                  Dangubić ima katastrofalan šut godinama.
                  netacno. dangubin sut je patio od nekonstantnosti, dok je stefanov klasicna cigla
                  sa dangube ne mozes da skupljas a sa ovog drugog mozes
                  nisu za poredjenje uopste

Comment

Dangubić ima katastrofalan šut godinama, tek je malo došao sebi ove godine i to zato što je imao dosta veliki kredit da šutira bez ozbira da li omašio i tablu i koš par puta zaredom. Znači sve to dolazi uz minute i šuteve na terenu. Da je pameti, Lazarević bi imao kredit, što je neko i predložio na početku prošle sezone, da šutira barem 20-ak puta po meču i da polako otklanja taj nedostatak. I tako je i krenula sezona, a onda je ponovo vraćen u ulogu specijalca (odbrana, skokovi), što je okej ali ne i da mu se oduzima kredit za šut. Slažem se da Žižić, Ljubičić i ne znam ko sve već ima bolji šut, ali Lazareviću treba dati prostor i uz malo pobošljanje štu bio bi opak igrač. To je očigledno. Uz to ima tu neku usresređenost i smirenost (ali ne odsustnost) po čemu je jako sličan Laziću. Ne znam zaista čime Rakićević, na primer, zaslužuje da bude u KKCZ a ovaj momak ne. Ali, okej, možda je to samo moja percepcija zato što sam mnogo više gledao Lazarevića od Rakićevića.
                    koliko je dangin sut bio los, lazarevicev je duplo gori. mislim da se s lazarevicem sve vreme lose radi i usmerava u pogresnom pravcu, ali i da on sam doprinosi tome. decko ima odlicne fizicke predispozicije, ali nekad nije samo to dovoljno

Comment

Koga god doveli opet ima da dobiju po usima od Brosea i gospodina Trinkjerija.

Comment

• Originally posted by MannyCalavera View Post
                        Ako nekog mrzi da gleda celu tekmu, imate ovde cutups za celu tekmu. Munford je 9-ka, Holmes je 14-ca.

Ukratko covek nije proveo sinoc nijedan minut na pleju, igrao je dvojku tako da ne moze da se nista proceni iz ove tekme o tome kakav ce biti. Ono sto mogu da dodam na Bogijev komentar je da se odlicno kretao bez lopte i u odbrani je bio bas dobar. Jeste to Panama ali on ima i fizikalije i mozak da moze i u Evropi da bude odlican defanzivac. Gledacemo i ostale tekme pa cemo videti dal ce dobiti minute na pleju. Ameri cesto guraju te postave sa dva combo-a (typa Kyrie - Curry 2014), tako da ne treba to gledati kao covek ne moze da igra pleja.

Sve je to ok, ima on odlicne fizikalije, solidan je defanzivac, ali coveku koji je priuceni plej dati kljuceve tima koji igra EL u ruke, je malo reci rizicno.

Comment

Lazarevic da uzme 20. suteva, je l me zezas, covek ne moze da pogodi okean sa broda?To je previse i za NBA, Lebron retko kad uzme 20. suteva.

Comment

• Turnir na Kritu 22-24 Septembra.

Comment

• A Superkup je Zvezda i zvanicno otkazala?

Послато са PSP7551DUO уз помоћ Тапатока

Comment

• Originally posted by Johnny Rotten View Post
                                A Superkup je Zvezda i zvanicno otkazala?

Послато са PSP7551DUO уз помоћ Тапатока
                                MIslim da jeste.

Comment

Working...
                                X