Originally posted by Laki21
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
Ljubav, sloboda i osmeh i sreća i suza i mržnja i tuga i strah.
-
Originally posted by Laza Kacanski View Post[emoji35] [emoji35] [emoji35] [emoji35]
E jbg
On i Jovke,Cirbes
Eh Karicu siso sta si se stisao sa pare[emoji23]
Comment
-
-
Originally posted by djuras View Posteh da je to istina valjda bi prvo nabacio bar neki pristojan sut umesto one cigle koju baca
2-3 godine se vec mota oko prvog tima, jasno je i njemu i svima da bez bar pristojnog suta nema njemu ozbiljnije karijere...i dalje nista
Comment
-
Originally posted by Ica View PostSlažem se,trener puno znači a Bamberg ga ima
Comment
-
Originally posted by blek hils View PostDangubić ima katastrofalan šut godinama, tek je malo došao sebi ove godine i to zato što je imao dosta veliki kredit da šutira bez ozbira da li omašio i tablu i koš par puta zaredom. Znači sve to dolazi uz minute i šuteve na terenu. Da je pameti, Lazarević bi imao kredit, što je neko i predložio na početku prošle sezone, da šutira barem 20-ak puta po meču i da polako otklanja taj nedostatak. I tako je i krenula sezona, a onda je ponovo vraćen u ulogu specijalca (odbrana, skokovi), što je okej ali ne i da mu se oduzima kredit za šut. Slažem se da Žižić, Ljubičić i ne znam ko sve već ima bolji šut, ali Lazareviću treba dati prostor i uz malo pobošljanje štu bio bi opak igrač. To je očigledno. Uz to ima tu neku usresređenost i smirenost (ali ne odsustnost) po čemu je jako sličan Laziću. Ne znam zaista čime Rakićević, na primer, zaslužuje da bude u KKCZ a ovaj momak ne. Ali, okej, možda je to samo moja percepcija zato što sam mnogo više gledao Lazarevića od Rakićevića.
Comment
-
-
Originally posted by MannyCalavera View PostAko nekog mrzi da gleda celu tekmu, imate ovde cutups za celu tekmu. Munford je 9-ka, Holmes je 14-ca.
Ukratko covek nije proveo sinoc nijedan minut na pleju, igrao je dvojku tako da ne moze da se nista proceni iz ove tekme o tome kakav ce biti. Ono sto mogu da dodam na Bogijev komentar je da se odlicno kretao bez lopte i u odbrani je bio bas dobar. Jeste to Panama ali on ima i fizikalije i mozak da moze i u Evropi da bude odlican defanzivac. Gledacemo i ostale tekme pa cemo videti dal ce dobiti minute na pleju. Ameri cesto guraju te postave sa dva combo-a (typa Kyrie - Curry 2014), tako da ne treba to gledati kao covek ne moze da igra pleja.
Comment
-
Originally posted by blek hils View PostDangubić ima katastrofalan šut godinama, tek je malo došao sebi ove godine i to zato što je imao dosta veliki kredit da šutira bez ozbira da li omašio i tablu i koš par puta zaredom. Znači sve to dolazi uz minute i šuteve na terenu. Da je pameti, Lazarević bi imao kredit, što je neko i predložio na početku prošle sezone, da šutira barem 20-ak puta po meču i da polako otklanja taj nedostatak. I tako je i krenula sezona, a onda je ponovo vraćen u ulogu specijalca (odbrana, skokovi), što je okej ali ne i da mu se oduzima kredit za šut. Slažem se da Žižić, Ljubičić i ne znam ko sve već ima bolji šut, ali Lazareviću treba dati prostor i uz malo pobošljanje štu bio bi opak igrač. To je očigledno. Uz to ima tu neku usresređenost i smirenost (ali ne odsustnost) po čemu je jako sličan Laziću. Ne znam zaista čime Rakićević, na primer, zaslužuje da bude u KKCZ a ovaj momak ne. Ali, okej, možda je to samo moja percepcija zato što sam mnogo više gledao Lazarevića od Rakićevića.
Comment
Comment