Originally posted by drakon1
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
-
Vanja ide u Španiju koliko je meni poznato.
Sta ima d avracamo bilo kome, mi treba da napravimo tim kakv mi zelimo i da nastavimo niz osvajanja trofeja
i to je to, a drugi nek se pojacavaju kako hoce.Doslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.
Comment
-
Kakav Peković, pa oni su i prošle godine imali skup tim. Hečer, Robinson, Gordon,Veličković, Ratkovica, Majstorović, Vrabac...Bilo je tu ozbiljnog novca, samo što uvek kukaju i imaju svoje novinare. Stvarno je sramota da od tolikih bogataša i moćnika što se hvale da su zvezdaši ne skupi se neki ozbiljniji novac.
Comment
-
Originally posted by drakon1 View PostOsim Velikog Maga Duleta (koje zelim brz oporavak i izlazak iz bolnice; NIJE ironija!), od koga su komsije jos zBATovane?
Comment
-
Originally posted by Daba View PostVanja ide u Španiju koliko je meni poznato.
Sta ima d avracamo bilo kome, mi treba da napravimo tim kakv mi zelimo i da nastavimo niz osvajanja trofeja
i to je to, a drugi nek se pojacavaju kako hoce.
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostNe znam koliko je za.ovu temu al vidim da ovde palamudite)
Partizan ima solidan novac jer su produzeni ugovori sa NIS-om i Telekomom sto je oko 1.200.000
Plus su ljudi iz SNSa usli u klub pa ce biti para.
Comment
-
Naravno da imaju novca, uvek su i imali sve drugo su tegeltijevsko-vujosevicevski spinovi, njihov najlosiji rezultat za vreme takozvanog aparhejda je peto mesto u Aba ligi nas peto mesto u Kls-u nakon cega smo usli u pricu sa Fmpom. To ne zaboravite nikad , ovo ulazenje u igrace nakon Mutinog kukanja nije mala stvar i nasi u klubu treba da shvate ozbiljno i nadam se uskoro dovedu tog famoznog pleja.
Comment
-
Da bi neko "ušao" nekom u igrača, taj bi prvo trebao da uđe u ozbiljnu priču sa istim. Pošto mi nismo (koliko ja znam) ušli u ozbiljnu priču sa igračem oni nama nisu "ušli u igrača". Nismo mi Muta pa da zapljunemo "pu moje" koji god se igrač pojavi u nekoj basket agenciji.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Au bre sto se utrtali... Kako su oni periodi dominacije komsija ostavile posledice...u se, i u svoje kljuse...ne vidim potrebu da se zaviruje u tudji novcanik...Niste valjda ocekivali da jedan veliki klub kakav je KKP bude kanta za punjenje u nekom duzem periodu...Mi treba nasim radom da zadrzimo poziciju i prednost koju imamo a na drugima je da pokusavaju da nas skinu sa trona...to je sport..."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
Comment