Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by NateHuffman View Post
    o jovicevoj povredi se prica kao o bobijevim kolenima. za dve godine decko je odigrao 53 utakmice u aba ligi i 50 u EL da se vodilo racuna o minutazi odigrao bi i vise.
    sta pricas ti covece?
    da li si uopste gledao kkcz prethodne 2 sezone?
    jovica obozavam kao igraca i kad je u full modu u pitanju je jedan od najboljih 2way plejmejkera u evropi...ali cinjenica je da ima ozbiljnu hronicnu povredu i vise puta nije bio raspoloziv kad je najvise trebao. jbg
    to nas je i kostalo plasmana u top8 prosle godine

Comment

• Imam par stvari da izjavim za dnevnik

- Mislim da svi treba da zaboravimo na Stefana Jovica, i da prestanemo da uporedjujemo sve igrace sa njim - malo je danas tih čru plejmejkera, te moramo i mi malo menjati; slican primer mi je odlazak Zigica iz FK, kad smo pokusavali celu sezonu da igramo kao da je on tu (da balonarimo lopte u 16m), dok se nismo pomirili zvanicno sa tim, i spustili loptu na zemlju. Sumnjam da imamo pare za nekog igraca koji ima slican profil njemu, tako da nama fokus treba samo da bude na tome da ne izaberemo nekog siledziju na kecu.

- Krvava kolena tema - MW/Kvinsi nisu bas bili poznati po rovovskim bitkama (ali su radili svoj posao), tako da to ne treba da bude glavni prioritet kod potencijalnih pojacanja

Comment

• Da nije gulio kolena na +20 protiv karposa ili pre dve godine protiv sutjeske mozda bi mu ledja bila u boljem stanju. Kad imasntakvog igraca onda malo vodis racuna o tome. Ali nije poenta u tome vec da ovde ide prica maltene da je poluinvalid.

Comment

• Originally posted by Manda77 View Post
          Evo kazu da nam partizan krade Gosa
          Meni se to čini nerealno. No, ukoliiko je tačno, to govori i da Gos nije pravi izbor za nas, jer momak očigledno ne pravi razliku između dijametralno suprotnih uloga koje bi imao kod nas i u KKP, što možda govori i o njegovom igračkom karakteru i inteligenciji, pa samim tim on i nije dobro rešenje (na stranu igrački kvaliteti o tome ne govorim).

Comment

• Plejmejker Najdžel Vilijams-Gos (rođen 1994. visok 191cm) novi je igrač Partizana NIS. Prošle sezone, igrajući za Gonzagu. novi igrač crno-belih je stigao do NCAA finala uz prosek od 16,8 poena, 4,7 asistencija i šest skokova po meču.

Na letošnjem NBA draftu, Najdžel je u drugoj rundi izabran od strane Jute kao 55. pik, ali je sinoć potpisao dvogodišnji ugovor sa Partizanom NIS.

Comment

• Mislim da nema potrebe na dva topica da nas obavestavas, pogotovu sto je ovo Prelazni rok KKCZ

Opet cestitike, dobar je to igrac i ako ste ga potpisali znaci da ni finansije nisu bile strasne...

Comment

• 28.8.2017. Nebojša Čović: "PARTIZANE NIJE GOSPODSKI"

Comment

• Originally posted by blek hils View Post
                  Meni se to čini nerealno. No, ukoliiko je tačno, to govori i da Gos nije pravi izbor za nas, jer momak očigledno ne pravi razliku između dijametralno suprotnih uloga koje bi imao kod nas i u KKP, što možda govori i o njegovom igračkom karakteru i inteligenciji, pa samim tim on i nije dobro rešenje (na stranu igrački kvaliteti o tome ne govorim).
                  Nije on ništa birao, mi smo odustali od njega tako da ne stoji to gore napisano.
                  Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
                  biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Pa eto sad cemo iz prve ruke videti da li je bio dobra opcija ili ne. A nesto se ne secam kad mi nismo igrali evroligu da su se isti stranci razmatrali za startnog pleja. Interesantno.

Comment

• Ovo samo znaci da cemo mi dovesti boljeg igraca, barem ja tako rezonujem.
                      Svakako smo bolji od komsija bili oni sa Grosom ili bez njega.
                      Doslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.

Comment

• Originally posted by blek hils View Post
                        Nije hteo kod vas i odmah ne valja kao igrac?
                        "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
                        Meša Selimović

Comment

• Originally posted by Chupa View Post
                          Pa eto sad cemo iz prve ruke videti da li je bio dobra opcija ili ne. A nesto se ne secam kad mi nismo igrali evroligu da su se isti stranci razmatrali za startnog pleja. Interesantno.
                          Oni su morali da dovedu neko malo jace ime, osim njega pogledaj roster niko im ne bi ni primirisao u ona stara vremena.
                          A opet mi i kad smo igrali eurocup smo imali dobre igrace ne evroligaskog karaktera ali dobre, ali nismo imali rukovodstva
                          nismo imali druge stvari.

Comment

• Originally posted by kronostime View Post
                            Nisam ga nikada gledao ali da ne valja suludo bi bilo tvrditi, odlican potez ste napravili sa njime tu nema govora
                            samo je pitanje da li on moze sam da nosi celu ekipu.

Comment

• Originally posted by kronostime View Post
                              Nije hteo kod nas,a u Partizan jeste.
                              Nismo mi njega hteli,a ne on nas.

Comment

• Originally posted by Daba View Post
                                Nisam ga nikada gledao ali da ne valja suludo bi bilo tvrditi, odlican potez ste napravili sa njime tu nema govora
                                samo je pitanje da li on moze sam da nosi celu ekipu.
                                Ma, cekam Covicevo saopstenje.
                                "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
                                Meša Selimović

Comment

Working...
                                X