Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Još samo da krenu utakmice i da uživamo ... oduži se ovaj prelazni rok ko gladna godina
    Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
    biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Manford bi bio odličan, nadam se da će doći.

Comment

• Originally posted by Maverick88 View Post
        Mislim da trenutno cetvorke nisu prioritet,nema veze sa parama isl,prosto mislim da i ako dodje neko docice tipa kao i Dion sto je dosao ako iskrsne nesto ekstra a jeftino ovako da jurimo tesko.
        Pa to je jedina pozicija (ako sad racunamo Munforda) koja u startnoj petorci nije resena. Ja licno se uopste ne protivim ni da je Jankovic starter ni da se ceka tipa Kvinsi ili Dion pa da se pokupi.

Comment

• 4ka je bila interesantna kada su bili opcije Daye i Rudd da se jednom od te dvojice da jaci ugovori a da se na 1 i 5 udje sa kombinacijom Wilams Goss i Lesort gde obojica u paketu na godisnjem nivou su ispod cene koji maksimalno placamo po igracu sa top ugovorom. Kada su dobijene informacije o psiholoskim profilima oba igraca od Micova i Bagackisa tako se odustalo od Wiliams Goss kao playom a od Lesorta se nije htelo odustati jer je kupovina za buducnost izmedju ostalog (draftovan nba igrac). Da se neko pojavio da otkupi Simanica verovatno bi se zagrizlo za 4 ku vec sada, ali je procenjeno da treba dati sansu Simanicu kroz pripreme i pocetak lige, naravno da ce biti igraca na 4 koji ce otpasti iz Nba, ne mora da se ceka decembar, moze i ranije, pa Miler je kontaktiran i skautiran mnogo pre povrede Mitrovica, ispalo je samo kao da se cekala povrede da bi se angazovao MIler. Sa eventualnim angazovanjem Munforda roster je zavrsen a angazovanje 4ke je kao opcija u zavisnosti od potrebe, mislim da nije prioritet jer onda cemo opet imati najskupljeg navijaca sa courtside sedistem u Evropi trecu sezonu zaredom.

Comment

• Misljenja sam da je Manford najbolja opcija dostupna Zvezdi. Epizoda u Barsi se ne treba puno gledati. Nije realan pokazatelj kvaliteta.

Mislim i da mu sastav ekipe Zvezde lezi. Ocekujem bas dobru sezonu za njega.

Comment

• Pa je l to done deal?

Comment

• Originally posted by Tesla/24 View Post
                Pa je l to done deal?
                Nije

Comment

• Nista nije done deal dok se ne slika sa Pezoom. Al Pat Rajli znae.

Comment

• A Zope bukvalno na istom parking mestu stoji.

Comment

• Originally posted by Genije10 View Post
                      Misljenja sam da je Manford najbolja opcija dostupna Zvezdi. Epizoda u Barsi se ne treba puno gledati. Nije realan pokazatelj kvaliteta.

Mislim i da mu sastav ekipe Zvezde lezi. Ocekujem bas dobru sezonu za njega.
                      Mislim da mi odavno brzu ekipu nismo imali a o atleticizmu da ne pricam. Jedino mi zao Bjelice u kakvu masinu od ekipe je upao.

Comment

• Originally posted by djuras View Post
                        jbt koliko proseravanja i trazenja dlake u jajetu...a mogu da se kladim da, sem pulena(i to samo zato sto je igrao protiv kkcz) ljudi koji su ranije gledali munforda i dj-a mogu da se nabroje na prste jedne ruke
                        ostali su samo procitali neku proizvoljnu tezu na forumu, uhvatili se toga kao pijan plota i sad voze
                        brte djurase, jel se to odnosilo na moj post koji je tik iznad tvog?

voleo bih da cujem sta mislis ti o Munford - Cooper - Pullen trilemi?

Comment

• Može Munford
                          Last edited by Tesla/24; 21-08-17, 20:28. Reason: Greška

Comment

• Originally posted by Šarac View Post
                            Mislim da mi odavno brzu ekipu nismo imali a o atleticizmu da ne pricam. Jedino mi zao Bjelice u kakvu masinu od ekipe je upao.
                            Njemu to odgovara, on će tu da rukovodi, jadan
                            Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
                            biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Mogu oni ta trche koliko god hoce, jel moze neko da cima glavom i buljom ko Bjelica kad postuje?

Kad se setim drtina koliko puta je poljubio parket kad mu se izmakne defanzivac. Kreten...

Comment

• X Man je vrlo dobar igrac, ono pomalo jeste divljak i pitanje je kako ce se uklopiti, ali u nekoj perspektivi moze biti vrlo dobar, atletski mocan, odlican u tranziciji, dobar hendling, zavrsava sa obe ruke, odlicna poludistanca, trojka jeste streeky ali moze da pogodi dosta suteva kada je u seriji, voli da napada iz pika i tako najcesce asistira i to najcesce centrima tako da bi nasa mitska zver mogla ziveti od njega, no postoji i ali, a to je kako ce se uklopiti i kako ce odgovoriti jakom takmicenju kao sto je EL, pogotovo iskustvo u Barsi malo plasi, no s obzirom kakva smo kompozicija ekipe a to je da svi vole da trce, plus se pravilo prvog koraka menja mislim da deckonja moze biti dobar... Mene podseca npr na Dariusa Adamsa ex Laboral

Comment

Working...
                                X