Pa jeste pad od nezapamcene dominacije 4GS ali je do AO bio u borbi za No.1 a pogledaj ga sada. Borice se za prvih 5 kako je krenuo.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Majami 2017
Collapse
X
-
Originally posted by Ivan_pg View PostDjokovic je makar osvojio Toronto i Dohu a ovaj nas pulen nista od Barcelone prosle godine.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Opet se mali od Alije nesto trsi
Kakav je ovaj Tomica diletant, majčice...
tapatalksigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by madrid View PostPa jeste pad od nezapamcene dominacije 4GS ali je do AO bio u borbi za No.1 a pogledaj ga sada. Borice se za prvih 5 kako je krenuo.OVAKO
Comment
-
Kakvi vidovnjaci i teniski znalci ovde, pa ja pojma nisam imala kakva blaga sve imamo...juju juuu
tapatalkLast edited by miloolja; 30-03-17, 22:44.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostU Parizu poraz od Cilica, Sangaj Agut, Dohu je osvoijo samo zato sto je Verdasko nenormalan, AO kiks, Acapulco kiks, IW kiks, Wimbledon kiks, OI kiks, ako ovo nije pad onda ok. Jedino finale WTF-a mu je ok nastup po meni. Kanadi ne racunam jer niko nije igrao na taj turnir od ove jace.
Comment
-
Originally posted by skeptik View PostZaboravi US Open, ne znam jel to racunas u kiks ili uspeh ali ne bih da se vracam u 2016. Sto se tice 2107 Novak je imao samo kiks protiv Istomina, i to veliki kiks. Porazi od Kirjosa to nisu jer Novak maltene nije imao ni brejk lopte. Nesto slicno kao sto je Federer dozieo od Kanjasa 2007. Sada sledi sezone sljake gde treba da dobijemo neke kokretne i jasnije odgovore.OVAKO
Comment
Comment