Announcement

Collapse
No announcement yet.

Majami 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Strašna partija. Kakav udarac na bl. Strašno.
    Mirza Bašić najbolji čovjek u TOP 79. a i šire.

Comment

• Dajte snimak tog poena na BP
      Dayman (a-a-ah...)
      Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
      Champion of the sun (a-a-ah...)
      You're a master of karate and friendship
      For everyone

Comment

• As iz drugog servisa. Videlo se da "derbi" obecava. Brejk na startu.

Sad ozbiljno Fed prilicno dobar danas, malo nesigurnosti na pocetku je u medjuvremenu nestalo.

Comment

• Originally posted by Velikiajnstajn View Post
          Novak, Endi i Kei nisu odigrali pristojan mec od pocetka sezone, Raonic i Grigor su u Australiji bili ozbiljna prepreka.

Da iskoristim priliku da se podsjetimo nekih rasprava iz aprila prosle godine, kad sam ja pisao da Novak igra lose, da nije u dobroj formi, i da slijedi pad. Ti si me tad cini mi se ciganom zvao.
          Ne secam se. To za ciganina.
          Pazi ti si u aprilu napisao da Novak igra lose, a Novak uzeo Madrid, igrao finale Rima pa uzeo RG. Nema sta lose da losije ne moze biti.
          A pad usledeo nakon US Opena. Fino si ti to tada predvideo - preiskusno. Isto kao kada bi i ja sada rekao da ce i Federeru uslediti pad. Sto ce pre ili kasnije i da se desi; pa da se onda smatram ovde nekakvim guruom - strucnjakom.
          sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
          Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Klasican mec kada se poigrava sa Berdihom. Bas mu odgovara, sem u onim mecevima kada poludi pa igra hiper agresivno ritern i pogadja sve zivo. Jedino je servis i dalje kritican.

Comment

• Kakav mu je FH?
              Dayman (a-a-ah...)
              For everyone

Comment

• Tomas je toliko nerealan igrac. On tvrdi da on ima najbolji FH na svetu. Pa on nista iz odbrane ne moze da pogodi tim udarcem. Cim ga pomeris iz comfort zone on pocne da gresi.

Comment

• Originally posted by Mr. Wolf View Post
                  Kakav mu je FH?
                  Moze da kontrolise poen, pogadja uglove, pogadja winnere, fino radi danas

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                    Ne secam se. To za ciganina.
                    Pazi ti si u aprilu napisao da Novak igra lose, a Novak uzeo Madrid, igrao finale Rima pa uzeo RG. Nema sta lose da losije ne moze biti.
                    A pad usledeo nakon US Opena. Fino si ti to tada predvideo - preiskusno. Isto kao kada bi i ja sada rekao da ce i Federeru uslediti pad. Sto ce pre ili kasnije i da se desi; pa da se onda smatram ovde nekakvim guruom - strucnjakom.
                    Tacno, brilijantan nastup na Wimbledon i na OI imao Novak.
                    OVAKO

Comment

• Znaci najzad zivnula igra. Na vreme
                      Samo jos taj servis.
                      Dayman (a-a-ah...)
                      For everyone

Comment

• Pa ako je finale GS slab rezultat, sta nije?

Comment

• Ma jasta nema sta, a do tog finala dosao sa tri predaje Ocajan je Novak jos od Wimbledona, nista on ne igra.
                          OVAKO

Comment

• Pa na WTF je izgubio tek u finalu od No.1 , u Dohi je osvojio. Od AO ne moze da udje u 1/4 finale.

Comment

• U Parizu poraz od Cilica, Sangaj Agut, Dohu je osvoijo samo zato sto je Verdasko nenormalan, AO kiks, Acapulco kiks, IW kiks, Wimbledon kiks, OI kiks, ako ovo nije pad onda ok. Jedino finale WTF-a mu je ok nastup po meni. Kanadi ne racunam jer niko nije igrao na taj turnir od ove jace.
                              OVAKO

Comment

• Djokovic je makar osvojio Toronto i Dohu a ovaj nas pulen nista od Barcelone prosle godine.

Comment

Working...
                                X