Strašna partija. Kakav udarac na bl. Strašno.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Majami 2017
Collapse
X
-
Originally posted by Velikiajnstajn View PostNovak, Endi i Kei nisu odigrali pristojan mec od pocetka sezone, Raonic i Grigor su u Australiji bili ozbiljna prepreka.
Da iskoristim priliku da se podsjetimo nekih rasprava iz aprila prosle godine, kad sam ja pisao da Novak igra lose, da nije u dobroj formi, i da slijedi pad. Ti si me tad cini mi se ciganom zvao.
Pazi ti si u aprilu napisao da Novak igra lose, a Novak uzeo Madrid, igrao finale Rima pa uzeo RG. Nema sta lose da losije ne moze biti.
A pad usledeo nakon US Opena. Fino si ti to tada predvideo - preiskusno. Isto kao kada bi i ja sada rekao da ce i Federeru uslediti pad. Sto ce pre ili kasnije i da se desi; pa da se onda smatram ovde nekakvim guruom - strucnjakom.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostNe secam se. To za ciganina.
Pazi ti si u aprilu napisao da Novak igra lose, a Novak uzeo Madrid, igrao finale Rima pa uzeo RG. Nema sta lose da losije ne moze biti.
A pad usledeo nakon US Opena. Fino si ti to tada predvideo - preiskusno. Isto kao kada bi i ja sada rekao da ce i Federeru uslediti pad. Sto ce pre ili kasnije i da se desi; pa da se onda smatram ovde nekakvim guruom - strucnjakom.OVAKO
Comment
-
U Parizu poraz od Cilica, Sangaj Agut, Dohu je osvoijo samo zato sto je Verdasko nenormalan, AO kiks, Acapulco kiks, IW kiks, Wimbledon kiks, OI kiks, ako ovo nije pad onda ok. Jedino finale WTF-a mu je ok nastup po meni. Kanadi ne racunam jer niko nije igrao na taj turnir od ove jace.OVAKO
Comment
Comment