Kakav je ovo Nololobi, ovakve stvari treba zabraniti. Ako nemas patike, ne mozes ni da se takmicis. Sramotan turnir.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Majami 2017
Collapse
X
-
Novakov je meni licno najbolji tenis odigrao u dvoranama krajem 2015te. Mozda je ta dva mjeseca odigran i najbolji tenis ikada. Od pocetka 2016te to nije ni blizu i ide sliaznom putanjom.
Sto ne stavise Saleta i Nika u ovaj termin, sta imamo od Berdiha..1. Andrey Rublev
2. Thanasi Kokkinakis
3. Alexander Zverev
4. Ernesto Escobedo
Renesansa tenisa u 2016 godini.
Comment
-
Majami CPI ove godine, za nijansu brze u odnosu na proslu godinu.
Last edited by s_hyperion; 30-03-17, 23:03.
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostMa sad ok to, ali ti si Novakov fan i kao takav cenis njegovu igru. Mozda ti je 2011 GOAT sezona po igri Novaka, sto i svakako jeste, ali imao je on strasan nivo i 2014 i 2015. Zato te pitam jel ti se svidja ova igra u 2017? Posto losa igra vuce i lose rezultate, mislim da si i sam svestan. Sad Olja misli da se ja pravim pametan sa silom, al slobodno neka potrazi postove gde sam govorio da Novak ima probleme sa ramenom jos nakon IW-a i Majamija. Pravili su me neke budala, al eto ispostavilo se kao tacno, lik ne servira normalno jos od Madrida pa do danas, a sve te silne poraze uticu i na igru, nema intenzitet vise Novak...
Comment
-
Originally posted by Velikiajnstajn View PostNovakov je meni licno najbolji tenis odigrao u dvoranama krajem 2015te. Mozda je ta dva mjeseca odigran i najbolji tenis ikada. Od pocetka 2016te to nije ni blizu i ide sliaznom putanjom.
Sto ne stavise Saleta i Nika u ovaj termin, sta imamo od Berdiha..
Taj tenis je u rangu sa 2011 godinom
Comment
-
Originally posted by skeptik View PostJa sam pre svega fan tenisa pa posle sve ostalo. Nivo igre Novaka posle RG je definitvno opao, razlog mozemo samo nagadjati. Sto se tice 2017 u Dohi je bio odlican narocito protiv Mareja u finalu, vrhunski mec. Kiks protiv Istomina i bez sansi protiv Kirjosa. Ako je jos i povredjen ne znam kako onda uopste mozes da komentarises nivo njegove igre ili da to trazis od mene. Onda je i ovo sto je postigao deluje zapravo mnogo vece. Pravu sliku po meni cemo steci tek posle sezone sljake.OVAKO
Comment
-
Originally posted by madrid View PostPa jeste pad od nezapamcene dominacije 4GS ali je do AO bio u borbi za No.1 a pogledaj ga sada. Borice se za prvih 5 kako je krenuo.
Comment
-
Zicer na mrezi, mozda i kljucni trenutak meca.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ma gubi ovo Role, imace neki wtf gem kad ce sve da poizbacuje i to je to...
Ali vala zasluzio je odmor
Sent from my Z3 compact <3http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
Comment