Announcement

Collapse
No announcement yet.

Majami 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pa jeste pad od nezapamcene dominacije 4GS ali je do AO bio u borbi za No.1 a pogledaj ga sada. Borice se za prvih 5 kako je krenuo.

Comment

• Originally posted by Ivan_pg View Post
      Djokovic je makar osvojio Toronto i Dohu a ovaj nas pulen nista od Barcelone prosle godine.
      Znaci da je vreme!
      Originally posted by Casiraghi
      Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
      Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
      Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Vreme je.

Comment

• Opet se mali od Alije nesto trsi

Kakav je ovaj Tomica diletant, majčice...

tapatalk
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by madrid View Post
            Pa jeste pad od nezapamcene dominacije 4GS ali je do AO bio u borbi za No.1 a pogledaj ga sada. Borice se za prvih 5 kako je krenuo.
            Pa naravno da je to lagani pad, lik je bio no.1, ne moze on ispasti iz top 100 odjednom. Ali tako pocinje to, derne te neko ko Kveri, pa ispadnes rano sa drugog turnira, pa sa treceg itd itd. To zeli da vam kaze Veliki Ajnstajn, a i ja sam najavio pad Novaka jos pre sezone sljake. Mislim videlo se da nije to to, mucio se on i u sezonu sljake, dobio ga Veselog, bagelovao ga Beluci, poradjao se protiv Robera, dakle nije bio bas sav svoj kao prethodne sezone.
            OVAKO

Comment

• Berdych u nizu od 15 izgubljenih setova protiv Roleta

Comment

• Kakvi vidovnjaci i teniski znalci ovde, pa ja pojma nisam imala kakva blaga sve imamo...juju juuu

tapatalk
                Last edited by miloolja; 30-03-17, 22:44.
                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                  U Parizu poraz od Cilica, Sangaj Agut, Dohu je osvoijo samo zato sto je Verdasko nenormalan, AO kiks, Acapulco kiks, IW kiks, Wimbledon kiks, OI kiks, ako ovo nije pad onda ok. Jedino finale WTF-a mu je ok nastup po meni. Kanadi ne racunam jer niko nije igrao na taj turnir od ove jace.
                  Zaboravi US Open, ne znam jel to racunas u kiks ili uspeh ali ne bih da se vracam u 2016. Sto se tice 2107 Novak je imao samo kiks protiv Istomina, i to veliki kiks. Porazi od Kirjosa to nisu jer Novak maltene nije imao ni brejk lopte. Nesto slicno kao sto je Federer doziveo od Kanjasa 2007. Sada sledi sezone sljake gde treba da dobijemo neke kokretne i jasnije odgovore.

Comment

• Slaba konkurencija.
                    Dayman (a-a-ah...)
                    Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                    Champion of the sun (a-a-ah...)
                    You're a master of karate and friendship
                    For everyone

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
                      Zaboravi US Open, ne znam jel to racunas u kiks ili uspeh ali ne bih da se vracam u 2016. Sto se tice 2107 Novak je imao samo kiks protiv Istomina, i to veliki kiks. Porazi od Kirjosa to nisu jer Novak maltene nije imao ni brejk lopte. Nesto slicno kao sto je Federer dozieo od Kanjasa 2007. Sada sledi sezone sljake gde treba da dobijemo neke kokretne i jasnije odgovore.
                      Reci mi samo, tebi se svidja igra Novaka u 2017?
                      OVAKO

Comment

• Ajde sad ga stisni

tapatalk
                        sigpic

Comment

• Gle kako prosu gem
                          sigpic
                          "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                          AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                            Reci mi samo, tebi se svidja igra Novaka u 2017?
                            Govorio sam o rezultatima a ne o igri. Jedina igra koja mi se bas dopala kod Novaka je ona iz 2011, kao Nadalova iz 2010 recimo.

Comment

• Penzija ako izgubi od Berdiha set
                              Dayman (a-a-ah...)
                              Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                              Champion of the sun (a-a-ah...)
                              You're a master of karate and friendship
                              For everyone

Comment

• Večeras naravno predviđam laganu pobjedu Saška da se iskupi za IW,
                                Da vidimo može li Tomas do seta, nakon 15 izgubljenih.

Comment

Working...
                                X