Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2021.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Najidealniji moguci protivnik za Novaka u finalu, jer najlepse zvuci "Novak osvojio Vimbldon, 20. Slem, u finalu dobio Federera".

Svakako Rodzer nema sta da trazi u finalu protiv njega, a pitanje je moze li uopste i da stigne dotle.
    Dayman (a-a-ah...)
    Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
    Champion of the sun (a-a-ah...)
    You're a master of karate and friendship
    For everyone

Comment

• Od meča sa Andersonom Novak nije pokazao neku energiju.Kao da mu opada forma.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
        Mene samo zanima gde Marija81 koja je tvrdila da je Medvedev cudo od igraca na travi
        Federer bi lakse izasao sa njim na kraj, mislim da Hurkac ima bas dobru sansu
        Tu sam, i još sam pri stavu da Medvedev ume da igra na travi.
        U porazu Medvedeva je bilo nekoliko faktora.
        Jedan od njih je pomeranje meča i time olakšavanje pozicije eventualnom protivniku...Dakle nervoza...svi znamo da je Meda nervčik...
        Elem, isto važi i za Hurkača. Pomeranjem meča organizatori su jako odmogli Hurkaču a pomogli Federeru...

Hej, drugog tenisera sveta u 4 meča su bacili na parking da igra...ali neću dužiti već su ti rekli sve što i ja msm o ovome pa da ne nastavljamo bez veze jer znamo da nećeš prihvatiti da nisi u pravu...

Novak nije poneo BH na ovaj meč a korišćenje BL je katastrofalno...
        Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
        Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
        "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Medvedev rekao da je srecan i da je on hteo da se odlozi za sledeci dan, Hurkac izjavio da mu mnogo znaci taj set na CC jer je osetio teren, ali sta oni znaju, ovdasnji forumasi su veci strucnjaci.
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

• Biće ovo drama velika, Novakov govor tela to obećava.

Comment

• RG uzima danak ;)

Ma pucka mu za publiku, ne može da izveruje kretenima
              Last edited by Nesic; 07-07-21, 15:07.

Comment

• Joj kakvo je ovo odradjivanje posla preko one stvari haha

Comment

• Al ovo padanje poslije udarca hahahahah Zlo mi dodje kad to vidim

Comment

• Ова громада тоне ли тоне....
                    sigpic

Comment

• Originally posted by Zile90 View Post
                      Biće ovo drama velika, Novakov govor tela to obećava.
                      Bilo je deuceva

Comment

• Kako je ocajan Atp,iskr kolo srece se okrece ovakva je bila konkurencija Rogeru pre 2007

Jedino povampireni Roger moze da ga ugrozi

Comment

• Kakva je klasa Shapovalov, iskreno se nadam da će nekada tokom karijere pronaći taj safe mod, biti konstantan i disciplinovan u razmenama.
                          Originally posted by Casiraghi
                          Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                          Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                          Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
                            Joj kakvo je ovo odradjivanje posla preko one stvari haha
                            Ocekivano. Igra - go kurac. Slicno ocekujem i u polufinalu, sa slicnim ishodom.
                            Ali takodje za finale se ocekuje naostreniji Novak.
                            sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                            Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Zile90 View Post
                              Biće ovo drama velika, Novakov govor tela to obećava.
                              Zile, iskreno sam ocekivao da Fucko uzme set. Medjutim nije. Ali ti ga brate ono bas mracis za sve pare
                              Sta su ti ono rekli pre neki dan ovde? Idi u crkvu, tako nesto .. ispovedi se ... Bili su bezobrazni priznajem, mada, mozda to i nije los savet
                              Last edited by Sandugp; 07-07-21, 16:35.
                              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Novak turnir odrađuje što ono kažu 'na pamet'.
                                Ništa zapinjanje, ništa snaga, samo dozirano i mudro, vrla teniska inteligencija na delu.
                                Školski primer kako treba igrati na travi.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X