Federeru svaka cast ali ovo je tuga od tenisa. Hurkac mi dodje kao Berdih za siromasne.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Wimbledon 2021.
Collapse
X
-
Sto ovako los Rodzer, ocekivala sam bolji nivo.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Rodzer je ovakav ceo turnir. Ne znam sta vam je cudno?
Zavisi sve od Hurkija i hoce li pasti .... Ako padne gotov je. Ako ne padne - metla ...sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Raznese Beretini, strašan tenis.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Servis, servis je problem. Previse poena na Rodzerov servis se igra ... Odu u razmenu. Mnogo malo dobija servisom. Ostalo nije ni potrebno gledati.
lose servira j to je to ... Izgleda da ce biti metla. Ali ajde da ga ne otposujem jos.sigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
Federera nije fh niti kretanje niti elegancija kroz karijeru doveo tu gde jeste. Nego servis. Kada serivsa nema on je prosecan konkurent za pobedu.sigpic
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostMedvedev rekao da je srecan i da je on hteo da se odlozi za sledeci dan, Hurkac izjavio da mu mnogo znaci taj set na CC jer je osetio teren, ali sta oni znaju, ovdasnji forumasi su veci strucnjaci.
"Organizatori nisu korektni, pokušavaju da me zeznu i daju prednost Rodžeru jer "kradu" moje vreme za odmor."
Inače evo pokaza se opet da ima te neke kosmičke pravde...kada god su se organizatori upinjali da olakšaju Federeru uvek se vratilo tako što ga protivnik razbije u narednom meču...
Mada iskreno ja bih volela da on ovo okrene i da nam dođe u finalu da se igramo...
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostNajidealniji moguci protivnik za Novaka u finalu, jer najlepse zvuci "Novak osvojio Vimbldon, 20. Slem, u finalu dobio Federera".
Svakako Rodzer nema sta da trazi u finalu protiv njega, a pitanje je moze li uopste i da stigne dotle.
Ne moze.
Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Videlo se od starta da prvi raspoložen protivnik.koji ne skida gaće dobija Federera.
Trom je, sa viškom kilograma, spor u reakcijama, kretanju.
Servis daleko od negdašnjeg, kondiciono slab.
Razumem želju i njegovu i navijačku ali jasno je kako mogućnosti nisu realno sagledane.
Nije mu trebalo ovo, pogotovo ne da turnir završi sa krompirom.sigpic
Comment
Comment