Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2021.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nextgen jos godinu dve i moze u lostgen kao inprethodni,ono kad ce pre Roger sa 40 uzeti slem nego oni
    a Medjed i sa korona tipom rankinga nece uzeti prvo mesto,

Comment

• Rodžer nece ispustiti set do finala.Koliko ovo deluje sve kao da Rodžer uzima, ne znam da li samo meni tako deluje...

Comment

• да да Хркач није мали, има га три метра вала...
        sigpic

Comment

• BMW M trokiro, Pežo je zakon
          Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Originally posted by Zile90 View Post
            Rodžer nece ispustiti set do finala.Koliko ovo deluje sve kao da Rodžer uzima, ne znam da li samo meni tako deluje...
            Pa valjda vidiš da samo ti to pišeš. Naravno bez ikakvog smisla... Roger uopšte nije favorit protiv Beretinija ako se tako ukrste. Uvukao ti se strah u kosti.

Idi ispovedi se malo

Comment

• Cisto da zavrsimo sa pricom

http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
              with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                2003. je Fed bio veliko ime, 2 godine pre togaj e izbacio najveceg sampiona Wimbledona do tada, a to sto nisi cuo za Koubeka, ne znam sta da ti kazem.

Pogledaj ovogodisnji rapsored i videces da je rapsored skroz realan:
                1. kolo: CC su dobili Serena, Federer i Barty, apsolutno i potpuno ocekivano
                2.kolo: na CC su ponovo 2 zenska meca i Federer-Gaske, koji je bolji i zanimljiviji par od Medvedev-Alcaraz
                3. kolo: Federer igra protiv jedinog preostalog domaceg igraca, a ponovo su 2 zenska meca na CC...tada je Cilic-Medvedev zasluziovao CC, ali domaci igrac je domaci igrc

Jedino sto nije fer je sto sinoc nisu prebacili Medvedeva i Hurkaca da zavrsse na CC, jer je bilo vise nego dovoljno vremena.
                Jedino sto nije fer je sto su drugog igraca sveta sinoc stavili da igra na parkingu.
                A Mec Sonego (wtf Sonego!!!) protiv Federera koji je realno trenutno stoti igrac na svetu na centralni - ahahahahahahahahah
                sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Bojana bez uvrede ali seres kao foka.
                  Pokusavas da odbranis nesto neodbranjivo. Pricas kako je Federer bio sjeban milion puta. Ja se ne secam niti jednog jedinog slucaja na slemu. Znas to dobro i ti ali volis da kenjas.
                  Sa druge strane secam se milion slucajeva da je Rodzer sve svije meceve na slemu igrao na centralnom terenu.

Budi objektivna jednom u zivotu jebem mu mater!!!

Opet sve ovo odgovara Novaku jer njemu je jdealan protivnik u finalu upravo Rodzer Federer .... Tako da samo napred!

Iskreno mene u ovom trenutku ne nerviraju ni organizatori, koji guraju svog ljubimca i trce za lovom. To je sve ocekivano.
                  Mene nervira Bojana koja se upire, crce ... da dokaze svima nama ovde kako je poslednju deceniju i po raspored na slemovima realan, pravedan pa cak nekada i na stetu Rodzera a svi pa i ona sama znamo da je to gomila sranja.
                  sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                  Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Onog trenutka kad naucis da razgovaras, a ne da vredjas, mozda ti i odgovorim.

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                      Bojana ga sjebala svojim komentarom.
                      Nego Fucko je mentalna gromada. Bice jebeno Novaku.
                      Pogrešno. Biće jebeno Novakovim protivnicima. Novak je suvereni broj 1 i ubedljivo najbolji teniser u poslednjih 10 godina i soon-to-be-undisputed GOAT.
                      “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• To opet ne znaci da nece da se muci i da se nervira, a bogami i nas, pogotovu ako Marton bude na visokom nivou, a hoce, u formi je plus nema frku, mentalno je jak, plus ako publika.... 🙄 Naravno zavisi dosta kako ce Novak da izadje na teren, koliko nervozan i da li ce tu nervozu mozda prouzrokaviti servis. Mozda.
                        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Nemoj da si Govedarica.
                          “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                            To opet ne znaci da nece da se muci i da se nervira, a bogami i nas, pogotovu ako Marton bude na visokom nivou, a hoce, u formi je plus nema frku, mentalno je jak, plus ako publika.... 🙄 Naravno zavisi dosta kako ce Novak da izadje na teren, koliko nervozan i da li ce tu nervozu mozda prouzrokaviti servis. Mozda.
                            Sve sve, ali ovo bas i ne stoji

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by dekkard View Post
                              Nemoj da si Govedarica.
                              Jbg kada bi tvoji postovi na ovom pdfu bili malo drugaciji od
                              1. Deda je mator i nema sanse
                              2. Novak je neprikosnoven

Mozda, rekoh mozda bi razumeo sta pisem.

Nikada nisam bila iskljuciva, uvek ostavljam mesta za sve varijante, iako naravno da nemam sumnju u Novaka, ali u zivotu nista nije crno ili belo.

Bojana, naravno da je mentalno stabilan, mozda je jak prejako, ali nisam ni mislila da je Novak ili Rafa, vec da nema frku, da necr da skine gace, i da ce sigurno da da svoj max. Kako ce sve to da ispadne po njega, da li ce do njegovih oscilacija doci odmah ili kasnije, zavisi i od druge strane.
                              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Ja bas mislim da ima oscilacije, protiv Svarcmana i protiv Rubljova je pravio cudne greske kad je bio blizu pobede.
                                E sad, mozda bude maksimalno opusten jer zna da je underdog i da je Djokovic ogroman favorit, ali opet, ako dodje blizu nekog dobrog rezultata, pitanje je kako bi se poansao.

sigpic

with experience.

Comment

Working...
                                X