Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2021.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by NI View Post
    Za Federera je rezervisan CC jer mnogi sumnjaju da je ovo njegov zadnji Uimbldon pa zele da zadnji mec bude na CC-u.
    Za njega je reservisan taj teren već 20 godina, jednom bio na kecu, pa ispo

Inače raste do neba uvjerenost federoravaca da on uzima ovo, prilično su tihi i čekaju tu nedjelju.
    Sa daleom se potpuno slažem i muka mi je od ženskog tenisa-a Rothenberg pita novaka da li bi imao nešto protiv da žene otvore turnir
    još Fed kaže kako se i on često nalazio u takvoj situaciji

KAD?
    Wizard

Comment

• Za ove koji prate tenis par godina i imaju pamcenje zlatne ribice, Fed je igrao samo jednom na C1 i Fed nikad nije bio sjeban sa rasporedom...ali dobro, ovakvi komentari nisu novi, skroz je ocekivano
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
        Za ove koji prate tenis par godina i imaju pamcenje zlatne ribice, Fed je igrao samo jednom na C1 i Fed nikad nije bio sjeban sa rasporedom...ali dobro, ovakvi komentari nisu novi, skroz je ocekivano
        Bojana, Rodzer jeste nekada bio s**ban sa rasporedom, ali se do desavalo jako, jako retko. POgotovo u poslednjih 10 godina. Sa druge strane, Novaku se na primer to desavalo mnogo cesce. Nikada niko nije guran u istoriji tenisa kao sto se to radi sa Rodzerom. Ja ne znam zasto je to toliko tesko shvatiti Slicno sada rade i sa ovom Coco Gauff. Medvedev je drugi teniser sveta, a nije igrao ni jednom na CC u prva cetiri meca. I ne samo on, niko sa te strane sem Rodzera nije igrao.

Pogledaj na primer ovu stranicu: http://web.archive.org/web/200403070...s/atpf324.html. Rodzer je 2003. godine kao cetvrti nosilac igrao i u drugom i u trecem kolu na CC, a tada je, slozices se, bio manje ime nego danas Medvedev. Ko je na primer ovaj Stefan Koubek? Nikada cuo za tenisera, a igrali su na CC. Uostalom, postoji neko pravilo da top igraci treba otpilike da igraju jednak broj meceva na glavnim terenima, kako niko ne bi imao prednost u zavrsnici. Nekada su se drzali tog pravila, sada svakako ne.
        Last edited by 147; 06-07-21, 10:09.

Comment

• 2003. je Fed bio veliko ime, 2 godine pre togaj e izbacio najveceg sampiona Wimbledona do tada, a to sto nisi cuo za Koubeka, ne znam sta da ti kazem.

Pogledaj ovogodisnji rapsored i videces da je rapsored skroz realan:
          1. kolo: CC su dobili Serena, Federer i Barty, apsolutno i potpuno ocekivano
          2.kolo: na CC su ponovo 2 zenska meca i Federer-Gaske, koji je bolji i zanimljiviji par od Medvedev-Alcaraz
          3. kolo: Federer igra protiv jedinog preostalog domaceg igraca, a ponovo su 2 zenska meca na CC...tada je Cilic-Medvedev zasluziovao CC, ali domaci igrac je domaci igrc

Jedino sto nije fer je sto sinoc nisu prebacili Medvedeva i Hurkaca da zavrsse na CC, jer je bilo vise nego dovoljno vremena.

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Ponekad mi nije jasna "kampanja" protiv Federera. Tenis je prije svega biznis, sou biznis! Svaki biznis zeli profit a u sou biznisu profit donose zvijezde. Iz ovog ili iz onog razloga, Federer je najveca zvijezda, donosi najvise profita. Iz tog razloga, potpuno je razumljivo da ce oraganizatori priliagoditi raspored Federeru.

-----

Po mom misljenju, mec Medvedev-Hurkac je treba da se prenese na CC. To sigurno pomaze Federeru, ali vrlo moguce da to pomaze i Medvedevu. Hurkac je igrao bolje od ocekivanog, na momente je bio bolji igrac od Medvedeva. Iznenadio je Rusa ofanzivnom taktikom. Medvedev sada ima sansi da napravi potrebne takticke korekcije.
            Last edited by NI; 06-07-21, 10:20.

Comment

• Da,sve mu treba dati
              I krov na AO jer je i to biznis
              Molio bih bojanu da kaže kad je to Fed bio sjeban
              Wizard

Comment

• Koliko hoces puta, kad ga stave uvece jer je to prime time, pa posle toga igra polufinale ili finale sledeceg dana od 14h,15h

sigpic

with experience.

Comment

• Bezveze je sto su uvek stavljali samo jedan muski mec iz Rodzerove polovine na CC. Mogli su to malo da "promesaju". Potpuno nefer je sto Gauff igrala tri meca na CC, i to uglavnom protiv ne tako kvalitetnih protivnica. Skroz je bilo logicno da stave i Federera i Medvedeva u 3. kolu na CC. Ako je ravnopravnost po broju muskih i zenskih meceva na CC toliko bitna, mogli su umesto Evansa i Korde da stave neki zenski mec na CC, i resen problem. Za Evansa i Kordu bi i C1 bio sasvim dovoljan. Ali ne, Englezi preteruju u svemu.
                  Last edited by 147; 06-07-21, 11:14.

Comment

• Kad je igrao Djokovic, onda su stavljali 2 muska meca jer je u toj polovini bio i Marej i on je uvek bio na CC.
                    Ionako ih napadaju zasto svake godine muski sampion otvara CC, zasto ne rotiraju, pa jednom muski, jednom zenski, mogu da zamislim sta bi bilo kad bi stalno savjlali 2 muska na CC

sigpic

with experience.

Comment

• Nisam ni rekao da uvek stavljaju 2 muska na CC, vec da menjaju. Bezveze je da samo Federer igra na CC od muskaraca iz njegove polovine. Isto tako je bezveze da je samo jedan zenski mec na CC iz jedne polovine ( kada igraju Novak i Endi). Ponavljam, kada su stavili Novaka na C1, mogli su tog dana da stave 2 zenska meca na CC. Ali ne, morali su oni i Evans i Endija na CC tog dana. Preterivanje po meni. Isto je preterivanje da Endi igra svaki mec na CC. Kako god, bilo je milion nacina da se Medvedevu obezbedi barem jedan mec na CC (najbolje sa Ciliciem), ali organizatore bas briga. Forsiraju tenisere sa "zapada". Rusi, Srbi i drugi teniseri sa istoka ih ne interesuju. U Americi bi za to upotrebili jedan drugi termin, ali ja necu.

Comment

• Pa menjaju, jedan dan su 2 muska, drugi dan su 2 zenska
                        Ako uzmu da menjaju po polovini zreba, onda ce biti isto, recimo kad igra Djokovic onda su 2 muska, a ako zamene kad igra Fed onda da bi ponovo bila 2 muska meca.

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                          Koliko hoces puta, kad ga stave uvece jer je to prime time, pa posle toga igra polufinale ili finale sledeceg dana od 14h,15h
                          Ma daaaj, otkad se na slemu igra dan za dan-osim novaka naravno
                          Wizard

Comment

• Originally posted by Beocca View Post

Ma daaaj, otkad se na slemu igra dan za dan-osim novaka naravno
                            Pre je postojao super saturday, a tebi cu da ostavim da istrazis na kom slemu.
                            Inace, ovo je post koji je samo potvrdio ono sto sam govorila...

sigpic

with experience.

Comment

• за Беретинија нису чули и можеш да га ставиш где хочеш има све да их одува као од шале....
                              sigpic

Comment

• Imam osjećaj kao da žena nema, sem ove dvojice ostatak dana fudbal i sviđa mi se to.
                                Bravo za Hurkača.

Comment

Working...
                                X