Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2021.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma nema sanse da Marton dodje do nekog povoljnog rezultata, mozda max igre u set ili dva, mene samo zanima kako ce Novak da reaguje ako mu ne ide servis ili ga publika nervira. Sumnjam bas da ce da dozvoli da ga Madjar ovde nesto osteti, a mozda i ne bi bile lose sada da dodju neke njegove oscilacije, nego u PF ili F 😎
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Mene samo zanima gde Marija81 koja je tvrdila da je Medvedev cudo od igraca na travi
      Federer bi lakse izasao sa njim na kraj, mislim da Hurkac ima bas dobru sansu
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Mjok, Fed mu je idol rece, tako da
        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Jaooo ušla u smajliće i vidim ovaj moj

😁😁
          sigpic

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
            Onog trenutka kad naucis da razgovaras, a ne da vredjas, mozda ti i odgovorim.
            Nemas ti meni sta da odgovaras. To je tako kako sam napisao. A svi znamo da sam realan samo tako. Umeo da opljunem po Novaku neretko, nikada u glupe teorije zavere nisam verovano niti cu. Tako da sve sto pisem pisem iz totalno objektivnog ugla. Cinjenice ne lazu .... Tako da odgovor koji bi ti zelela da uputis - NE POSTOJI. Zato ga i izbegavas, jer n zelis da priznas da je kroz citavu karijeru Rodzer Federer bio u najboljoj mogucoj poziciji u odnosu na sve ostale UVEK. To ne umanjuje njegov uspeh ... ne boj se nece niko reci ne racuna mu se sve sto je osvojio zbog povlascenog polozaja koji je godinama, mozemo slobodno da kazemo decenijama imao. ALI je to jednostavno nefer prema svim njegovim rivalima.
            sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
            Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Jeste mu idol, ali nesto mislim da nece biti skidanja gaca.

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post

Nemas ti meni sta da odgovaras. To je tako kako sam napisao. A svi znamo da sam realan samo tako. Umeo da opljunem po Novaku neretko, nikada u glupe teorije zavere nisam verovano niti cu. Tako da sve sto pisem pisem iz totalno objektivnog ugla. Cinjenice ne lazu .... Tako da odgovor koji bi ti zelela da uputis - NE POSTOJI. Zato ga i izbegavas, jer n zelis da priznas da je kroz citavu karijeru Rodzer Federer bio u najboljoj mogucoj poziciji u odnosu na sve ostale UVEK. To ne umanjuje njegov uspeh ... ne boj se nece niko reci ne racuna mu se sve sto je osvojio zbog povlascenog polozaja koji je godinama, mozemo slobodno da kazemo decenijama imao. ALI je to jednostavno nefer prema svim njegovim rivalima.

sigpic

with experience.

Comment

• Ništa ti nisi govorila-na rečenicu koliko puta je bio sjeban i od kad se igra dan za dan,ti odgovaraš BIO supersaturdej
                  ​​​​​​i nikom ništa
                  Wizard

Comment

• Ma pustite Bojanu, dočekala i ona svojih 5 minuta brzo će izduvati.
                    Kakva su mišljenja, hoće li doći do tog (vjerovatno zadnjeg) okršaja. Dug je put do finala, mogao bi "neko" i kiksati.
                    Ako se i desi vjerujem da će Rodžer ostaviti dušu na terenu pa makar više nikad ni neigrao.

Comment

• Djokovic 99% igra finale, iako bih bas volela da vidim mec Shapo-Djokovic i Shapo da igra sa mozgom, mislim da bi to bilo ekstra zanimljivo.
                      A Federer ima 2 ozbiljna protivnika, Hurkac uopste nije naivan protivnik, on zna da igra na travi, ima odlican servis, izlazi na mrezu i tako zavrsava poene, mislim da ce tu bukvalno par poena da odluci. Posle toga bi mu dosao Beretini, jer ne vidim da Feliks moze da ga prodje, koji bi bio jos ozbiljniji protivnik, koji tek zna da igra na travi.

Najrealnije finale je Djokovic-Beretini

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                        Jeste mu idol, ali nesto mislim da nece biti skidanja gaca.
                        Jaoo toliko je danas samo bio uzbudjen na terenu u onom intervjuu, kao siparica neka pred sastanak (uopste ne znam zasto ovo poredjenje, valjda zbog boje glasa i onog bejbi fejsa), nesumnjivo da je u finoj formi, ali sumnajm da moze bilo sta.
                        Beŕtini, jos jedan kome je Federer idol, je visa liga, ali, analiziracemo i njega kad dodje vreme
                        sigpic

Comment

• Beretini je od onih koji gube u svlačionici
                          Wizard

Comment

• Originally posted by torpedo View Post
                            Ma pustite Bojanu, dočekala i ona svojih 5 minuta brzo će izduvati.
                            Kakva su mišljenja, hoće li doći do tog (vjerovatno zadnjeg) okršaja. Dug je put do finala, mogao bi "neko" i kiksati.
                            Ako se i desi vjerujem da će Rodžer ostaviti dušu na terenu pa makar više nikad ni neigrao.
                            Povredi marina je jasan signal da je ovo fedovo
                            Wizard

Comment

• Novak nijednom nije osvojio Wimbledon a da nije bilo neke drame, 2011.god prva titula, to je posebna priča, ali posle, svaki put 2014 u finalu, 2015 teška priča isto posle poraza na RG, 2018 SF sa Nadalom, 2019 jezivo loša igra u polufinalu protiv Bautiste i ono mučenje protiv Federera. Čini mi se jedini Slem gde čovek ne dominira ali pobeđuje.

Ovaj Wimbledon je poseban, zato očekujem da zagusti malo, pogotovo danas. Za sada igra solidno ali nije imao nikakav test. Vidim po njegovim izjavama kada se uporedi sa RG da tu nema svežine mentalno i emotivno, nisu tako ambiciozne izjave kao na RG. Ulog je za njega veliki da se izjednači po broju Slemova.

Koliko god da nema Rafe i da Roger nije u formi, teško je uzeti sva 4 Slema. Nekada mi deluje da ako sad uzme 4 Slema, odigraće sledeću sezonu i to je kraj karijere. To bi svako razumeo.

Ne očekujem da će lako doći do trofeja Novak i iznenadio bi me mnogo kad bi sad ubacio iz 3.brzine u kojoj je u 5. i 6.

Comment

• Novak se Rodzeru nudio 2019 .... I opet ovaj nije mogao/umeo da ga zavrsi. Tako da teoretske sanse nema u koliko dodje opet do istog finala kao i pre dve godine da Rodzer Federer pobedi.
                                Rodzer Federer nema pobedu nad Novakom Djokovicem na slemu jos od 2012. Rodzer Federer je covek sa skoro 40 godina.
                                Idealan protivnik za Novaka u finalu, tako da nema potrebe niko da se zenta od njega. Treba da ga prizeljkujemo.
                                Kada ga 2019 nije dobio - nece ga dobiti nikada.

Svim srcem za finale Novak - Rodzer!!!
                                sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                                Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

Working...