Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2021.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ajmo završavati ovo

Comment

• Originally posted by Larisa View Post
      Načula sam da ga muči želudac
      bila pokvarena trava u smutiju
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Noliša genijalac
        sigpic

Comment

• као по рецепту....публици досадно...хоће неког новог.../ рецимо Федерера?/
          sigpic

Comment

• Novakovanje
            sigpic

Comment

• сви плачу кад изгубе од Новака, кад изгубе од Рафе и Федерера они срећни и насмејани оду на туширање...
              sigpic

Comment

• Originally posted by Larisa View Post
                Načula sam da ga muči želudac
                Ili migrena?

Mučilo ga je jer je popi*deo pre meča na organizatore što su ga stavili da igra drugi meč danas...a onda je to povlačilo sve drugo...
                Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Originally posted by Maja View Post
                  Opusteno, dobija Novak 3:0 u setovima. Eventualno 3:1.
                  A sta sam rekla na polovini 1. seta kad ste svi poceli da se plasite?

Jeste igrao losije nego sto smo ocekivali ili zeleli, ali dobar je bio u kljucnim momentima, SAMPIONSKI. Novakovski. <3

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post

Ili migrena?

Mučilo ga je jer je popi*deo pre meča na organizatore što su ga stavili da igra drugi meč danas...a onda je to povlačilo sve drugo...
                    O bre Marija, tebi je odgovor za sve migrena

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post

I meni je to palo na pamet

Comment

Ma vidi drugu rečenicu...jbg. moj propust što ne naglasih da sam ironična za migrenu...

Bez zezanja msm da je bio nervozan jer je kao što rekoh predviđen da igra drugi meč...i jer nije znao kada će tačno na teren, a Novak je po tom pitanju vrlo specifičan...
                        Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                        Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                        "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post

Ma vidi drugu rečenicu...jbg. moj propust što ne naglasih da sam ironična za migrenu...

Bez zezanja msm da je bio nervozan jer je kao što rekoh predviđen da igra drugi meč...i jer nije znao kada će tačno na teren, a Novak je po tom pitanju vrlo specifičan...
                          U jadnicak, evo suza suzu stize, samo je profesionalac 15 godina, do sada je naucio da mora da ceka...
                          On je trazio da uvek igra prvi, organizatori su mu do sada izlazili u susret, danas nisu i to je to.

Ti stalno spomnjes migrenu, ali bukvalno kad god on izadje kao da su ga puskom terali, ti kazes da je migrena

sigpic

with experience.

Comment

• Baš fali Federer, tenis ove trojice finalista sem Noleta nije ni za lokalnu veteransku ligu
                            Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Iskreno nije Novak bio los, iako naravno moze bolje. I sa ovakvom igrom bi bio blagi favorit u finalu, ali bi svakako bilo neizvesno. U svakom slucaju mora da bude bolje, a to nece biti lako. Deluje da je vec ispraznjen od mnogo meceva u poslednjem periodu.

Comment

A kao da je Djokovic imao neke protivnike
                                Pa imao je Sapu.... Beretini je imao mentalno ispraznjenog Hurkaca i opet se usrao kada je treci set otisao u TB .... Zamisli koliko ce da se ukenja u nedelju.
                                Hurkaca koji je prvi put u slem polufinalu ....
                                Dok je Sapo dva seta bio znatno bolji igrac i oba ih izgubio. U trecem je bio bolji Novak to nema pogovora, ali je opet bio neizvestan i dug set.
                                sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                                Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

Working...
                                X