Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2021.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Larisa View Post
    Načula sam da ga muči želudac
    Novak je imao neki fizicki problem. U jednom trenutku je mahao reketom prema svom boksu. Beker je prokomentarisao da vjerovatno ima neki fizicki problem.

Comment

• Nole ima da osvoji ovaj W sa pola snage. Koji car, pravi GOAT.
      “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Originally posted by Dekson View Post
        Baš fali Federer, tenis ove trojice finalista sem Noleta nije ni za lokalnu veteransku ligu
        Deda je bivši teniser, samo ne želi još to da prizna. Ali, izaći će iz klozeta uskoro.
        “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post

Pa imao je Sapu.... Beretini je imao mentalno ispraznjenog Hurkaca i opet se usrao kada je treci set otisao u TB .... Zamisli koliko ce da se ukenja u nedelju.
          Hurkaca koji je prvi put u slem polufinalu ....
          Dok je Sapo dva seta bio znatno bolji igrac i oba ih izgubio. U trecem je bio bolji Novak to nema pogovora, ali je opet bio neizvestan i dug set.
          Hurkac ispraznjen je mentalno 10 puta jaci od Shapovalova za kojeg znas da ce da usere kad je najbitnije.
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

• Originally posted by NI View Post

Novak je imao neki fizicki problem. U jednom trenutku je mahao reketom prema svom boksu. Beker je prokomentarisao da vjerovatno ima neki fizicki problem.
            Milsim da nije lepo video u tim trenucima. Bilo je mutnjikavo vreme. Kako se promolilo sunce da izbistri, stvar je bila rešena.

Comment

• Novak i da je imao neki fizicki problem deluje da nije bilo nista toliko ozbiljno. Ne treba uvek ubacivati negativne misli bez velikog razloga.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post

Hurkac ispraznjen je mentalno 10 puta jaci od Shapovalova za kojeg znas da ce da usere kad je najbitnije.
                Živi bili pa vidjeli gdje će Hubert biti za godinu dana a gdje Denis.

Comment

• Šapovalov će za godinu dana da bude u top 5, Hurkač u top 20.

Comment

• Originally posted by torpedo View Post

Živi bili pa vidjeli gdje će Hubert biti za godinu dana a gdje Denis.
                    Ja bih volela da Shapo ispuni svoj puni potencijal, jer mi se mnogo svidja njegova igra, ali se plasim da nema najbolji teniski iq i da ce ga to zauvek pratiti.

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by 147 View Post
                      Novak i da je imao neki fizicki problem deluje da nije bilo nista toliko ozbiljno. Ne treba uvek ubacivati negativne misli bez velikog razloga.
                      Pa nisu negativne, ja eto ukapirala da ga muči želudac ili stomak, štogod, nešto je pokazivao boksu i tražio da mu donesu, kontam da je uzeo nešto i da će brzo proći. Nisam ni pomislila na neku povredu, bio bi MTO, tresao bi ruku, istezao se, nešto... A ništa od toga nisam videla.

Meni eto deluje da mu nije bilo dobro (moguće da mu je preseo smoothie )

Kako kod, bože moj, nije mašina, eto loš dan na poslu, najvažnije je da i tako nikakav zna da pregura i pobedi.

Idemooo breee
                      "My body feels great. I mean, it´s only five hours"

Comment

• Originally posted by 147 View Post
                        Novak i da je imao neki fizicki problem deluje da nije bilo nista toliko ozbiljno. Ne treba uvek ubacivati negativne misli bez velikog razloga.
                        Bilo je dovoljno ozbiljno da ga Shapovalov nadigra u prvoj polovini meca.

Comment

• Mozda nije nista, mozda ga jednostavno stizu mecevi i kraca pauza izmedju W i RGa

sigpic

with experience.

Comment

• Je l' Deda objavio kraj karijere ili čeka da se završi W?

Comment

• Možda je samo bio stisnut, ipak juri taj 20-ti....stalno mjenjaju ta pravila igre. Prvo kažu trebaš biti najduže na br.1 ...sad kažu trebaš imati najviše gs. Šta će na kraju smisliti čuće se.

Comment

• Đoković ovom pobedom obezbedio završni masters.

Comment

Working...
                                X