Announcement

Collapse
No announcement yet.

KK Crvena zvezda - prelazni rok 2021-22

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Можемо ми да паламудимо овде и износимо своја мишљења колико хоћемо....А тужно је то што се упоређујемо са гробошима,па кад они доведу играча неког одмах иде кукњава,,Шта ради ККЦЗ,што никог не доводи" итд...

Је л ми доводимо играче да би имали добар тим и направили добра резултат или доводимо играче да би испунили квоту играча ККП?

Они праве нови тим,значи 12+ нових играча...Ми наш надограђујемо!А уосталом,је л смо претходних сезона направили тим већ до припрема па смо пролазили ко боси по трњу!Не треба силити...

По мени је ово одлично рађено до сад!Још само центар и то је то!Надам се да ће и Јовке да се прикључи кад се опорави јер тешко да ће негде забости добар ангажман,ипак овде би играо ЕЛ...

Што се Кузме као друг центра тиче,пуна капа!Потписујем да ће бити врло добар овде сезоне...Запамтите моје речи! Тако сам реко и за Нока у фебруару да ће бити онај прави за плеј-оф и био је!

Не заносите се неким појачањима и авионима и камионима!После оне сезоне 2016/2017 је свима ударила нека лова у главу па очекују да ћемо да доводимо играче из НБА...Као да смо кошаркашки Манчестер сити!Спустите се мало на земљу...Ово што се дешава преко пута је комедија и њима на част...Не због играча и пара које имају,него због њиховог "опозиционог" става и паламђења о апартхејду...Што се мене тиче,нек доведу Ирвинга на плеју,мени је дражи здрав Јовић!Знам које су ми могућности и лимити...А то што се већина Звездашке публике понаша као они,,Дај овог ,дај оног...Њима паре,немам ништа"....То нама на част!Да смо прошле године довели овде сад играче(Ивановић,Калинић,Холинс,Волтерс,Вајт)причал о би се о нападају на ЕЛ,али сад пошто они доводе имена, сад је проглашена пропаст ККЦЗ...Ово нам је можда и најбољи прелазни рок у последњих 5 година ал' не можеш ти размаженој публици удовољити...
    Last edited by Монтепаски; 23-08-21, 16:43.

Comment

• Slazem se, Montepaski, sa tvojim postom. Odlican prelazni rok. Mislim da smo cak i favoriti u odnosu na Partizan za osvaja je Aba. Oni napadaju EC i shvatili su da im je tim putem lakse do EL. Ono sto mene brine je nedostatak plana za sezone koje ce doci posle ove. Grobari imaju neki plan i to se vidi sa ugovorima na 2-3 sezone. Nisno trebali da im prepustimo Smajlija, recimo. Ali ok, nismo ga imali gde na 4 kad je postao dostupan. Ova sezona nije oroblem, ali plasim se da ona sledeca moze da bude i da cemo tada njima prepustiti ulogu favorita.

Comment

• Ма ко жив,ко мртав следеће сезоне...Овде се игра од сезоне до сезоне,нема ту дугорочни планова...Могу сви да причају о неком стратешком плану,визији итд...Ал зато кад дође јануар,тад сви иду у дугове да би се доводили играчи који фале да би се освојила титула...Тад се даје за играча,макар леба немало да се једе!

Тај њихов пројекат има да пукне ко балон од сапунице ако не узму Аба лигу или кроз ЕК не уђу у ЕЛ!Све ми се чини да је Жељко ту само а ову сезону,па ће да дигне сидро...И не заборави,избори су следеће године па онда опет за 4...А нешто не верујем да ће СНС да их финансира 4 године...Ове плате које имају њихови играчи,то немају ни фудбалери Звезде!Неиздрживо је то финансијски за наше услове...А Жељко неће да тренира тим где му је један од носилаца Раде Загорац...

По мени,ми одлично и смислено гурамо...Ћути и ради!Друга је ствар што ја никако нећу моћи да преболим што нам је ђембели 'талијан ''отео'' Хантера!Не да би нам пасао,него...Искусан ЕЛ играч,физикалије врхунске,зна да погоди са дистанце,одбрана одлична!Неки пишу да је матор,а кад погледаш његову статистику у ЕЛ...Надам се да ће барем код ђембелог да игра лоше,па да мени буде лакше

Замисли петорку Јовић-Добрић-Холинс-Калинић-Хантер...Имали би 20 скокова у нападу,а противници не би пребацили лопту кроз обруч више од 5 пута по четвртини...

Comment

• Originally posted by ajkisloba View Post
          Lojde Ajzeja je ubica ali nedostizan za nas odbio 2 miliona od Klivlenda kaze moze da zabode veci ugovor a mi mislimo tome parirati tesko sine.
          Sto se mene tice pre bi uzeo pola el centara od njega,te pare u nba da dobije mozda moze u Evropi takav igrac kosta 3x manje
          Na celom svetu mi je sve,da živim ne mogu bez nje. . .

Comment

• Nisam siguran da Hanter moze da bude prvi centar u tim godinama na ovoliko utakmica. On ce u Bajernu ipak igrati 15-20 minuta. Kod nas bi igrao 25.

a sto se Partizana tice… Ja sam imao tvoje misljenje, a onda u razgovoru s nekim ljudima sam ipak shvatio da su oni ozbiljan drzavni orojekat. Ako Vucic ne izgubi izbore, sto je malo verovatno, odradice Zelimir ceo ugovor u Partizanu. Doslovno su im dali toliko para na gomili da ne moraju da brinu. Pa nije Zoc dosao tek tako. Nije lud i glup, da zavisi od necije dobre volje. Kao sto je za Premijer ligu uplaceno avansno 200M, tako nesto slicno je uradjeno i sa Partizanom.

Comment

• Samo bih dodao da mi nismo dopunjavali roster,
              Walters
              Ivanovic
              Holins
              Kalinic
              Lazarevic
              White
              Mitrovic
              Centar
              Ovo je skoro pa rekonstrukcija. Trebace ovde vremena da se izgradi igra, kretnje, fizika ali igraci koji su dovedeni nikada svoje ugovore nisu odradjivali vec su muski igrali na svaku loptu. Zbog toga najviše cijenim da stvari idu u dobrom smjeru i zbog toga sam par stranica ranije izjavio da mi Lesor ima smisla.
              Hipoteticki da gledamo, Monroe zeli veteranski ugovor u NBA a to znaci nekih 2-2,5mil $ po godini sto ja vjerujem da je realno za njega. Ako to ne dobije, kakav je motiv da ovde pegla krvavo 10mj za 5x manju lovu? Samim tim sto smo rezervna varijanta vecini top EL centara mislim da bi nam neka radilica bolje legla jer kad pogledamo roster, imamo kome loptu u ruke.
              Kako bas i nemamo mogućnost da biramo, dovescemo onoga koji je najbolje rješenje za nas ☺️

Comment

• Sve smrdi na nekog Lesora.

Comment

• Msm da ce biti kvalitetniji ali ni tipa Lesor nam zavrsava posao. Mnooogo je bolji od godine dok je igrao za nas. Sazrio kosarkaski, pa samo u polufinalu protiv Buducnosti je lik sam nadigrao i Rida i Nikolica i sve njih u skoku i pozicioniranju. Na roster koji mi imamo gdje su prve opcije napada p&r on moze dobro da odradi. Loptu necemo spustati na post njemu nego Kalini sto opet moze da otvori Lesora za lagane poene. Tako da i on ako dodje nama top al Bleck bi bio savršen fit za nas.
                  Ne bih isao daleko i cekao last cut, nama je do sad ponudjeno barem 10 centara iz agencija koji su slobodni a nas je budžet ogranicen i kratak ko Brenin sorc pa vidjecemo sta ce Radonjic odabrati i kakav kompromis napraviti. Ako kojim slučajem zabodemo Monroa msm da je top 8 dostizan (uz publiku naravno)

Comment

• Ja sam od pocetka za Monroa, jer mnogo sirine dobijamo u napadu s njim. Da l’ je rupa u odbrani ili ne, mozemo da diskutujemo. Ali misljenja sam da bi mogli i s njim da igramo cvrstu odbranu. Ne kao sa Blekom, ali ne ni mekano kako se predvidja. U svakom slucaju veci je benefit Monroa u napadu nego Bleka u odbrani. Ali… Kako prolazi vreme sve sam manji optimista za njih dvojicu.

Comment

• Originally posted by Storm View Post
                      Ja sam od pocetka za Monroa, jer mnogo sirine dobijamo u napadu s njim. Da l’ je rupa u odbrani ili ne, mozemo da diskutujemo. Ali misljenja sam da bi mogli i s njim da igramo cvrstu odbranu. Ne kao sa Blekom, ali ne ni mekano kako se predvidja. U svakom slucaju veci je benefit Monroa u napadu nego Bleka u odbrani. Ali… Kako prolazi vreme sve sam manji optimista za njih dvojicu.
                      Potpuno se slažem. Samo razmisljam logično. Da smo imali para za njih, do sad bi potpisali. Jedino ako cekamo da im neke bolje varijante otpadnu pa...
                      Ima tu jos par nekih imena koja bi mogli da zabodemo al ajd da vidimo za sta se Ra odlučio.

Comment

• Nisam gledao Kyle O Quina osim onih par utakmica protiv nas a ne bih da na osnovu YT izvlacim zaključke. Ima li mi ko opisati karakteristike obzirom da je bio backup Veselom.
                        Ovo meni izgleda kao klasicna 4/5 opcija sa solidnim range i vrlo dobrim pregledom igre nesto kao tipa Dion Thompson. Sto i nije loša varijanta kada je Kuz zamjena.
                        Last edited by Victor BG; 25-08-21, 12:22.

Comment

• Nama ne treba neko ko nije los nego neko ko je startna petica u El ekipi,disadasnji roster bije zasluzio da na poziciju startnog centra dodje osrednji igrac!

Comment

• Originally posted by Victor BG View Post
                            Nisam gledao Kyle O Quina osim onih par utakmica protiv nas a ne bih da na osnovu YT izvlacim zaključke. Ima li mi ko opisati karakteristike obzirom da je bio backup Veselom.
                            Ovo meni izgleda kao klasicna 4/5 opcija sa solidnim range i vrlo dobrim pregledom igre nesto kao tipa Dion Thompson. Sto i nije loša varijanta kada je Kuz zamjena.
                            Viidjao sam ga i sa Veselim u petorci. Meni je vise za drugog, nego prvog centra, a sto ti kazes, to je neka 5/4, ili 4/5 varijanta. Mislim da je 2.06 sto je OK visina za modernog centra.

Comment

• Informacija koju mi je drugar preneo je da nam he Blek vrlo blizu a da se od Monroa odustalo

Comment

• Black je odavno nas...to je opste pzonato....u kosarkaskim krugovima..
                                3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                                6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                                3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                                2× German League champion (2018, 2019)
                                6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                                4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                                2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

Working...
                                X