Tobi ima ugovor sa Valensijom koliko sam ja informisan.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena zvezda - prelazni rok 2021-22
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Storm View PostZapelo je oko centra nesto. Da li bi vi vise voleli Nnoka, Bleka, Rida ili Monroa?
On će biti još bolji naredne sezone jer imamo kvalitetnije plejmejkere.
Što se mene tiče mogu i Noko i Blek, to bi bilo najbolje rešenje.
- Likes 1
Comment
-
Mislim da bi za klub u ovom trenutku i ovakvim okolnostima najbolji izbor i pravac bio angazovati par mladjih igrača," iskopati", pronaći, potpisati minimum na 3 godine, misliti na budućnost i što se igrača tiče, a naročito obratiti pažnju na struku.
Duga je priča, mnogo toga treba analizirati, predvideti, ali tako je kako je, nama EK ne gine, a do njega se može i bez nekih šta znam kakvih pojačanja, naročito bespotrebna ulaganja tipa Voltersa, sutra Blejk i td. Nikakav ekstra kvalitet donose ili ti neka prevaga u odnosu na EL konkurente, a naročito protiv dojučerašnjih srednjotabelaša.
Ovo bi bilo suludo takmičiti se protiv...u trošenju nečega što se nema realno, normalno boriti se sportski i ljudski, ali sve to može sa radom, pametnim i razumnim ulaganjima.
Dakle dva niska i dva visoka mlada prospekta, duži vremenski period i sklapati tim za naredne periode.Last edited by L a z a r; 11-08-21, 21:24.
Comment
-
Lazo onda klub treba preseci mladi i perspektivni ili ko komsije prodati dusu djavolu i centralnoj otadzbinskoj upravi i imati budzet 40 miliona i igrati se sa pojacanjima ko robija(samo neka mi neko navede kog je on igraca stvorio i napravio od omadinaca do seniora mislim vrhunskog).Last edited by ajkisloba; 12-08-21, 10:50.
- Likes 1
Comment
-
Kako stoje stvari i kako se nazire i odvija situacija oko finansiranja klubova, očigledno je da se niko neće moći nositi sa komšijama, pa ni mi.
Na stranu CSKA, Zenit i još par klubova EL.
Glupo je očekivati da mi možemo dovoditi i enormno plaćati igrače koji donose instant kvalitet.
Verovatno će postojati neki pristojan, a i moranje je radi regulative EL, budžet koji bi trebalo malo mudrije koristiti.
Što se drugog dela tvog posta tiče, uzalud je o tome pričati.
Ono što je važno to je da moramo bitni svesni da se takvi treneri ne prihvataju posla bez garancija i zatvorenog sistema, a oni sve to imaju, sistem čak zadnjih 50ak godina.
Koliko ljudi znaš iz KKCZ da imaju bilo kakav posao u košarkaškom savezu?
- Likes 1
Comment
-
Originally posted by jordan loyd View PostNisam ljubitelj igraca koji dodju preko bare bez el iskustva ali bar ec iskustva ,treba im vremena da se priviknu prilicno ,vise sam za proverenu varijantu“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostNa ovo se odnosio post sa QMill-om i Zoom.Na celom svetu mi je sve,da živim ne mogu bez nje. . .
Comment
-
Kada se odradi skauting kako treba nema kockanja.
Mi nismo NIJEDNOM promašili kad smo dovodili igrača iz Amerike u poslednjih 10 godina.
S druge strane, kad smo dovodili proverena™ pojačanja kao što su Mekel, Thompson, Sofo tada smo fulali.
Mogu proverena pojačanja ali to su igrači od 1 milion + €.
Last edited by dekkard; 14-08-21, 18:39.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
- Likes 2
Comment
Comment