Announcement

Collapse
No announcement yet.

KK Crvena zvezda - prelazni rok 2021-22

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tomic izvukao Berona iz nekog Eskisehira. Dobrih bekova Amera ima koliko hoces samo treba malo i rizikovati. Imali smo vise srece sa njim nego sa Feldinom koji je doveden iz el ekipe.

Comment

• Ljudi, vi stvarno mislite i nadate se da se mi možemo ravnopravno boriti protiv nečega čemu je dozvoljeno sve.
      Da budu 7 mi i igraju evropsko takmičenje za koje se i nisu plasirali.
      Da za zadnjih 5-6 godina nisu prodali, stvorili, nijednog igrača, ispravka jesu i inkasirali 200K evra Marinković, i da pored svega toga i pored ogromnih gubitaka oni stvaraju tim koji će biti najskuplji u istoriji košarke na ovim prostorima, čak u rangu najskupljih ELigaških ekipa.
      Da i pored najvećeg budzeta imaju siguran priliv novca i sigurno uhlebljenje u savezu sportova, koš. savezu, minist. sporta, bukvalno zatvoren "sistem" plus osiguran medijskom mašinerijom i sudijskom organizacijom.
      Mi smo se mučili zahvaljujući raznim Koljenšićima, Jovčićima, Jurasima i namicali i protiv Vrabca, ALI Nikolića,od kojih smo bili bolji 30ak razlike, šta sad očekivati.

Comment

• Wolters je ok ali nista vise od toga,ocekujem beka vrhunskog jer bez toga nema smisla ovaj roster,naravno Noko na centru
        Na celom svetu mi je sve,da živim ne mogu bez nje. . .

Comment

• Wolters je ok ali nista vise od toga,ocekujem beka vrhunskog jer bez toga nema smisla ovaj roster,naravno Noko na centru

Comment

• Jovic, Ivanovic, Wolters
            bek, Dobric

Ne mora ovo uopste da bude losa prica…
            Last edited by Storm; 10-08-21, 20:33.

Comment

• Dobar potpis. Vjerovatno dobar igrac za svlacionicu, dobar radnik, to je ono sto je trenerima bitno. Ne znam koji djavo spominjete Jovica , kad se iz aviona vidi da su Ivanovic , Volters i ovaj mali Aleksa valjda , stao mi je mozak ne mogu da se sjetim prezimena, da su njih troje igraci na poziciji 1. Uglavnom, znajuci Deja i njegovo razmisljanje mislim da je to to na toj poziciji. Da se krene u sezonu. Ono sto ocekujem od Deja je jedna jaka dvojka, jaka u oba smjera.

Comment

• Jovic po svemu sudeci ne dolazi a Markovic i dobro sto nije dosao.
                Za el slabo je to ali tako smo u mogucnosti.
                U svakom slucaju je bolje nego prosle godine bar sto se tice plejmejkera,e sad druga je prica sto smo imali Woldena i Loyda koje sad nemamo !

Comment

• Stojance je rekao da njegov pasulj kaze da dolaze i Markovic i Jovic. Aj omanuo je za jednog. Ne moze da omane 2x.

Comment

• Ovo je prvi put da me pasulj prevario.

Inače, dobro nam došao Volterse!

Comment

• Moj je utisak sledeci da mi nikad necemo nista veliko uraditi u EL zato to treba bataliti nije to za nas uprava je jednostavno nesposobna da nadje ljude koji ce uloziti u klub i tacka.
                      Mi jednom kad ispadnemo iz EL bog otac nas tamo nece vrnuti to da nam je jasno.
                      Previse je tu protivnika i zabadaca klipova u nase tockove da se mi tu mozemo batrgati za nas je FIBA a i tamo su vece pare.
                      Zasto ovo pricam pa od svih igraca koji su navedeni kao bombe kao imamo mi isto para kao komsije i robija mi dovedemo Voltersa to je isto ko lani ocemo Pengosa cekamo ga dogovereno sve kad smo popusili daj sta das moze i Hol samo da je neko.
                      Mozda i Volters ima smisla smo ako neko tipa Jovic bude prvi plej ostalo ni za kurac nije ewe sa citam ocemo Bleka ali oma se javi Efes i kaze taj ce kod nas.
                      Last edited by ajkisloba; 11-08-21, 10:52.

Comment

• Utisak da nikad necemo nista veliko uraditi u El je sasvim razuman i tacan ali da treba bataliti El to je van pameti. Inace vec smo ispali pre trisezone iz El pa smo se vratili ! Sa Efesom se ne mozemo takmiciti,ove godine ni u Aba nemamo najveci budzet a da na pominjemo El gde smo beda realno . Za nas uspeh veliki je da udjemo medju 8 u El ,to je podvig realno

Comment

• Originally posted by jordan loyd View Post
                          Utisak da nikad necemo nista veliko uraditi u El je sasvim razuman i tacan ali da treba bataliti El to je van pameti. Inace vec smo ispali pre trisezone iz El pa smo se vratili ! Sa Efesom se ne mozemo takmiciti,ove godine ni u Aba nemamo najveci budzet a da na pominjemo El gde smo beda realno . Za nas uspeh veliki je da udjemo medju 8 u El ,to je podvig realno
                          Hmmm... Efes, Barsa, Real, CSKA, Fener, Zenit, Armani, Bajern, Makabi + Grci x 2. Znaci, nekih 11. Mozemo mi nekoga od njih da pobedimo, ali da li mozemo da se usunjamo na tableu iznad njih? Ajde da zanemarimo i Grke. To je 9. Uniks, Alba, Monako, Zalgiris, Baskonija su oni sa kojima cemo verovatno moci da se borimo za plasman ispod 10. / 11. mesta. F8 jeste podvig ako se ne dovedu neki neverovatni igraci da popune roster, a verovatno nece

Comment

• Neverovatan igrac je Kalinic koga nismo mogli ni da sanjamo i nasem dresu.Neverovatne stvari se desavaju veoma retko pa tako nemoj ocekivati jos neverovatnih pojacanja jer nama ni Doncic na ovaj roster ne garantuje ulazak medju 8

Comment

• Zapelo je oko centra nesto. Da li bi vi vise voleli Nnoka, Bleka, Rida ili Monroa?

Comment

• Tobija,on kosta kao Monro

Comment

Working...
                                X