Tomic izvukao Berona iz nekog Eskisehira. Dobrih bekova Amera ima koliko hoces samo treba malo i rizikovati. Imali smo vise srece sa njim nego sa Feldinom koji je doveden iz el ekipe.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena zvezda - prelazni rok 2021-22
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ljudi, vi stvarno mislite i nadate se da se mi možemo ravnopravno boriti protiv nečega čemu je dozvoljeno sve.
Da budu 7 mi i igraju evropsko takmičenje za koje se i nisu plasirali.
Da za zadnjih 5-6 godina nisu prodali, stvorili, nijednog igrača, ispravka jesu i inkasirali 200K evra Marinković, i da pored svega toga i pored ogromnih gubitaka oni stvaraju tim koji će biti najskuplji u istoriji košarke na ovim prostorima, čak u rangu najskupljih ELigaških ekipa.
Da i pored najvećeg budzeta imaju siguran priliv novca i sigurno uhlebljenje u savezu sportova, koš. savezu, minist. sporta, bukvalno zatvoren "sistem" plus osiguran medijskom mašinerijom i sudijskom organizacijom.
Mi smo se mučili zahvaljujući raznim Koljenšićima, Jovčićima, Jurasima i namicali i protiv Vrabca, ALI Nikolića,od kojih smo bili bolji 30ak razlike, šta sad očekivati.
Comment
-
Dobar potpis. Vjerovatno dobar igrac za svlacionicu, dobar radnik, to je ono sto je trenerima bitno. Ne znam koji djavo spominjete Jovica , kad se iz aviona vidi da su Ivanovic , Volters i ovaj mali Aleksa valjda , stao mi je mozak ne mogu da se sjetim prezimena, da su njih troje igraci na poziciji 1. Uglavnom, znajuci Deja i njegovo razmisljanje mislim da je to to na toj poziciji. Da se krene u sezonu. Ono sto ocekujem od Deja je jedna jaka dvojka, jaka u oba smjera.
Comment
-
Jovic po svemu sudeci ne dolazi a Markovic i dobro sto nije dosao.
Za el slabo je to ali tako smo u mogucnosti.
U svakom slucaju je bolje nego prosle godine bar sto se tice plejmejkera,e sad druga je prica sto smo imali Woldena i Loyda koje sad nemamo !Na celom svetu mi je sve,da živim ne mogu bez nje. . .
Comment
-
Moj je utisak sledeci da mi nikad necemo nista veliko uraditi u EL zato to treba bataliti nije to za nas uprava je jednostavno nesposobna da nadje ljude koji ce uloziti u klub i tacka.
Mi jednom kad ispadnemo iz EL bog otac nas tamo nece vrnuti to da nam je jasno.
Previse je tu protivnika i zabadaca klipova u nase tockove da se mi tu mozemo batrgati za nas je FIBA a i tamo su vece pare.
Zasto ovo pricam pa od svih igraca koji su navedeni kao bombe kao imamo mi isto para kao komsije i robija mi dovedemo Voltersa to je isto ko lani ocemo Pengosa cekamo ga dogovereno sve kad smo popusili daj sta das moze i Hol samo da je neko.
Mozda i Volters ima smisla smo ako neko tipa Jovic bude prvi plej ostalo ni za kurac nije ewe sa citam ocemo Bleka ali oma se javi Efes i kaze taj ce kod nas.Last edited by ajkisloba; 11-08-21, 10:52.
Comment
-
Utisak da nikad necemo nista veliko uraditi u El je sasvim razuman i tacan ali da treba bataliti El to je van pameti. Inace vec smo ispali pre trisezone iz El pa smo se vratili ! Sa Efesom se ne mozemo takmiciti,ove godine ni u Aba nemamo najveci budzet a da na pominjemo El gde smo beda realno . Za nas uspeh veliki je da udjemo medju 8 u El ,to je podvig realnoNa celom svetu mi je sve,da živim ne mogu bez nje. . .
- Likes 1
Comment
-
Originally posted by jordan loyd View PostUtisak da nikad necemo nista veliko uraditi u El je sasvim razuman i tacan ali da treba bataliti El to je van pameti. Inace vec smo ispali pre trisezone iz El pa smo se vratili ! Sa Efesom se ne mozemo takmiciti,ove godine ni u Aba nemamo najveci budzet a da na pominjemo El gde smo beda realno . Za nas uspeh veliki je da udjemo medju 8 u El ,to je podvig realno
Comment
Comment