Petruševa želi i Partizan.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena zvezda - prelazni rok 2021-22
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Karamazov View PostPetruševa želi i Partizan.
Znači, ne igra tu uloga obojenosti igrača, već odluka najvećeg navijača KKMega.Last edited by nebitan; 26-06-21, 13:03.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Petrušev prvenstveno želi u NBA, celu karijeru je podredio tom cilju, ali nisam siguran koliko je to realno, mislim da nije kvalitet za najjaču ligu.
Ako već tamo ne može ciljaće neki EL tim.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
- Likes 1
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostPetrušev prvenstveno želi u NBA, celu karijeru je podredio tom cilju, ali nisam siguran koliko je to realno, mislim da nije kvalitet za najjaču ligu.
Ako već tamo ne može ciljaće neki EL tim.
Comment
-
Originally posted by Victor BG View Post
I ja sam se smijao za Jokica i on se sam sebi smijao doduše ☺️ al eto napravi karijeru pa sto ne bi i Petrušev sa mnogo više skila od Jokica u tom periodu. Evo ti jos bolji primjer Ivica Zubac sunce te jebalo
Петрушев нема ништа од тога!Једино што га разликује од класичних НБА петица је шут!Ал зато нема тело да игра против других центара!Једино ако постане жилави Руди Гобер(који је прецењен за све паре)а нешто не верујем у то...Зато га и очекујем у ККП ове године...Због Жељка,зато што навија за ККП,и једном делом да се искупи за ове чарке из полуфинала КЛС Мега-ККП...
Comment
-
Ako je navijac Partizana nek’ ide tamo. U situaciji kad oba kluba imaju jednake platne mogucnosti svako nek’ ide tamo gde mu srce kaze. Zapitsjte sebe da li bi igrali za njih ako vam oba kluba nude slicne uslove. Mi imamo adut EL, ali oni imaju najboljeg evropskog trenera. Mi treba da gadjamo njegovog saigraca iz Mege na 3-godisnji ugovor.
Comment
-
Slazem se... ne mogu da verujem da ljudi i dalje veruju u sindrom navijanja kod profesionalaca koji se bave sportom zbog novca.
Najjace sto masa nasih neuspelih ili ni ne ponudjenih transfera se objasnjavalo fenomenom navijanja za komsijski klub. Ispada da dok su bili slobodni za Partizan su oduvek navijali: Avramovic, Todorovic, Jaramaz, Petrusev, Dangubic, Zagorac...
Ima li neko od slobodnih domacih igraca da navija za Zvezdu a da to nije Jovic koji je nedostupan jer ga moramo platiti ko Parahuskog?
- Likes 1
Comment
-
Bjelicu bih voleo gledati opet u našem dresu a Tea i Nedu ne, opet sa druge strane nama treba jedan "J. Kerol", jedna 5 ako Noko ode (a odlazi) i dobra 4 (koju po svoj prilici i nećemo tražiti) a još jednog pleja da ali ako može Jović (pri tom da iznese sezonu) mislim da bi bilo dovoljno. Znači, tri igrača nam trebaju.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment