Announcement

Collapse
No announcement yet.

KK Crvena zvezda - prelazni rok 2021-22

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Petruševa želi i Partizan.

Comment

Originally posted by Karamazov View Post
      Petruševa želi i Partizan.
      Znam za te želje ali ja sam rekao moju želju. Tu će odigrati najveću ulogu Zalizani.
      Znači, ne igra tu uloga obojenosti igrača, već odluka najvećeg navijača KKMega.
      Last edited by nebitan; 26-06-21, 13:03.
      Spoiler
      Ako mi časi smrti postanu bliski,
      I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
      Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
      Nije umio da odstupi,
      Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
      Pao unapred, a ne unazad,
      I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
      Uračunato i u moj pad.

Comment

Pare ce odigrati najvecu ulogu kao i obicno
        Na celom svetu mi je sve,da živim ne mogu bez nje. . .

Comment

Petrušev prvenstveno želi u NBA, celu karijeru je podredio tom cilju, ali nisam siguran koliko je to realno, mislim da nije kvalitet za najjaču ligu.
          Ako već tamo ne može ciljaće neki EL tim.
          “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

Comment

Originally posted by dekkard View Post
              Petrušev prvenstveno želi u NBA, celu karijeru je podredio tom cilju, ali nisam siguran koliko je to realno, mislim da nije kvalitet za najjaču ligu.
              Ako već tamo ne može ciljaće neki EL tim.
              I ja sam se smijao za Jokica i on se sam sebi smijao doduše ☺️ al eto napravi karijeru pa sto ne bi i Petrušev sa mnogo više skila od Jokica u tom periodu. Evo ti jos bolji primjer Ivica Zubac sunce te jebalo

Comment

Originally posted by Victor BG View Post

I ja sam se smijao za Jokica i on se sam sebi smijao doduše ☺️ al eto napravi karijeru pa sto ne bi i Petrušev sa mnogo više skila od Jokica u tom periodu. Evo ti jos bolji primjer Ivica Zubac sunce te jebalo
                Јокић је јединствен играч!Он може кошарку да игра на само један начин(читај споро и главом) и ту игру је довео до перфекције!Можда нема мишиће,ал има масу и то фантастично корсти против јаких центара који га чувају!Они његови шутеви у назад са једне ноге су доведени до савршенства и зато је центрима тешко да га чувају!Јер сви центри играју по шаблону (као и већина НБА лиге) и предвидљиви су...Буквално знаш за сваког центра у НБА шта ће уради кад добије лопту и зато је лако центру који га чува да га брани... Углавном се то своди на гурање и лактање...Зато је и Тим Данкан био једна од бољих јер је одударао од тог стереотипа!Јокић ради већину страви што се противнички центар не може(не очекује) још му је Бог дао и главу и осећај плејмејкера!Он је сам изјавио да је циљ његове игре да успори друге центре и да се они прилагоде њему а не он њима!

Петрушев нема ништа од тога!Једино што га разликује од класичних НБА петица је шут!Ал зато нема тело да игра против других центара!Једино ако постане жилави Руди Гобер(који је прецењен за све паре)а нешто не верујем у то...Зато га и очекујем у ККП ове године...Због Жељка,зато што навија за ККП,и једном делом да се искупи за ове чарке из полуфинала КЛС Мега-ККП...

Comment

Poraz Zvezde bi bio da dozvoli da najbolji domaci igraci odlaze ukomsiluk ali opet kad pogledas da placaju Parahuskog po 500k a Rasona i vise od toga jasno je da Petruseve mogu da plate bogato

Comment

Ako je navijac Partizana nek’ ide tamo. U situaciji kad oba kluba imaju jednake platne mogucnosti svako nek’ ide tamo gde mu srce kaze. Zapitsjte sebe da li bi igrali za njih ako vam oba kluba nude slicne uslove. Mi imamo adut EL, ali oni imaju najboljeg evropskog trenera. Mi treba da gadjamo njegovog saigraca iz Mege na 3-godisnji ugovor.

Comment

• Kakav navijac druze,hocete li shvatiti da je njima to posao i to posao koji traje 15-20god maksimalno i da moraju da idu za parama

Comment

• Slazem se... ne mogu da verujem da ljudi i dalje veruju u sindrom navijanja kod profesionalaca koji se bave sportom zbog novca.

Najjace sto masa nasih neuspelih ili ni ne ponudjenih transfera se objasnjavalo fenomenom navijanja za komsijski klub. Ispada da dok su bili slobodni za Partizan su oduvek navijali: Avramovic, Todorovic, Jaramaz, Petrusev, Dangubic, Zagorac...

Ima li neko od slobodnih domacih igraca da navija za Zvezdu a da to nije Jovic koji je nedostupan jer ga moramo platiti ko Parahuskog?

Comment

• A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Originally posted by Laki21 View Post
                            Bravo Laki. Lepa ideja i odlicna realizacija. Hvala na trudu!!!

Comment

• Sta li nam se sprema preko ljeta niko zivi ne zna. Izmedju zelja i mogucnosti treba sklopiti tim da bude konkurentan.
                              Volio bih da puknu bombe tipa Teodosic Nedovic Bjelica i nek ide sve u kurac gorilo bi sve 😄

Comment

• Bjelicu bih voleo gledati opet u našem dresu a Tea i Nedu ne, opet sa druge strane nama treba jedan "J. Kerol", jedna 5 ako Noko ode (a odlazi) i dobra 4 (koju po svoj prilici i nećemo tražiti) a još jednog pleja da ali ako može Jović (pri tom da iznese sezonu) mislim da bi bilo dovoljno. Znači, tri igrača nam trebaju.
                                Spoiler
                                Ako mi časi smrti postanu bliski,
                                I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
                                Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
                                Nije umio da odstupi,
                                Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
                                Pao unapred, a ne unazad,
                                I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
                                Uračunato i u moj pad.

Comment

Working...
                                X