Nemoj ja više da čujem nekoga da pljuje Jovića. Šamaram se ovih mjesec dana otkako je sezona počela jer prosto ne mogu povjerovati u kakvog se floor generala pretvorio. Večeras se pokazalo da mu je velika mana što nije scorer i što ne ide na obruč često, u nekoliko navrata je imao otvoreno polaganje ali je tražio pas. Osim toga, imamo superstara. Sviđa mi se što je dosta agresivniji u kontri i upušta se u kontakt ispod koša umjesto da traži pas. Sve će ovo lijepo da se posloži sa Woltersom u rotaciji i svi ovi skokovi će se pisati nama kada dođe vjerovatno Mbakwe. Ali da Darušafaka boli, boli jbg...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Евролига и Еврокуп 2016/17
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Bastia33 View PostNemoj ja više da čujem nekoga da pljuje Jovića. Šamaram se ovih mjesec dana otkako je sezona počela jer prosto ne mogu povjerovati u kakvog se floor generala pretvorio. Večeras se pokazalo da mu je velika mana što nije scorer i što ne ide na obruč često, u nekoliko navrata je imao otvoreno polaganje ali je tražio pas. Osim toga, imamo superstara. Sviđa mi se što je dosta agresivniji u kontri i upušta se u kontakt ispod koša umjesto da traži pas. Sve će ovo lijepo da se posloži sa Woltersom u rotaciji i svi ovi skokovi će se pisati nama kada dođe vjerovatno Mbakwe. Ali da Darušafaka boli, boli jbg...
Comment
-
Mogu obe da se uzmu. PAO mi je nekako ista ekipa kao prošle godine, standardno na malo poena, a Barsa je kad pogledaš rostesr i favorit da osvoji EL, ali se nešto ne snalaze. Uniks su prelomili tek u poslenjih 4 minuta, a imali su dvocifren minus, dosta se mulili u napadu, a evo večeras kod kuće ne mogu do prednosti protiv Fenera, iako je meč na dve, tri lopte. U Beogradu može da se dobije takva Barsa, pogotovo ako se lepo pojačamo sa dva propisna imena.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostMogu obe da se uzmu. PAO mi je nekako ista ekipa kao prošle godine, standardno na malo poena, a Barsa je kad pogledaš rostesr i favorit da osvoji EL, ali se nešto ne snalaze. Uniks su prelomili tek u poslenjih 4 minuta, a imali su dvocifren minus, dosta se mulili u napadu, a evo večeras kod kuće ne mogu do prednosti protiv Fenera, iako je meč na dve, tri lopte. U Beogradu može da se dobije takva Barsa, pogotovo ako se lepo pojačamo sa dva propisna imena.
Barsa i PAO su ekipe još u traženju, sa novim trenerima i novim igračima. Uz to, Katalonci nikako da kompletiraju sastav osakaćeni povredama važnih šrafova. Ali, ne treba smetnuti sa uma, da ni jedan ni drugi gigant nisu Galatasaraj. Šta mislim pod tim. Obe ekipe znaju u igri šta hoće. Ne forsiraju besumučno šut ko Turci. Tačno se zna ko šta igra i ko sme u datom trenutku da preuzme odgovornost. Zvezda će biti pod većim pritiskom nego večeras na Bosforu. Igraju pred domaćom publikom tako da su i očekivanja veća. Sigurno da će im rasterećenije biti u OAKA Areni gde nemaju šta da izgube.
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostTeško da ćete popuniti roster baš do Barse i PAO-a. Jedan možda dođe, dva teško.
Barsa i PAO su ekipe još u traženju, sa novim trenerima i novim igračima. Uz to, Katalonci nikako da kompletiraju sastav osakaćeni povredama važnih šrafova. Ali, ne treba smetnuti sa uma, da ni jedan ni drugi gigant nisu Galatasaraj. Šta mislim pod tim. Obe ekipe znaju u igri šta hoće. Ne forsiraju besumučno šut ko Turci. Tačno se zna ko šta igra i ko sme u datom trenutku da preuzme odgovornost. Zvezda će biti pod većim pritiskom nego večeras na Bosforu. Igraju pred domaćom publikom tako da su i očekivanja veća. Sigurno da će im rasterećenije biti u OAKA Areni gde nemaju šta da izgube.
Malo mi potcenjujemo ovaj naš roster, jeste kratak, ali nama su u timu uglavno reprezentativni kalibar, Jović i Simonović već stalni reprezentativci, Gudurić, Dangubić i Mitrović širi spisak, Kuzmić je takođe imao svoju rolu u repki i eto. I da, nije to reprezentativni kalibar bilo koje reprezentacije, naša repka je danas možda i prva u Evropi, ako ne prva onda sigurno u prve tri. Imamo mi naše šanse sigurno.
Comment
-
Ja mislim da ce stici pojacanja samo je pitanje,kako ce uklopiti za kratko vreme.Volters je kao siguran,ja ne znam sta se glupiraju ovi iz Denvera nek mu kazu da pakuje kofere
A pre mislim da mozemo da dobijemo Barsu.
Moje neko misljenje je da su im odlazak Satoranskog i Abrinesa najveci problem,Rajs meni jeste vrhunski igrac,basketas al mi deluje ko ona krava sto daje 20 litra pa sutne kantu,a mi bar imamo terminatore u odbrani da ga stisnemo ceo mec.
Za Pao ne znam sta da mislim da im je ostao Pedulakis verovao bih da mozemo lagano,ovako pojma nemam kako ce delovati sa Paskvalom
A posle cekamo Baskiju pa gostujemo u Kazanju i Bambergu, tu mozemo sigurno da uzmemo 2 ako ne i sve 3 utakmice
Comment
-
Ali neverovatno je koliko Galata i Darusafaka imaju veci budzet od nas. Darusafaka ce nesto i da uradi zbog trenera, ali Galatasaraj je toliko lose sklopljena ekipa. Tajus, Ostin, Dibler, Plajs, Preldzic, Micov pa cak i Tomson, za nase uslove sve preskupi igraci koji ne verujem da igraju za ispod od 400-500k godisnje. A da ne pricam o Atamanu koji kada pravimo seriju i odlazimo na +15 tek tada trazi tajm aut, sigurno ima vecu platu od Radonjica.
Ovo sto radi Radonjic je fenomenalno, prvo je bilo kako ce biti bez Bobija, Vilijamsa, Dzenkinsa, a mi imali jos bolju sezonu. Kako ce biti bez Cirbesa, Milera, Kinzija, a mi s jednim strancem imamo bolji pocetak nego prosle sezone. Uspeo je od Jovica, prosecnog igraca koga je otkrio Sale Djordjevic s limitiranom ulogom u reprezentaciji, napravi jednog od boljih plejmejkera Evrope, koji ima ogroman uticaj na tim.
Koliko god je lose poceo s Zvezdom, konstantno napreduje, i ide polako ka tome da napravi dominaciju Zvezde u ABA ligi, ako vec nije, i da postanemo standardno u TOP 10-12 ekipa Evrope.Last edited by Победа; 22-10-16, 00:18.
Comment
-
Od Jovica je stvarno cudo napravio, ali rad sa centrima je najvise impresivan. Svi su mislili da je Zvezda mocna pod kosevima zbog Bobija, ode Bobi, a Cirbes odigra ludacki i Zvezda pod kosevima bolja nego sa Bobijem. Sad Kuzmic koji je kao samo defanzivni centar kod Radonje igra top i u napadu, nije to slucajno. Krvavi je Radinja radnik uvijek bio i spreman je da uci i uci.sigpic
Comment
-
Slazem se u potpunosti. Kuzmic je 213cm visok, dovoljno pokretljiv i tek ce da napreduje, tako da ocekujem da ove sezone odigra pristojno, a sledece godine da Radonjic od njega napraviti veoma dominantnog igraca.
Bobijev napredak posle prve sezone u EL je nezapamcen. Kad je dosao svi su bili nezadovoljni sto dolazi Bobi, a ne Darko Milicic, a za godinu dana je postao najbolji igrac EL.
Comment
Comment