Announcement

Collapse
No announcement yet.

Евролига и Еврокуп 2016/17

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Šta se dešava sa velikanima. Barsa osakaćena povredama bolje ne može. Makabi deluje iznenađujuće tromo i loše. Al šta reći o PAO-u. Atinjanima za sada ni dolazak Ćavi Paskvala ne donosi ništa dobro.

Comment

• Nema pojma ovaj Gudurić.
      Šutira trojku kao kvočka kad se gnezdi.
      Otprilike ovako razmišlja onaj mudroser Jakovljević.
      Okej, važi, a sad mr'š u mišju rupu i pssssst.

Ove priče kako je Barsa osakaćena povredama.
      Ma, rasplakaću se nad suzama bogataškim.
      U Zvezdinom rosteru su svi domaći igrači, čak i Jenkins.
      Ne znam verovatno su trebali da se napune igračima za slučaj
      da im se povrede 4 igrača.
      Zabole me za njihovim povredama.
      Ovde su dobili po tamburi i paljba kući.
      Last edited by Jaqen Hghar; 26-10-16, 20:14.

Comment

• Jakovljević ga nije trenirao, zato nema pojma. Ipak je Bogdan mlada nada. Kako reče Anđus ovaj Gudurić od 24-5 godina... tu sam prestao da slušam

Comment

• Sad bi mi mogli da kukamo kako igramo sa 10 igrača.
          Prethodnu utakmicu protiv Galate igrala devetorica, od toga trojica bolje bi bilo da su bila prehlađeni.
          Bili u minusu.

Elem, da je Mitroviću prigustilo pa morao na toalet poslednjih par minuta protiv Darušafake,
          sad bi imali 3-0

Comment

• Kalates "ukrao" Bambergu pobedu. Košem posle ofanzivnog skoka na 3s do kraja Grk "kamene ruke" doneo velika dva boda Atinjanima. Poslednji koš Bamberg je dao preko Tajusa na 3' i 7s pre kraja za velikih i činilo se nedostižnih +10. Posle tajm-auta Paskvala "Zeleni" prave seriju 11-0 i odnose pobedu.

Comment

• Turkish Airlines EuroLeague, ha?
              Ovi još na nuli.
              U usta vas j... ledena.

Comment

• Obozavam Gudurica. Kakav napadacki potencijal, previse je kosarkaski kompletan u igri 1na1.

Mislim da ako nastavi ovim ritmom, jos ovu i sledecu sezonu ce igrati u Evropi.

Comment

• Vlada Lučić definitivno našao sebe kod Saše Đorđevića u Bajernu.

Comment

• Kod Tegeltije parastos.
                    Naricanje nad zlehudom sudbinom KK Partizan.

Comment

• Džejkob Pulen "Albatrosima" iz Berlina u koš utrpao 25 poena i sebi zasigurno kupio ugovor do kraja sezone.

Comment

• Originally posted by Jaqen Hghar View Post
                        Kod Tegeltije parastos.
                        Naricanje nad zlehudom sudbinom KK Partizan.
                        Nema naricanja. Niti je naša sudbina kako kažeš ZLEHUDA. Nismo umrli ili ne daj Bože ugasili pa fuzionisali kao neki. Pa još uvek ne mogu da odvale koja je prava Zvezda a koja lažna.

Comment

• Ali izjava Bartomeua za Partizan. ovo sluti na godine dominacije. Dominirao je i Partizan, ali nisu imali Čovića. Njega je već jebeno skinuti, jak je i ima ga svuda. Ne bi me čudilo da poguramo neku licencu kroz par godina ...

Comment

• Ćoki je zmija i pokvarenjak svoje vrste.
                            Odučiće ih od košarke.
                            Ali ovaj sinoć u toj emisiji na nesretnom SOS kanalu.
                            Samo sveće falile.
                            Javljaju se gledaoci, navijači Partizana,
                            i sad ljudi pričaju kako bi recimo izgledali bolje kad bi imali nekog teškog centra,
                            ili jedan pomenu za 50 soma se mogu dovesti par igrača, Tegeltija im se ironično ceri.
                            Kao u fazonu, da znate ono što ja znam ne biste se zanosili i pričali gluposti.
                            Stalno pominje kako neće o tome da priča, a onda redovno plače nad zlehudom sudbinom voljenog mu tima.
                            Eto, kako gradske vlasti nisu htele F4 2007, 2010 i 2011, a sada kao ovi su uspeli i hoće.
                            Ćoki ga ubio u pojam, i preostalo mu samo da nariče.
                            Gledam ga sinoć i pomislim, jebote čoveče ako ti nemaš većih problema u životu od tih,
                            pa ti si srećan čovek.
                            Last edited by Jaqen Hghar; 27-10-16, 12:13.

Comment

• Ali Tomic

http://sportklub.rs/Video/Kosarka/Eu...la-Tomica.html
                              sigpic

Comment

• Posle utakmice najviše me iznervirao Kuzmanović.
                                Razumem, euforiju, pobeda je...
                                Na 2-1 smo posle 3 kola.
                                Priča čovek kako je već ozbiljan zaostatak 0-3.
                                Možda bi i bio kad bi se igralo još 7 mečeva.
                                Ovako ima do kraja 27 tekmi. Ej.
                                Pa, taj Efes je viđen u 8, da ne pominjem Maccabi i Barcelonu.
                                Gluposti.

Predviđao sam Zvezdi da će biti super ako budemo imali dvocifren broj pobeda.
                                I dalje tako mislim.
                                12 - 14 pobeda, bilo bi fenomenalno.
                                Nisam baš ubeđen u Top 8.

Biće još iznenađujućih pobeda, ali i neočekivanih poraza.
                                Protiv Fenera, CSKA i Reala je realno 0-6.

Originally posted by Uroš View Post
                                Ali izjava Bartomeua za Partizan. ovo sluti na godine dominacije. Dominirao je i Partizan, ali nisu imali Čovića. Njega je već jebeno skinuti, jak je i ima ga svuda. Ne bi me čudilo da poguramo neku licencu kroz par godina ...
                                Last edited by Jaqen Hghar; 27-10-16, 13:30.

Comment

Working...
                                X