Announcement

Collapse
No announcement yet.

Евролига и Еврокуп 2016/17

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jakaa daggeeer

Comment

• Barnjani who,,zanimljiv mec, Al Ljulj usrao mec,juri 300 trojku,zadnje dve sutira 0/14
      sigpic

Comment

• Meni nekako nije iznenađenje za Baskoniju sinoć, oni uvek dobiju Real kada je nebitno. Ili se bar metni tačko čini....nešto su ih i prošle godine valjda naguzili pred sam fajnal-for. Možda sam istripovao, mrzi me da guglam.

A Jaka !? Usralo ga ko Simona protiv Galate.

Comment

• Dangubic tragicno los
          * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Koja je ovo fora pa ne stoji nigde vreme na ekranu, niti vreme za napad, vec pise samo koja je cetvrtina?
            Vide se oni semafori iznad koseva, ali kada je zaustavljeno vreme ili dr kamera, onda nemas pojma.

tt
            Last edited by miloolja; 26-10-16, 18:30.
            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Ovi ne mogu da omase za 3 :S

Comment

• Krece "masina" Simon

Comment

• Kako igra Simonovic, ne znam sta mu se desilo u ove 2 utakmice
                  Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Takoo ori samo Marko!

tt
                    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Stvarno im je glupo ovo što nema vremena...
                      I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Gudura Dobra druga cetvr,dobra
                        sigpic

Comment

• Kakva 2/4 Zvezde. Bravo za Guduru, ovo je jedan od onih dana kada ga bas hoce i to mora iskoristiti. Odlican je Lazic bio u odbrani, svaka cast.
                          Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Originally posted by z0La View Post
                            Stvarno im je glupo ovo što nema vremena...
                            Samo o tome mislim, mnogo me nervira

Odlicna druga cetvrtina!

A u petak Pao u gostima...ufff

tt
                            Last edited by miloolja; 26-10-16, 18:53.
                            sigpic

Comment

• Postava Barse sa Vezenkovim, Eriksonom i Dorsijem ne znam dal bi se plasirala na F4 ABA lige. Neverovatno koliko proklizavanja i bežanja lopte iz ruku od strane gostiju. Osim Olesona i povređenog Ribasa ostali ko prvi put košarku da igraju. Glavni pokretač Tajris Rajs osim jednog polaganja ostatak meča je nevidljiv. Još im se povredio i Ribas koji je bio u "zoni šuta" tako da su problemi Španaca ogromni pred nastavak. Zvezda ima sve u svojim rukama i ne vidim kako mogu da prokockaju ovih +11.

Comment

• Originally posted by bice View Post
                                Kako igra Simonovic, ne znam sta mu se desilo u ove 2 utakmice
                                Sazreo covek potpuno"kasni pubertet"

Comment

Working...
                                X