Announcement

Collapse
No announcement yet.

Евролига и Еврокуп 2016/17

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Gospodin Macvan
    sigpic

Comment

• Originally posted by Casiraghi View Post
      Gospodin Macvan
      Ovo je jedna od onih veceri da baci frizider prosao bih kroz obruc.

Sent from my Samsung using Tapatalk

Comment

• Turcima treba trica za produzetke, imaju loptu i 10 sekundi za napad.

Sent from my Samsung using Tapatalk

Comment

• Darušafaka my ass.
          Gledaj Mitroviću kako si izgubio dobijen meč prošli četvrtak .
          Last edited by Jaqen Hghar; 20-10-16, 22:56.

Comment

• Doktorat je večeras radio Milan Mačvan pred istanbulskom publikom. Maki je do ludila dovodio dugajlije Darušafake. Blat celim tokom meča nije pronašao igrača koji će mu stati "na crtu". Na kraju je Srbin ostvario impozantne brojke - 19 poena, šest uhvaćenih lopti i trojke stopostotno 3/3.

Comment

• Danas promasih Dacku,ubio Maki,ima Milano bas popunjen tim Raduljica,Meklin,Sanders,Macvan 4 solidna pleja Hikman,Dragic,Kalnietis,Cincarini tu je Djentile mogu da rotiraju

A sto se tice sutra

Cska razvaljivanje Grka
              U Litvaniji ocekujem dvojku manje zbog Baskonije,vise sto mislim da je Zalgiris najslabiji ti EL
              Sto se tice Barselone uopste mi ovaj tim ne deluje nesto, jes da je Fener poceo traljavo al verujem u Zelimira
              I za kraj Zvezda iako bih ovde voleo da pobedimo najvise nego igde, mislim da ce biti pretesko,imaju puno poena u rukama Dej,Detmon,Dibler,Silb.Ras Smit
              tanji su na centru al i mi smo ,morala bi neka paklena odbrana da se odigra pa da se necemu nadamo licno mislim da gubimo

Comment

• Nažalost u pravu si.
                Lagano nas dobijaju.

Comment

• Originally posted by 61563 View Post
                  Danas promasih Dacku,ubio Maki,ima Milano bas popunjen tim Raduljica,Meklin,Sanders,Macvan 4 solidna pleja Hikman,Dragic,Kalnietis,Cincarini tu je Djentile mogu da rotiraju

A sto se tice sutra

Cska razvaljivanje Grka
                  U Litvaniji ocekujem dvojku manje zbog Baskonije,vise sto mislim da je Zalgiris najslabiji ti EL
                  Sto se tice Barselone uopste mi ovaj tim ne deluje nesto, jes da je Fener poceo traljavo al verujem u Zelimira
                  I za kraj Zvezda iako bih ovde voleo da pobedimo najvise nego igde, mislim da ce biti pretesko,imaju puno poena u rukama Dej,Detmon,Dibler,Silb.Ras Smit
                  tanji su na centru al i mi smo ,morala bi neka paklena odbrana da se odigra pa da se necemu nadamo licno mislim da gubimo
                  Dragić je čisti SF Repeša ga koristi i na 4.

Comment

• Originally posted by notorious View Post
                    Dragić je čisti SF Repeša ga koristi i na 4.
                    Meni je on igrac koji moze da odigra od 1 do 3 a najbolje 1 i 2
                    Moze perfektno da sacuva svakog pleja,a nije mi u napadu neki Branko Lazic koji jedino zna da stoji u cosku i ceka da zvizne trojku,ovaj ume i da iskontrolise loptu udje a ima i korektan sut.
                    A na 4 ga ne vidim nikako nit visinu ima nit mi obecava na 4,e sad Repesa nek radi sta hoce al ja ni njega nesto ne mirisem
                    Ja sam se redimo potajno nadao da kad je Himki ispao iz konkurencije iz EL da cemo ga dovesti

Al opet kazem ovo je samo moje misljenje ,moze da bude i pogresno

Comment

• A dobro, on jeste prirodno 2 i 3 ali 90% vremena provede na 3, u Sloveniji i Khimkiu konstantno. Ima veze i sklop ekipe, ne možeš na 1 i 2 ako su tu Rice, Shved, Koponen.

Comment

• Originally posted by notorious View Post
                        A dobro, on jeste prirodno 2 i 3 ali 90% vremena provede na 3, u Sloveniji i Khimkiu konstantno. Ima veze i sklop ekipe, ne možeš na 1 i 2 ako su tu Rice, Shved, Koponen.
                        Tu se slazem,i uopste mi nisu jasne te ekipe koje isforsiraju tu jednu poziciju sa 3 majstora,a ostalo tanki
                        Kao recimo Makabi ove godine imaju brdo dobrih spoljnih igraca svakom po lopta,a pleja normalnog nemaju
                        Ili bas ova Galata recimo oni isto imaju brdo spoljnih,pored ovih sto nabrojah tu im je Micov,Preldzic a na centru Tajs

Comment

• Београд ће бити домаћин фајнал фора Евролиге следеће сезоне, ако је веровати Спорт Клубу.
                          Arise, Serbia!
                          You fell asleep long ago,
                          And have lain in the dark.
                          Now wake up
                          And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• Ajmooo Simone
                            Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Ne znam, Mitrović kad god je gusto, i kad se očekuje neka
                              prava reakcija u napadu, gubi loptu.
                              Koji mu je qrc.
                              Last edited by Jaqen Hghar; 21-10-16, 18:43.

Comment

• Simonovic poludeo, sta je sve pogodio u ovom poluvremenu.
                                Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

Working...