Gospodin Macvan
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Евролига и Еврокуп 2016/17
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Darušafaka my ass.
Gledaj Mitroviću kako si izgubio dobijen meč prošli četvrtak .Last edited by Jaqen Hghar; 20-10-16, 22:56.
Comment
-
Danas promasih Dacku,ubio Maki,ima Milano bas popunjen tim Raduljica,Meklin,Sanders,Macvan 4 solidna pleja Hikman,Dragic,Kalnietis,Cincarini tu je Djentile mogu da rotiraju
A sto se tice sutra
Cska razvaljivanje Grka
U Litvaniji ocekujem dvojku manje zbog Baskonije,vise sto mislim da je Zalgiris najslabiji ti EL
Sto se tice Barselone uopste mi ovaj tim ne deluje nesto, jes da je Fener poceo traljavo al verujem u Zelimira
I za kraj Zvezda iako bih ovde voleo da pobedimo najvise nego igde, mislim da ce biti pretesko,imaju puno poena u rukama Dej,Detmon,Dibler,Silb.Ras Smit
tanji su na centru al i mi smo ,morala bi neka paklena odbrana da se odigra pa da se necemu nadamo licno mislim da gubimo
Comment
-
Originally posted by 61563 View PostDanas promasih Dacku,ubio Maki,ima Milano bas popunjen tim Raduljica,Meklin,Sanders,Macvan 4 solidna pleja Hikman,Dragic,Kalnietis,Cincarini tu je Djentile mogu da rotiraju
A sto se tice sutra
Cska razvaljivanje Grka
U Litvaniji ocekujem dvojku manje zbog Baskonije,vise sto mislim da je Zalgiris najslabiji ti EL
Sto se tice Barselone uopste mi ovaj tim ne deluje nesto, jes da je Fener poceo traljavo al verujem u Zelimira
I za kraj Zvezda iako bih ovde voleo da pobedimo najvise nego igde, mislim da ce biti pretesko,imaju puno poena u rukama Dej,Detmon,Dibler,Silb.Ras Smit
tanji su na centru al i mi smo ,morala bi neka paklena odbrana da se odigra pa da se necemu nadamo licno mislim da gubimo
Comment
-
Originally posted by notorious View PostDragić je čisti SF Repeša ga koristi i na 4.
Moze perfektno da sacuva svakog pleja,a nije mi u napadu neki Branko Lazic koji jedino zna da stoji u cosku i ceka da zvizne trojku,ovaj ume i da iskontrolise loptu udje a ima i korektan sut.
A na 4 ga ne vidim nikako nit visinu ima nit mi obecava na 4,e sad Repesa nek radi sta hoce al ja ni njega nesto ne mirisem
Ja sam se redimo potajno nadao da kad je Himki ispao iz konkurencije iz EL da cemo ga dovesti
Al opet kazem ovo je samo moje misljenje ,moze da bude i pogresno
Comment
-
Originally posted by notorious View PostA dobro, on jeste prirodno 2 i 3 ali 90% vremena provede na 3, u Sloveniji i Khimkiu konstantno. Ima veze i sklop ekipe, ne možeš na 1 i 2 ako su tu Rice, Shved, Koponen.
Kao recimo Makabi ove godine imaju brdo dobrih spoljnih igraca svakom po lopta,a pleja normalnog nemaju
Ili bas ova Galata recimo oni isto imaju brdo spoljnih,pored ovih sto nabrojah tu im je Micov,Preldzic a na centru Tajs
Comment
-
Ne znam, Mitrović kad god je gusto, i kad se očekuje neka
prava reakcija u napadu, gubi loptu.
Koji mu je qrc.Last edited by Jaqen Hghar; 21-10-16, 18:43.
Comment
Comment