Announcement

Collapse
No announcement yet.

Евролига и Еврокуп 2016/17

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kako samo Unics iznenadi Fenera na njihovom terenu.
    UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).

Comment

• Unistio ih Langford.

Comment

• Zelimir im dao motiv taman pred nase gostovanje u Kazanj

Sa svima se muce a onda ce nas da napune

Comment

• To sam i ja pomislio.

Comment

• Ozbiljno vredna i pomalo neočekivana pobeda ostvarena bez dvojca iz prvih 5 - Ponkrašova i Klarka.

Gledam Makabija i uništava ih hijerarhija u timu. Gaudloku i Vimsu malo jedna lopta.

Comment

• Ali kako beli-šuter Rajan Tulson uništava odbranu Budućnosti. Američki trojkaš je za sada na cifri od 30 poena a ima još 10' igre.

Comment

• Ma, kakvi.
                Ovo sve iz ABA lige što igra taj 7Days Eurocup, je zapravo recreativo.
                Pobede ostvaruju jedino kad se sastanu međusobno.

Comment

• Tulson je odlican igrac secam ga se jos kad je Grejndzerom trpao u Unikahi.

Al ovo sto Unicks napravi sa samo jednim igracem visoke klase Lengford ,nemam reci

Nesto razmisljam i za top 8 u ligi od 16 mislim da bi 15 pobeda bilo dovoljno za prolaz,mozda cak i 14

Nikad se ne znam al realno je da sa CSKA,Realom i Fenerom imamo 06,i zato ovi porazi Reala Fenera,od nam da kazem konkurencije jos vise bole

Pre svega nam je bitno da dobijemo sve kuci i ako izgubimo ove tri,trebamo da trazimo negde tri brejka na strani

Comment

• Kako se samo CSKA poigrava sa Olympiacosom. I to na njihovom terenu.
                    UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).

Comment

• Oly je ko mačka sa 9 života.

Comment

• Al ne može se tek tako izvući protiv CSKA.

Comment

• Kakva je kanta ovaj Papanikolau, ovo postaje smiješno Obično se ljudi iz NBA vrate u nešto boljem izdanju, jedino se ovaj usro sebi u život

Comment

• Real i Galata igraju run and gun utakmicu. Zanimljiva utakmica kao i Bamberg - Milano.

Comment

• A sad mec koji bi trebali i da kazem morali da dobijemo,mislim i da hocemo

Napred Zvezdo

Comment

• Jebote onaj konj Bjelica maši polaganje kad smo stigli na 4 razlike,
                                posle toga u dva napada odoše na -10.
                                I ćao.

Comment

Working...
                                X