Announcement

Collapse
No announcement yet.

Евролига и Еврокуп 2016/17

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• To nam je što nam je... ove sezone.
    Kao papagaj ponavljam, biće ovakvih poraza još dosta,
    biće i onih katastrofalnih nažalost (još nismo igrali protiv CSKA, Fenera....),
    biće i nekih razočaravajućih, kao onomad kući protiv Žalgirisa,
    ali ubeđen sam biće i pobeda, na gostujućem parketu, tamo gde su
    domaćini već upisali pobedu protiv nas.
    U ovakvom sastavu, moramo da budem uvek maksimalno koncentrisani i uvek na 100%.
    To je izuzetno teško, zato sam i govorio da bi puna kapa bilo da imamo dvocifren broj pobeda u ovoj sezoni EL.

Nadam se da ćemo pobediti u derbiju u ponedeljak,
    da malo popravimo samopouzdanje.
    Last edited by Jaqen Hghar; 04-11-16, 20:12.

Comment

• Sve naopacke...pet puta nam se naguze 4,5 razlike mi ih vratimo na 10,napad nijedan organizovan,samo je pitanje dal ce da zviznu trojku u 2 ili 22 sekundi

Nismo iskoristili ni njihove igrace sa faulovima,u odbrani nam Voitman dva puta daje 2 plus ko da je Sekil,a pritom oni nista nisu specijalno,mekan ekipa kojoj smo ubacili 63 kosa,pravili glupe faulove,ma sve kako ne treba

Atmosfera nikakav nema navijanja ,ne znam cija je odluka da se ovi sto vode stave iza kosa,nismo mi argentinci pa da kad krene jedan krne cela tribina ,hala,nam treba vodja,a i termin utakmice u 19 svako los vecina radi do pet,ne znam bas lose

Uteha ako sam dobro informisan da se prelzi i pionir posle nove godine al daleko je to

Comment

• Tvrda ekipa.
        Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
          Treće, Dženkins.....samo zauzima mesto stranca, mora to dosta bolje. Za tri sezone u Zvezdi odigrao je tri dobre utakmice koje su imale osobitu težinu.
          Никад нећу заборавити како је терорисао Партизан у 1/2 АБА лиге, можда и најбитнијим утакмицама у последњих пар година, али се слажем с тобом. Мора много боље, да прави разлику, не да буде спот ап шутер.

Comment

• Sram bilo SK za ove prenose košarke ove godine, svaka druga tekma neka smetnja, prekidi....da l su se ti sateliti stvarno toliko sjebali....još sada uleće neki zvuk sa tenisa u pozadini.

Comment

• Za ovu Zvezdu danas stena,mislim da su im svi ubacili 80 plus poena,jos bez Barnjanija,pa nas nisu natrpali,najgora utakmica Zvezde ove godine sigurno,losije i od Pao,nisam ja imao prevelika ocekivanja ove sezone u EL ,al kad vidim sve ove ostale ima mozda 5,6 jacih ekipa,ostali su svi tu negde pa zasto ne iskoristiti,a za to se ekipe poput Baskonije moraju kuci dobijati

Comment

• Originally posted by Pobeda.. View Post
                Никад нећу заборавити како је терорисао Партизан у 1/2 АБА лиге, можда и најбитнијим утакмицама у последњих пар година, али се слажем с тобом. Мора много боље, да прави разлику, не да буде спот ап шутер.
                Meni prvo na pamet padnu Budivelnik i Uniks Kazanj u Eurokupu, oba meča u Areni, tu je vukao, ostalo bljesne, pa ga nema.....pa kao ubaci neku trojku tokom meča i skače ili preseče neki napad, ukrade loptu, sve kratkog daha.

Još jednom, SRAM TE BILO SK !

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
                  Sram bilo SK za ove prenose košarke ove godine, svaka druga tekma neka smetnja, prekidi....da l su se ti sateliti stvarno toliko sjebali....još sada uleće neki zvuk sa tenisa u pozadini.
                  hahha ,a ja danas sve mislim meni nesto sa zvucnikom na tv nesto nije u redu sve kao iz bunara da se cuje pa se pojaca...na sliku sam se vec navikao da vise manje nesto zaskripi,zbog i cega je ne znam

Comment

• Генерално Џенкинс нема квалитет за нешто више. Игра бека с 188 центиметра, просечан шут за 3 поена, а нема тај константан шут за 2 иако му је то највећа врлина. Продор испод просечан, ретко иде, а још ређе даје поене из истог.
                    За АБА одличан, за ЕЛ недовољно добар.

Comment

Генерално Џенкинс нема квалитет за нешто више. Игра бека с 188 центиметра, просечан шут за 3 поена, а нема тај константан шут за 2 иако му је то највећа врлина. Продор испод просечан, ретко иде, а још ређе даје поене из истог.
                      За АБА одличан, за ЕЛ недовољно добар.
                      Ćoravi znao da ima 30 garantovanih utakmica pa zavrnuo slavinu, ništa se ne juri, igra se opušteno kao u NBA. Samo se malo zajebao jer već danas u Areni nije bilo ljudi kao inače, a biće sve manje ako nastave sa ovakvim sramotnim partijama kao u zadnja dva meča i Pionir će im biti preveliki, pretvoriće ovu sezone od spektakla u najavi do jedva čekamo kraj.

Kinzi i Miler izmislili košarku za Đenku, al ABA može i sa Đenkom, ako bude frka kupiće se nešto posle Nove, dati tri, četiri plate i opet obezbediti Evroliga, nije Ćoravi blesav, a navijače ko jebe.

Comment

• Originally posted by goku View Post
                        Ćoravi znao da ima 30 garantovanih utakmica pa zavrnuo slavinu, ništa se ne juri, igra se opušteno kao u NBA. Samo se malo zajebao jer već danas u Areni nije bilo ljudi kao inače, a biće sve manje ako nastave sa ovakvim sramotnim partijama kao u zadnja dva meča i Pionir će im biti preveliki, pretvoriće ovu sezone od spektakla u najavi do jedva čekamo kraj.

Kinzi i Miler izmislili košarku za Đenku, al ABA može i sa Đenkom, ako bude frka kupiće se nešto posle Nove, dati tri, četiri plate i opet obezbediti Evroliga, nije Ćoravi blesav, a navijače ko jebe.
                        Tacno to sam ja pomislio na pocetku sezone gledajuci kakva se pojacanja dovode/ne dovode i Zeleznik ce biti tesan
                        Jedino se tesim da posle ovog da smo dobili F4 sledece godine u BG da ce da iskesira nesto dogodine pa se sad cuva,a ako je cilj Aba u domacica onda moze sa Djenkom sa pola noge i Bjelicom zvanim zver,kad nema kokurenciju,al jebo to

Comment

• Мени је и даље несвхатљиво да Гудурић игра 5 минута или мање у првом полувремену. Шта раде Џенкинс и Лазић па да овај дечко не може да добије већу улогу.

Компарације, Богдан Богдановић је у Партизану у последњој његовој сезони у ЕЛ играо 30 минута у регуларном делу и 32 минута у ТОП16. Гудурић игра скоро 22 минута у просеку у ЕЛ ове сезоне, Џенкинс 23, а Лазић 20.

Сезону пре тога Богдановић је играо 17 минута у просеку, а прошлу сезону Гудурић је играо око 15 минута у просеку. Уместо ове године да дечко буде носиоц игре као Богдановић Партизана оне сезоне, нама Бранко Лазић у ЕЛ игра 20, уместо 10 минута, а Џенкинс је доведен без икаквог разлога.

Comment

Мени је и даље несвхатљиво да Гудурић игра 5 минута или мање у првом полувремену. Шта раде Џенкинс и Лазић па да овај дечко не може да добије већу улогу.

Компарације, Богдан Богдановић је у Партизану у последњој његовој сезони у ЕЛ играо 30 минута у регуларном делу и 32 минута у ТОП16. Гудурић игра скоро 22 минута у просеку у ЕЛ ове сезоне, Џенкинс 23, а Лазић 20.

Сезону пре тога Богдановић је играо 17 минута у просеку, а прошлу сезону Гудурић је играо око 15 минута у просеку. Уместо ове године да дечко буде носиоц игре као Богдановић Партизана оне сезоне, нама Бранко Лазић у ЕЛ игра 20, уместо 10 минута, а Џенкинс је доведен без икаквог разлога.
                            E to je ono sto ja najvise zameram Radonji,sto mislim da se bas za sve on ne pita ni ko,ni koliko da igra ne samo za Guduru, nego i za druge Simanic ni minut ni u Aba,plus cudna pojacanja,pozitivno kod njega je odlicna priprema i rad za igru u odbrani kao i sa centrima,ali zato ako nam zatvore Jovica u napadu ko sinoc,nemam nijednu opciju u napadu sem sutni trojku pa ako nas krene super ako ne desi ko sinoc

A ako se on pita e onda stvarno mi nije jasna ni minutaza navedenih,a ni pojacanja tipa Bjelica
                            Last edited by 61563; 05-11-16, 12:22.

Comment

• Gledam Cedevitu malo. Pa ovo je užasno kako igraju, a imaju jako dobar roster
                              Primili su 33 koša u 1/4

Comment

• Tvrda utakmica. Mnogo slobodnih za Uniks. Skoro pola poena su dali sa slobodnih bacanja. Može Zvezda ovo da dobije...
                                I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

Working...