Announcement

Collapse
No announcement yet.

Евролига и Еврокуп 2016/17

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Padam za isplatu na Slukasa 11.5 (dao 11), tako sto ej u poslednjih 5 minuta 4/4 dobio 2 tehnicke greske.
    Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Daj bre, uštrojite tog Milaknisa, ubi jbte sa trojkama...

Loša Zvezda u napadu, mnogo se muče za sad.
      I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Tacno bih se zabrinuo da dobijemo 1/4
        Ovako uvek dobro odgovorimo,samo da nastave,Gudura da proradi u drugom,rola Woltersa odlicna...
        sigpic

Comment

• Bjelica mi u 1/4 oči iskopao sa odbranom jednostavnog pika, svaki put se lik pogubio

Comment

• Samo da stignu na terenu ovog Milaknisa, radi nas uvek na istu foru, "lažno kretanje" u fudbalskom žargonu.

Comment

• Ma dobijamo ovo lagano. Milaknis sta baci to pogodi.
              Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Idi bre Simone u qrc.
                Jebote ove zidare i drvoseče
                nikako da dobijemo.

Comment

• Gotovo je.
                  Mi smo ovo izgubili.

Pre utakmice kontam, oni imaju tri opcije.
                  Mora da ih krene šut, fizikališu pod koševima i pritiskaju igrače sa loptom.
                  Kapiram mogu da nas dobiju ako im se slože sve tri opcije,
                  jer mislim da Zvezda ovako kako je konfigurisana ima duplo više
                  ofanzivnih opcija od njih, odbranu jednaku njihovoj i isto kontrolu reketa
                  s tim što sam očekivao da naša odbrana kao i do sada rezultira lakim poenima iz kontre.

Kad ono.
                  Trt.
                  Ponovo nas dobiše drvoseče.
                  Last edited by Jaqen Hghar; 02-12-16, 19:48.

Comment

• Sraman poraz Zvezde. Zalgiris je tipicna domacinska ekipa, a mi ne mozemo da ih dobijemo. Simonovic napravio ogromnu glupost sa tehnickom. Narednih 5 utakmica igramo sa CSKA, Fenerom, Realom, Makabijem i Olimpijakosom, gde realno ne mozemo ocekivati nijednu pobedu, sem mozda sa Makabijem. Ovo je moralo da se dobije. Pod hitno dovesti nekog krstenog centra i lupati samare svima koji promase slobodno bacanje.
                    Dreams are coming true.

Comment

• Ovaj poraz dobija na značaju obzirom na pakleni decembar.
                      Ovo je realno da puknemo svih 8-9 mečeva u nizu (dec-jan).
                      Posebno što se porazi od Fenerbahčea, CSKA, Reala i Maccabija su zapravo dupli.
                      Nakon 15. kola se ostalih 15 kola odmotava unazad, tako da igramo odmah duple utakmice sa njima pride i ovim Žalgirisom.
                      S njima je 0-8, pa da se okrenemo naopako.

Sada smo na 4-6, nakon serije koja sledi vrlo lako može biti 4-15.
                      Tako da ona moja priča sa početka sezone kada sam rekao da bih bio izuzetno
                      zadovoljan dvocifrenim brojem pobeda, ponovo dobija na aktuelnosti.
                      Last edited by Jaqen Hghar; 02-12-16, 20:07.

Comment

• F4 ? Jbg.... http://mondo.rs/a962300/Sport/Kosark...-Armanija.html

Comment

• Al se Makabi raspada. Nikakva organizacija u napadu, sve se ide na silu. Odbrana pušta previše lakih šuteva za 3 poena.

Bamberg se raspucao. Šutaju trice 9/14. A kako da ih ne šutaju kad ih puštaju. 46 poena za poluvreme...
                          I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Pre ću se ja poroditi nego što će Bjelica ubaciti lay up.
                            Idi bre u qrc.

Comment

• Jbt kakvi su invalidi Bjelica i Kuzmic, ne zna se ko je gori.
                              Dreams are coming true.

Comment

• Mrtva Barselona se raspada. Nije više problem ni u brojnim povredama. Polako se glavni stožeri vraćaju u pogon ali je igra daleko od slavnog renomea kluba. Nije mi jasno dokle će uprava davati poverenje treneru Barcokasu. Osim donekle Tajrisa Rajsa ostatak momčadi kao da je zalutao da obuče dres Katalonaca.

Comment

Working...
                                X