Announcement

Collapse
No announcement yet.

Евролига и Еврокуп 2016/17

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Meni sumnjivo bilo, ali ne pratim uopšte klupsku košarku u Evropi, pa rekoh ko zna, možda se misli na određeni format/naziv takmičenja i sl. Krv ti, nema dva tačna podatka na twitteru

Comment

• Ilija "Pitanja za šampiona".
      I tamo je bio iritantan.

Comment

• Ne pratim ni ja, ali sam slušao dosta... Ako nije Sabonis imao preko 50, onda je Dražen Petrović.
        sigpic

Comment

• Evo, izvuko naš cenjeni član http://www.euroleague.net/news/i/446...stical-records
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
            Ovo je za cijelu sezonu, mi tražimo samo za jednu utakmicu.

EDIT: Crko sam ja, ne vidim ništa. Eto saznali smo, nije Teo ni u top 10.
            Last edited by Reise; 25-11-16, 19:25.
            sigpic

Comment

• Prošle godine Delaney, Bourousis i Ayon su skoro svaku drugu utakmicu imali index korisnosti +45.
              UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).

Comment

• Istina to je Teodosićev najbolji index u EL.

Comment

• Čuje li neko ovog ludaka na tribinama na Pao - Daru, što se na svaki napad Darušafake dere "DIFEEENS". Ali bukvalno svaki napad.
                  I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Originally posted by z0La View Post
                    što se na svaki napad Darušafake dere "DIFEEENS".
                    Haha, daaa. Sjećam se i protiv Zvezde isto tako. Zamišlja čovjek da je NBA.
                    UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).

Comment

• I oni imaju svog Zeku. Samo što ovaj ne pušta odvratne krike

Comment

• Izgleda da je Vesely popravio izvođenje bacanja. Bolji izbačaj puno.

Comment

• Svirati faul na suprotnoj strani terena pri nerešenom rezultatu na 1.7 sekundi do kraja, i time direktno odlučiš pobednika.
                          Pa, to se ne svira osim kad polomiš ruku igraču.
                          Last edited by Jaqen Hghar; 01-12-16, 19:55.

Comment

• Originally posted by Jaqen Hghar View Post
                            Svirati faul na suprotnoj strani terena pri nerešenom rezultatu na 1.7 sekundi do kraja, i time direktno odlučiš pobednika.
                            Pa, to se ne svira osim kad polomiš ruku igraču.
                            Slazem se. Koliko god da su sudijske odluke bile dosta puta na stetu Fenera, faul pri onakvom rezultatu se ne sudi.
                            Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Maccabi kaotičan u obrani. Defanzivni skok katastrofa

Comment

• Dal ce se vratiti Broseu za ista,da su imali srece ove sezone,imali bi 1 poraz
                                EDIT : nece
                                sigpic

Comment

Working...
                                X