Announcement

Collapse
No announcement yet.

Евролига и Еврокуп 2016/17

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

David Blatt, taj iskusni lisac.
    UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).

Comment

Ma nije Mitar kriv,nije niko cak ni Radonja kog bas i nemirisem danas je odlicno postavio igru,kriv je gazda,koji nije doveo pojacanje,ne mora Dilejnija na pleju,al neki Hacer,bilo koji normalni koji moze da odmeni Jovica,tacno smo pali u drugom kraca klupa,licne greske i eto.

A svakako nam fali centar to ce se tek osetiti sa ekipama koje imaju centre,jer realno Darus,je igrala bez centra ceo mec sto je nam odgovaralo,al da smo imali jednog Zirbesa napunili bih na centru jbg.

Ne znam samo sta je sa Andersonom,to im najbolji igrac,nije usao u drugom,ako se pokacio sa Blatom mogli da reagujemo ha.

p.s @Brajkula oces u opkladu da ce Darusafaka biti ispred Galate u EL

Comment

Mitar izgubio utakmicu bez ikakve potrebe, ali je jasno da tu fale dva igraca i da je klupa pretanka. Nije on Kuzmica drzao bez razloga na klupi, oni su igrali cetvrtu sa nizom petorkom i setali se kroz reket, ne bi Kuzmic tu nista promijenio, a i umoran je bio sigurno. Za Mitra nema opravdanja, ono mora da se ubaci i tu se zakljucava utakmica. Guduric isto tri puta se dize bez potrebe i sutira preko ruke iako ima jos vremena za napad, a bas to strpljenje i dugi napadi su i lomili Turke, dva su mu usla i izgledalo je da je prelomljeno doduse, pogubljeni su konci u drugom poluvremenu, ali brutalan intezitet Darusafake u drugom dijelu i Blat koji je vrhunski postavio odbranu u tom dijelu. Bice oni itekako zajebani, imaju trenercinu.
        sigpic

Comment

Originally posted by l1m4r View Post
          Nije stvar u pojacanjima, vec sto se neke stvari ponavaljaju vec 100x. I sve mislis promenice se nesto. Ali jok.
          Stvar je u pojacanjima, jer cim Jovic udje u problem sa licnim greskama, igra vam ne lici ni na sta, a i suvise vam je kratka ekipa za ove utakmice, pa zato i ocekivani pad.
          sigpic

Comment

Tvrdim da ovu utakmicu ne može da izgubi niko ko ima imalo mozga u glavi.
            Došli sa poluvremena u ubeđenju da su pobedili.
            Posle trećeg kvotera sam se samo pitao hoće li ovi znati da nas dobiju.

Comment

Nasa igra zavisi od Jovica. Kada nema Jovica sve pokusavamo na neke individualne akcije, a pritom je Jovic bio danas slabiji nego obicno, pogotovo u drugom poluvremenu.

Pa nek se gazda zajebava s Rebicem na pleju i dalje..

Comment

Kad čujem posle ovakve utakmice one konstatacije
                "Šta je tu je..."
                Mislim da bih mogao da počinim masakr.

Comment

Originally posted by colke995 View Post
                  Mora da se pridruzim kritikama da je Zvezda ovo izgubila daleko pre nego sto je Darusafaka ovo dobila. Ali ja prosto i dalje ne mogu da verujem da nije mogla bolja ekipa od ove za onolike milione da se sastavi. Daleko prosecna ekipa.

A cinjenica da bi Zvezda sa 2 pojacanja ovo dobila rutinski.
                  Mislim da oni imaju problem sa pravilom za domaću ligu koji ograničava broj stranaca. Ok ti stranci su im ok, ali su im zato domaći igrači uglavom za Eurokup.

Comment

Mora da se pridruzim kritikama da je Zvezda ovo izgubila daleko pre nego sto je Darusafaka ovo dobila. Ali ja prosto i dalje ne mogu da verujem da nije mogla bolja ekipa od ove za onolike milione da se sastavi. Daleko prosecna ekipa.

A cinjenica da bi Zvezda sa 2 pojacanja ovo dobila rutinski.
                    A mislis da oni nece dovesti jos nekog,fali im centar cekaju i oni,realno imaju milione i pljusnu ce ih verovatno,sad sto su oni vestacka tvorevina jbg,tako je danas,i ja bih voleo da gledam Bolonju ili Vareze.

Al 70 posto ekipa El su milioneri pa vidi Makabi,Armani a Darusafaka ce biti ispred i Makabija i Milana

Comment

Originally posted by 61563 View Post
                      A mislis da oni nece dovesti jos nekog,fali im centar cekaju i oni,realno imaju milione i pljusnu ce ih verovatno,sad sto su oni vestacka tvorevina jbg,tako je danas,i ja bih voleo da gledam Bolonju ili Vareze.

Al 70 posto ekipa El su milioneri pa vidi Makabi,Armani a Darusafaka ce biti ispred i Makabija i Milana
                      Možda će Darušafaka ispred Galate, ali Makabi nije nikako veštačka tvorevina, pa ni taj Armani. Dugo te ekipe igraju tako kako igraju, dosta dobrih individualaca i samo rokaj....pa Makabi kad je uzeo prethodni put uzeo je zbog odličnog napada.

Ne mogu ti Turci sa ove dve potonje nabrojane ekipe, nikako....

Comment

Pa zato sam i naglasio koliko novac unistio bilo kakav kvalitet. Pljunes pare i sastavis prosecnu ekipu, koja pruzi igru koju bi mogla da pruzi neka mnogo manja ekipa, kojoj je prosto dozivljaj da odigra takvo takmicenje. Taj Armani je bruka i sramota iz sezone u sezonu, a nece biti mnogo drugacije ni ove sezone, uprkos pobede, ali koga briga kad pljuste sustece monete.

@Brajkula

Nek imaju. Ali ne moraju da nagomilaju sve strance spolja, pa kad se desi igra kao sad gde niko spolja nista ne moze da ubode sem Bertansa, ti nemas alternativnu opciju, i to nikako ekipu ne moze da svrsta u rang najboljih. Sta je njima nocas bio alternativni plan? Da guraju loptu Sloteru pod kos? Slaba vajda. ISkreno sam jako razocaran njihovom predstavom.

@Brajki na last post

Za Makabi se slazem, daleko od vestacke tvorevine, ali se zato ne slazem za Armani, oni bas nikakav uspeh ne postizu.
                        Last edited by colke995; 13-10-16, 22:12.
                        sigpic

Comment

Originally posted by Brajkula View Post
                          Možda će Darušafaka ispred Galate, ali Makabi nije nikako veštačka tvorevina, pa ni taj Armani. Dugo te ekipe igraju tako kako igraju, dosta dobrih individualaca i samo rokaj....pa Makabi kad je uzeo prethodni put uzeo je zbog odličnog napada.

Ne mogu ti Turci sa ove dve potonje nabrojane ekipe, nikako....
                          Taman posla da su Armani i Makabi tvorevine,oni su kosarkaske institucije ,samo sam rekao da su tek oni pljusnuli milione ,a nece nista uraditi.

Onaj Makabi pored Tea ima najboljeg igraca u EL M Mambu,al ona divljina,ne znam ja to ne volim,lepo za gledanje al ne verujem da ce to doneto rezultat, zamisli jos Soni kad se vrati,pa Miler da je zdrav ,pa Smit,ja ne znam sto Zirbesu dadose onolike pare on ce dobiti loptu samo slucajno,tacno da imaju i nekog pleja ne znam na sta bi licilo.

E sad da imaju Blata za trenera da ih malo sredi druga prica,pa i uzeli su titula na ofanzivu al sa Blatom

CSKA je pravi spoj lepote i rezultata,a i Real moze se reci.

Comment

Onaj Makabi pored Tea ima najboljeg igraca u EL M Mambu,
                            Najbolji igraci u EL su De Kolo, Teo i Ljulj. Pa ostali.

Comment

Pa zato sam i naglasio koliko novac unistio bilo kakav kvalitet. Pljunes pare i sastavis prosecnu ekipu, koja pruzi igru koju bi mogla da pruzi neka mnogo manja ekipa, kojoj je prosto dozivljaj da odigra takvo takmicenje. Taj Armani je bruka i sramota iz sezone u sezonu, a nece biti mnogo drugacije ni ove sezone, uprkos pobede, ali koga briga kad pljuste sustece monete.

@Brajkula

Nek imaju. Ali ne moraju da nagomilaju sve strance spolja, pa kad se desi igra kao sad gde niko spolja nista ne moze da ubode sem Bertansa, ti nemas alternativnu opciju, i to nikako ekipu ne moze da svrsta u rang najboljih. Sta je njima nocas bio alternativni plan? Da guraju loptu Sloteru pod kos? Slaba vajda. ISkreno sam jako razocaran njihovom predstavom.

@Brajki na last post

Za Makabi se slazem, daleko od vestacke tvorevine, ali se zato ne slazem za Armani, oni bas nikakav uspeh ne postizu.
                              Pa ok uglavno se slazemo jbg pare vrte sve da je pravde nebi ni igrali EL,jedino sto mislim da ce oni jos kupovati(i zato mi je krivo sto nismo iskoristili sansu),a imaju trenera zato sam ih izdvojio medju favorite,a Milano je veliki klub,e sad sto se Armani ponasa tako,i bacaka pare u vetar jbg,svake sezone njih svi dizu u nebesa uvek borba grupa da se prodje,ja ih ne vidim ni 8 ove godine

Comment

Sad bih opet rekao da se nije desilo ništa novo, Radonja opet našao način da ispusti veliku prednost, ali možda po prvi put mislim da on nije jedini krivac jer stvarno fali još jedan solidan plej, može i Vasa Micić.

Comment

Working...
                                X