Announcement

Collapse
No announcement yet.

Евролига и Еврокуп 2016/17

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

A jel ostalo pravilo da ko osvoji EC ide u EL,sledece sezone,i ako jeste,jel to znaci da Galata recimo nema nikavu mogucnost da igra EL sledece godine i automatski ispada kao prethodni osvajac EC,jer Efes,darusafaka i fener imaju garantovane ugovore.

Comment

Jel prati neko boducnost i neko info zasto nema vranjes?
      Hard work beats talent when talent doesn't work hard!

Comment

Originally posted by stewanoskipp View Post
        Jel prati neko boducnost i neko info zasto nema vranjes?
        Играо је мало пре.
        Arise, Serbia!
        You fell asleep long ago,
        And have lain in the dark.
        Now wake up
        And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

Oly je tanak sa klupe. Nije bilo šanse da ovo defanzivno istjeraju do kraja, ja sam mislio posle prve četvrtine da će ih Ljulj sam sahraniti, na kraju su dobili 3-4 minute i nekoliko posjeda da ih stignu kada se ono Carroll naložio i ispalio 3-4 šuta zaredom, ali i to su usrali. Real izgleda prespremno, mada su sudije večeras dosta (šutile) svirale u njihovu korist.

Comment

http://sportklub.rs/Video/Kosarka/Eu...-i-Ilijom.html
            sigpic

Comment

Sto nece da pusti video?

Comment

Ne znam, meni sve pusta lagano preko desktopa i preko app, preko mobilnog pretrazivaca stvarno nisam pokusavao jer sam vidio da koci jos neki dan. Evo i sad sam pustio ponovo i oce lagano. Izgasi ad blocker ako imas on zna da pravi problem, ja nemam nijedan addon
                sigpic

Comment

Originally posted by Vladan View Post
                  Ne znam, meni sve pusta lagano preko desktopa i preko apa, preko mobilnog pretrazivaca stvarno nisam pokusavao jer sam vidio da koci jos neki dan. Evo i sad sam pustio ponovo i oce lagano. Izgasi ad blocker ako imas on zna da pravi problem, ja nemam nijedan addon
                  Problem je ad blocker.

Radi bez problema.

Comment

Пушта кад искључиш АБ, али свеједно је плејер доста убагован. Сам паузира па неће да настави, мораш да рифрешујеш страницу. Баш трипује.
                    Arise, Serbia!
                    You fell asleep long ago,
                    And have lain in the dark.
                    Now wake up
                    And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

Sinoc je i zvanicno startovala nova sezona u EL.

Real je ocekivano savladao Oly,od koga i ne ocekujem nesto znacajno neka borba za play-off.

Sto se tice neke prognoze ovako u startu mislim da je CSKA,prvi i najozbiljniji kandidat za titulu.

Uz maltene isti sastav misli da je Ogastin odlicno pojacanje za njih.

Uz CSKA na F4 ocekujem Fener,Real i Darusafaku
                      Last edited by 61563; 13-10-16, 16:07.

Comment

Čuj Darušafaka, baš precenjujete tu ekipu...neće oni biti u prvih 6 u ligaškom delu, a posle ih u plejofu čisti neki Fener, neki CSKA, Real, Barsa....pa i ovaj Olimpijaoks od sinoć mi je ispred tuh Turaka.

Comment

Sta znam videcemo,lepo su popunjeni pogotvo spolja,imaju trenera kog neverovatno cenim,a plus postoji stvar koju mogu sebi da priuste imaju blanco budzet,pa i ako zaskripi negde dovsce koga hoce.

Jos jedan plus imaju jaku logistiku.

Minusi,da kazem neiskustvo nemaju istoriju,i podrska publike je smesna u odnosu na druge turke,.
                          videcemo na kraju

Comment

Olimpijakos ne mozes nikad da otpises, iako nisu nista posebno prosle i ove sezone, ali opet imaju taj kostur tima, i trener koji forsira pre svega jaku defanzivu. Tako da, Olimpijakos favorit iz sjena, ja mislim da idu i na F4, vidjecemo

Comment

Ja jedno samo znam, a to je da su dve najgotivnije ekipe ove godine u EL - Makabi sa mini mambom, Rudom, Aleksanderom, bratinom Soni Vimsom i eks cigišem Majkom Cirbesom, kao i standardno gotivni Armani sa ovoletnjim pojačanjem Davide Paskoloom, samo je pitanje koliko će mu prilike dati pored Mačvana i Meklina.

Comment

Makabiju trebaju 4 lopte da igraju, ove sezone ekipa im je selektirana za takvo nesto, ne verujem da ce napraviti neki ekstra uspeh, ali bar bice mozda i najzanimljivija ekipa za gledanje

Comment

Working...
                                X