Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rolan Garos 2016.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ben Rothenberg ‏@BenRothenberg
    BREAKING: Rafael Nadal withdraws from the tournament with problem in wrist, problem a couple weeks old but worsening. #RG16
    E jbg, nadam se da ce se brzo oporaviti i vratiti. Kazu da je bas sjeban bio na presu
    sigpic

Comment

• Novak right now
      I don't know anybody who's ever played tennis like this. Since I know this sport I've never seen somebody playing at this level.

sigpic

Comment

• Auuu, ovo nikako nisam ocekivala, nisam uopste videla da ima nekih problema
        iskreno mi je zao i puna podrska njegovim navijacima ovde, ako im to uopste nesto sad znaci
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• Pa dal je relano ovo moguće? Konačno na nešto ličila igra i onda ovo ovo je više za smijeh nego za plakanje, kakav baksuzluk. Eto Thiema u SF

Comment

• sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Steta. Nije to to. Jeste da je ovo laksi put za Djokovica i da prakticno ima laganu setnju do finala ali nije to to.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                Auuu, ovo nikako nisam ocekivala, nisam uopste videla da ima nekih problema
                iskreno mi je zao i puna podrska njegovim navijacima ovde, ako im to uopste nesto sad znaci
                Naravno da znaci, zasto ne bi znacilo, jer je prava retkost. Bas sam u soku, a pitala sam se pre pocetka turnira sta se dogodilo sa zglobom, jer je nosio taj bandaz, par meseci.
                To je njegova karijera, povreda za povredom, ne znam koliko moze posle ove...

Comment

• Originally posted by Niki View Post
                  Naravno da znaci, zasto ne bi znacilo, jer je prava retkost. Bas sam u soku, a pitala sam se pre pocetka turnira sta se dogodilo sa zglobom, jer je nosio taj bandaz, par meseci.
                  To je njegova karijera, povreda za povredom, ne znam koliko moze posle ove...
                  Tako sto ga vuce nevjerovatna zelja i volja za takmicenjem, tako sto je rodjeni sampion i covjek koji ce uraditi sve da bude na terenu, da se takmici na najvecem nivou. Cak i kad mu tijelo ne dozvoljava glava ga vuce.

Vratice se, treba tenisu jos koju godinu.
                  sigpic

Comment

• Secam se da je neko od Nadalovaca ovde to pitao tamo u Rimu ili mozda cak i nesto ranije...
                    I da je Stefko odgovorio "Nije to nista, to samo predostroznosti radi"
                    Jbg.
                    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                      Tako sto ga vuce nevjerovatna zelja i volja za takmicenjem, tako sto je rodjeni sampion i covjek koji ce uraditi sve da bude na terenu, da se takmici na najvecem nivou. Cak i kad mu tijelo ne dozvoljava glava ga vuce.

Nadam se zaista. Trenutno mi to deluje nemoguce. Verovatno treba da se priviknem. Iskreno titulu nisam ocekivala, jeste veliki borbu protiv Novaka. Mislila sam da mu fali jos par nedelja da postigne formu, ali ovo nikako nisam ocekivala.

Comment

• Ocekujem da se Wawrinka i Marej iskolju u polufinalu

Comment

• Odličan Viktor, izbacio već 2 favorita Grišu i Simona
                          Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Meni je Gasquet jedno od ugodnijih iznenađenja, čitave ove sezone. Oduševljava me očigledni napredak iz sezone u sezonu, dakle konstantna uzlazna putanja..
                            Talenat je uvijek bio neosporan. Njegov jednoručni BH također TOP 3 u svijetu.
                            Ali ono što mi je zapelo za oko, unošenje više agresivnosti u igru, a automatski mu je to puno lakše raditi, kada se pomjerio korak dva unaprijed..
                            Također FH je dosta napredovao i sada može diktirati i završavati poene i sa njim.. Sada ga puno češće i zna flat udariti, te mu to daje i raznovrsnost i probojnost, za razliku od konstantnog spina, koji mu u biti služio samo za prebacivanje mreže.

I kao kruna svega toga je završavanje mečeva bez puno muke, uvjerljivo i u jednom jakom ritmu..

Stoga očekujem da će proći Keia, uz vjetar u leđa koji će mu dati publika, a sa Andyem će sigurno biti egal meč..

Mislio sam da je on Berdihov kalibar, ali sada sam sve skloniji mišljenju da ćemo tek u narednom vremenu viditi najbolje stvari od njega.
                            Last edited by luka; 27-05-16, 21:34.

Comment

• Ponovo Gaske i Nishikori , Madrid , Rim i sad RG Kako ce sutra da zapnu Thiem i Zverev kad znaju da da ih ceka Granollers

Comment

• Originally posted by Vladan View Post

Nadalova tehnika je takva da ne čuva telo, već naprotiv dodatno ga troši. Bilo je samo pitanje trenutka kada će se ovako nešto desiti. Meni lično više fali Federer u tenisu nego Nadal.
                                Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

Working...
                                X