Announcement

Collapse
No announcement yet.

Miami 2016.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• A kako je izvesno da ce biti sampion igrac kome je u najmanju ruku upitna posvecenost tenisu, koji izjavljuje da ne voli tenis, po kome se vidi da ga cesto bas smara itd? Talenat jeste ali to su mnogi bili...i ostali. Videcemo.

Sto se tice meca Nole x Goffin mislim da ima David ne male sanse jer Novak trenutno (bar meni) izgleda ranjiv, a Gofan em je u formi em je vec znao namuciti Novaka (i to poprilicno). No nadam se da gresim i da ce Nole uspeti da dogura do jos jednog velikog finala.
    -To define is to limit.

Comment

• Originally posted by coyote View Post
      Vjerovatno jesu, ali čemu toliki strah od nadolazeće nade?
      Treba takav tenisu, slažem se, ali naš čovjek je na misiji
      Jedini razlog može biti što se nisu sastajali do sada, a znamo da Novak u toku meča nalazi rješenja.
      Niko ne polazi od toga da li je Kirgios razrađivao taktiku ili će da bude opet lupanje pa app.
      Ipak će njemu biti prvo finale, ako uopšte dođe tamo.
      A ako uspije pobijediti skidam kapu,mada su mu male šanse oko 20%
      Mada je ovo sve šbbkbb
      Nema tu straha, ali mora se obratiti paznja sa koje strane vetar duva. Nece Novaka skinuti s trona niko od trenutnih konkurenata, njihova igra je do tancina prostudirana i Novak za svakog ima resenje. Prosto su apsolvirani. Glavni fokus sada mora biti usmeren ka nadolazecim snagama kao novom izazovu. Da se skeniraju, prouce i za svakog od njih spremi odgovarajuca taktika. Takav pristup je garant za dug ostanak na vrhu.

@NI

Meni se Gofan ne svidja kao igrac, dosta je ogranicenja i za moj ukus sufise je soft, mada moram priznati da iz svoje konstitucije izvlaci maksimum. Dosta cisto udara lopticu, dobar je sa oba krila i lepo to sve izgleda vizuelno, tu se slazemo. Novak ce imati problem da ga probije ali kljucnu razliku napravice servis. Gofan ce morati zestoko da se bori za svaki svoj servis gem dok ce Novak kroz svoje prolaziti dosta lakse. U svakom slucaju nece biti lagan mec.
      Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Novak rutinski naravno, to nece biti lako bila prica i za Berdiha, a samo je Tim bio sposoban da ga odvede do nekog limita ovdje. Kei je umoran, treba cudo da se desi pa da Novak ima problema i u jednom setu do kraja turnira. Mada Kei je bio umoran i na USOu pa mu je ocitao lekciju. Kirijosa prizeljkujem u finalu, bude li Novak na svom uobicajnom nivou u finalima ko zna sta ce mu reci za Jelene
        sigpic

Comment

• Originally posted by Tea View Post
          A kako je izvesno da ce biti sampion igrac kome je u najmanju ruku upitna posvecenost tenisu, koji izjavljuje da ne voli tenis, po kome se vidi da ga cesto bas smara itd? Talenat jeste ali to su mnogi bili...i ostali. Videcemo.

Sto se tice meca Nole x Goffin mislim da ima David ne male sanse jer Novak trenutno (bar meni) izgleda ranjiv, a Gofan em je u formi em je vec znao namuciti Novaka (i to poprilicno). No nadam se da gresim i da ce Nole uspeti da dogura do jos jednog velikog finala.
          @Tea mozda on ne voli tenis, ali ima neverovatnu zelju za pobedom tako da tom zeljom dobija i igrace koji su tehnicki potkovaniji od njega. Ta zelja za pobedom ga mozda i tera na onakve ispade. Ne znam koliko je spreman da uci i da bude disciplinovan sa njegovim temperamentom od toga ce mnogo zavisiti njegova karijera.

Sent from my Lenovo B6000-H using Tapatalk
          Last edited by Dekson; 01-04-16, 13:38.
          Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Australijanci su svi nenormalni, pocelo je s Hjuitom sve. On je bio nadrkan, bahat i bezobrazan na terenu, a nenormalno talentovan. Kad vise nije bio sila smirio se i postao normalan. Mada i Rouc je uticao. Tomic je cudo, najveci talenat koji se pojavio od Federera i lud potpuno pritom. Ali ih je Kirijos obojicu zajebao. A ono sto pise po twu je potpuno van svake pameti, ne znam kako osoba koja ima IQu iznad 80 to moze da radi. Steta jer zemlja Lejvera, Emersona i Rouca zasluzuje bolje. No Kokinakis je za sad ok i ogroman je talenat.
            sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
              Novak rutinski naravno, to nece biti lako bila prica i za Berdiha, a samo je Tim bio sposoban da ga odvede do nekog limita ovdje. Kei je umoran, treba cudo da se desi pa da Novak ima problema i u jednom setu do kraja turnira. Mada Kei je bio umoran i na USOu pa mu je ocitao lekciju. Kirijosa prizeljkujem u finalu, bude li Novak na svom uobicajnom nivou u finalima ko zna sta ce mu reci za Jelene
              Ne bih se složio.
              Lekciju je dobro unovčio.
              Izgubio finale, i nijedan rezultat značajan nema, jedino što je nekima bilo drago da Novak ne osvoji GS.

Comment

• Fakat je da ga je raznio u polufinalu. Shotmaking u najboljem izdanju.
                sigpic

Comment

• Fakat je i da je bilo 40 u hladu, 1 popodne, a najveći fakt je da je Novak sebe precjenio u tom meču i još nekima, to sam već pisao

Najgore što će i danas biti isti uslovi

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                    Australijanci su svi nenormalni, pocelo je s Hjuitom sve. On je bio nadrkan, bahat i bezobrazan na terenu, a nenormalno talentovan. Kad vise nije bio sila smirio se i postao normalan. Mada i Rouc je uticao. Tomic je cudo, najveci talenat koji se pojavio od Federera i lud potpuno pritom. Ali ih je Kirijos obojicu zajebao. A ono sto pise po twu je potpuno van svake pameti, ne znam kako osoba koja ima IQu iznad 80 to moze da radi. Steta jer zemlja Lejvera, Emersona i Rouca zasluzuje bolje. No Kokinakis je za sad ok i ogroman je talenat.
                    Uh koliko ludaka u tenisu kad malo zagrebes, svaki na svoj nacin :eek:

Sent from my Lenovo B6000-H using Tapatalk
                    Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Pa bilo je za obojicu 40 u hladu, to su izgovori samo. Jos Kei igrao maraton za maratonom i opet dobio. Isti uslovi za obojicu su bili, Japanac bio bolji i to je to. Sad je peti na ATP listi i u strogom vrhu ce biti godinama vjerovatno, ima savrsenu tehniku, sa osnovne je cudoviste i odlican na ssvm podlogama i uslovima.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by NI View Post
                        Valja uzeti u obzir da je Monfis odigrao odlican mec. Prekret na 4:2 u trecem setu je on donio fenomenalnom igrom. A kad tako igra, to je znatno iznad najveceg Kirjosovog nivo. Mec sa Monfisom mora jako dobro djelovati na Nishikorijevo samopouzdanje. Jedinino je pitanje koliko je umoran.

Koje godine? 2020?
                        Odličnu ocenu Gael bi zaslužio da je od ukazanih realizovao jednu meč loptu Ovako recimo da mu dodelim jedno 4+
                        Kej vs Nik je nimalo zahvalan meč za prognozu. Voleo bih da pobedi Nik pošto ima neke moje simpatije što je sigurna stvar taman koliko i njegov temperament. Videćemo, neka samo bude dobar tenis.
                        sigpic

Comment

• A kakve price.. najbolje da Tim sad uzme RG, Kyrgios Wimbledone, a Zverev US, pa da pocinemo

Comment

• Ne pravdam ja poraze, samo ih pokušavam razumjeti, kako, zbog čega.
                            Imao je Novak gorih poraza od toga gdje sam skoro razbijao Tv.
                            I Berdih je u vrhu deset godina
                            Dobar je igrač Nišikori, po meni samo to, nema šampionsku crtu

Comment

• Meni se ultra svidja onaj Kirdzin blentavi FH.

Ne mislim na onaj koji se radi u 90% situacija, onaj skolski (da tako kazem)
                              nego ima onaj koji odradi kao da ceka poslednji delic sekunde da ga lupi... cesto bude u nekom polozaju kao da pada na ledja.
                              Kad to odradi obicno raspali po dijagonali i u velikom broju slucajeva taj udarac je 90% dobijenog poena.
                              >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Originally posted by coyote View Post
                                Fakat je i da je bilo 40 u hladu, 1 popodne, a najveći fakt je da je Novak sebe precjenio u tom meču i još nekima, to sam već pisao

Najgore što će i danas biti isti uslovi
                                Losa takticka priprema meca, to je kljucni uzrok tog poraza. Racunali su na Nisikorijev umor i Novak je izasao na teren sa namerom da otalja. Kad je Kei krenuo da reseta malo je reci da su bili zateceni, sto svakako ne umanjuje Keijevu odlicnu partiju ali glavni razlog je u nonsalantnom pristupu mecu od strane Novaka i Dona.

No, lekcija je naucena i nakon toga Kei vise nije nijednom ozbiljno pripretio Novaku. Na poslednjem mecu u Australiji je pociscen sa terena
                                Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

Working...
                                X