Announcement

Collapse
No announcement yet.

Miami 2016.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Veoma je bitan prvi meč sa Kirgiosom, da se postave stvari kako treba

Comment

• Originally posted by coyote View Post
      Veoma je bitan prvi meč sa Kirgiosom, da se postave stvari kako treba
      Polako, jos nisu dosli do finala.

Comment

• Bravo, bolje bi bilo da ga Nishikori spusti na zemlju, a onda da Kirgios gleda u finalu kako covjek od koga je porazen dozivljava totalni krah. To bi mu mozda pomoglo da realnije sagleda stvari

Comment

• Svidjalo se to nekome ili ne, Kirgios je za tenis nasusna potreba. Postalo je sve previse ucmalo, svi su polite, svi glume fine momke iz komsiluka, kzs su preslikane i unapred znas sta ce ko izjaviti. Ubacice i Kirgiosa u masinu pre ili kasnije, narocito ako dodje na sam vrh ali bar da uzivamo ovo vreme dok je u buntovnickom modu

Ocekujem da pobedi Nisikorija, a onda da ga vidimo u finalu protiv Novaka (mada Novak nece imati uopste lak mec protiv Gofana). S nestrpljenjem cekam taj mec, da vidmo koliko moze. To je za sada jedini mladi igrac koji ima oruzja da uzdrma Novaka i zivo me zanima da li su Novak i Don razradjivali neku taktiku. Bilo bi to bas, bas zanimljivo finale.
          Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Apsolutno. Kirios ima harizmu i pozitivnu bezobraznost koja ga moze dovesti daleko. Prirodan, kaze sta misli, ne pretvara se. Jeste zelen i nezreo ali ko nije bio u tim godinama. Svakako gotivniji lik nego Zverev. Vecina onih koji su ga kritikovali i dizali onoliku prasinu zbog banalnog incidenta u Monrealu sa Vavrinkom, sve bi mu oprostili u slucaju da u nedelju uspe da pobedi Noleta. U suprotnom verovatno ce navuci na sebe jos vecu mrznju od strane takozvanih "ljubitelja lepog tenisa". Tako to ide..
            --ZA GOSPODINA GOVEDARICU OD NJEGOVOG VERNOG SK FAN KLEBA--

https://ibb.co/cD1Xnq

Comment

• Bitno je da se pise o njemu, ako uz to uspe i da pruza solidne partije, uzece ce da ga trenira neki poznati igrac koji ga podeseca na njegovu mladost, izbrusice mu tatktiku tehniku dovesti ured i eto, sve zavisi od njega i kako ce se nositi sa medijskim pritiskom koji sam sebi stvara.

Sent from my Lenovo B6000-H using Tapatalk
              Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Originally posted by Navras 16790 View Post
                Svidjalo se to nekome ili ne, Kirgios je za tenis nasusna potreba. Postalo je sve previse ucmalo, svi su polite, svi glume fine momke iz komsiluka, kzs su preslikane i unapred znas sta ce ko izjaviti. Ubacice i Kirgiosa u masinu pre ili kasnije, narocito ako dodje na sam vrh ali bar da uzivamo ovo vreme dok je u buntovnickom modu

Ocekujem da pobedi Nisikorija, a onda da ga vidimo u finalu protiv Novaka (mada Novak nece imati uopste lak mec protiv Gofana). S nestrpljenjem cekam taj mec, da vidmo koliko moze. To je za sada jedini mladi igrac koji ima oruzja da uzdrma Novaka i zivo me zanima da li su Novak i Don razradjivali neku taktiku. Bilo bi to bas, bas zanimljivo finale.
                Vjerovatno jesu, ali čemu toliki strah od nadolazeće nade?
                Treba takav tenisu, slažem se, ali naš čovjek je na misiji
                Jedini razlog može biti što se nisu sastajali do sada, a znamo da Novak u toku meča nalazi rješenja.
                Niko ne polazi od toga da li je Kirgios razrađivao taktiku ili će da bude opet lupanje pa app.
                Ipak će njemu biti prvo finale, ako uopšte dođe tamo.
                A ako uspije pobijediti skidam kapu,mada su mu male šanse oko 20%
                Mada je ovo sve šbbkbb

Comment

• Definitivno Kirgios trenutno je jedini koji moze uraditi nesto vise, na vecim turnirima. Ima sampionski stav, sasvim dobru tehniku za visinu, ali za moj ukus se previse prostacki i arogantno ponasa. Da bude malo mere tu, neka bude buntovnik, ali ono nije to, to je za sada na granici primitivizma.
                  Sto se tenisa tice, ne zameram nista, iako ja ne verujem da moze dobiti Djokovica u ovom trenutnu. Neka prvo prodje Nishikorija, dok je jos umoran posle jucerasnjeg meca.

Comment

• Originally posted by Navras 16790 View Post
                    Mec Nishikori-Kirjos je vrlo vazan za obojicu, iako vazniji za Nishikorija. On nema ozbljnijeg rezultata vec neko vrijeme. Porazom bi ga pregazila i mladja generacija. Postao bi novi Dimitrov. Mec bi morao biti zanimljiv. Dav igraca kojima odgovaraju brze podlog, igraju u super sporom Miamiu.

Gofan biljezi drugo masters polufinale za redom. Pregazio je Simona, igra prekrasan tenis, odgovara mu niski odskok, u proslosti je zadavao probleme Novaku... I to ce biti zanimljiv mec.

Comment

• Ako je suditi po jučerašnjem meču gde Monfils nije iskoristio čini mi se 5 meč lopti onda Kirjos u današnjem ima lepe šanse. Puno je problema pravio Gael Keju snažnim udarcima kako u razmenama tako i na riternu. Pošto Niku udaračke snage ne manjka a može sve što može i Gael ako ne i bolje mogao bi prvi nestaško tura do pobede. Za finale bila bi druga priča ali o tom potom.
                      Last edited by pecaros; 01-04-16, 12:30.
                      sigpic

Comment

• Drago mi je da ste se slozili sa mnom da jedino Kirgios ima tu sampionsku zicu u sebi.Moja prognoza ostaje da Kirgios osvaja W

Comment

• Originally posted by veljos View Post
                          Drago mi je da ste se slozili sa mnom da jedino Kirgios ima tu sampionsku zicu u sebi.Moja prognoza ostaje da Kirgios osvaja W
                          Ima ali od njive do trpeze, dugacak je put :rolleyes:

Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Originally posted by pecaros View Post
                            Ako je suditi po jučerašnjem meču gde Monfils nije iskoristio čini mi se 5 meč lopti onda Kirjos u današnjem ima lepe šanse. Puno je problema pravio Gael Keju snažnim udarcima kako u razmenama tako i na riternu. Pošto Niku udaračke snage ne manjka a može sve što može i Gael ako ne i bolje mogao bi prvi nestaško tura do pobede. Za finale bila bi druga priča ali o tom potom.
                            Valja uzeti u obzir da je Monfis odigrao odlican mec. Prekret na 4:2 u trecem setu je on donio fenomenalnom igrom. A kad tako igra, to je znatno iznad najveceg Kirjosovog nivo. Mec sa Monfisom mora jako dobro djelovati na Nishikorijevo samopouzdanje. Jedinino je pitanje koliko je umoran.

Originally posted by veljos View Post
                            Drago mi je da ste se slozili sa mnom da jedino Kirgios ima tu sampionsku zicu u sebi.Moja prognoza ostaje da Kirgios osvaja W
                            Koje godine? 2020?
                            Last edited by NI; 01-04-16, 12:36.

Comment

• Originally posted by Dekson View Post
                              Ima ali od njive do trpeze, dugacak je put :rolleyes:

Slazem se sa tobom da je dugacak put ispred njega ali isto tako mislim da je izvesno da ce biti sampion dok za Tima ,Zvereva itd nema sanse

Comment

• Originally posted by NI View Post
                                Valja uzeti u obzir da je Monfis odigrao odlican mec. Prekret na 4:2 u trecem setu je on donio fenomenalnom igrom. A kad tako igra, to je znatno iznad najveceg Kirjosovog nivo. Mec sa Monfisom mora jako dobro djelovati na Nishikorijevo samopouzdanje. Jedinino je pitanje koliko je umoran.

Koje godine? 2020?
                                Ove mozda ne, ali one tamo vrlo izvesno ,narvno ukoliko bude fit

Comment

Working...
                                X