Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indian Wells 2016. - BNP Paribas Masters 1000

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma koliko se slagao sa tobom Vladane oko medjunozja ipak jedne batine od starijeg komsije ispred zgrade ne znace bas tako kategoricki da nemam nista medj hodajucim udovima. Komsija se nece sutra odseliti a ni ja. Sacekam ga "za sedam dana" u mracnom delu haustora sa stanglom i udri
    >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Originally posted by najob View Post
      Zverev ce uvek biti ovakav...smeta mu kamera pa ovo pa ono...30-0 je imao i 5-3 i cist smec na 40-30
      Nije imao smesh. Imao je visoki FH volej koji je dosta tezak udarac. I imao je Rafu koji se bori kao manijak. Je li podcijenio koliko je Rafa van terena, ili je vidio da Rafa trci da pokrije svoju FH starnu? Ne znam. Za trenutak mu je pala koncetracija i imali smo prilicnu gresku. Desava se to.
      Last edited by NI; 17-03-16, 01:36.

Comment

• Originally posted by cacanin View Post
        Neka napadne samo da ne smara a hoce sa milion slajseva!
        Evo i Kolacic nesto trepce okicama.
        >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Sve u svemu ovaj meč je otkrio više negativnih stvari o Saši nego pozitivnih. Znali smo da je talenat, da ima udarce, ali nismo znali kakvu glavu ima.

Nije problem onaj promašen volej na meč lopti, već ono što se dešavalo posle toga. Raspao se kao Benoa Per na jednom čelendžeru što sam gledao kada je namerno servirao u zid iza protivnika. I godine nisu razlog, Beker je bio mlađi od njega i imao je dva Wimbledona, dobio je jednog Lendla u finalu sa 3:0.

On je ovakvog Nadala dominirao i nije dobio meč. Mudonje dobijaju meč u kojima su lošiji, a ne gube u kojima su bolji. Daleko je on od Novaka kada je Novak bio u tim godinama.

Možda će Saša i biti broj 1, ali dugačak je put do toga, samo se nemojte toliko oduševljavati sa njim jer još uvek ništa nije postigao, a moje lično mišljenje je da je bliži Dimitrovu nego Novaku.

Comment

• Pozdrav drustvo do sutra, pokusacu da odgledam mec mada se se vec samaram i stavio sam sibice u oci.
            Srecno Nole, nadam se da neces imati problema sa Kolacicem

Comment

• Feli uz Federera, Vavrinku i Nisikorija najtezi protivnik za Novaka na betonu.
              sigpic

Comment

• Na vreme mu je uzeo brejk, sada ide otaljavanje posla u prvom setu.. Jedino ako se Novak ponovo ne igra deda Mraza..

Comment

• Nisi objasnio u TBu

Brzo je Novak dosao do prvog seta, fokus i dubina su tu, to je vazno.
                  sigpic

Comment

• brejk u pravo vreme

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                      Podsjeća na Federera, lagano samo, igračina je velika
                      Eh, sjećaš li se Kyrgiosa na Wimbledonu protiv Nadala? Jeste pola godine bio stariji, ali čovjek ne hebe živu silu kad servira za meč. Nije samo Nadal problem, on je dvaput ima Berdycha na konopcima za mjesec dana. I ništa, toliko već na Touru i još nema top 10 pobjedu. Koja će stići, ali ja za 25 godina praćenja tenisa ne pamtim goru konkurenciju u vrhu.

Poređenje sa Federerom je neumjesno. Talentovanijeg tenisera od Federera teniski svijet vjerovatno nije vidio, a Zverev će zbog visine uvijek biti ograničen igrač. A nije to njegova jedina briga. Prošle godine ga je dobio Ćorić i čak u toj borbi za prestiž novih nada tenisa nije ništa napravio. Ne bi me začudilo da ga sjutra dobije recimo Fritz.

Zaista bih volio da griješim, ali momak me još nije uvjerio da ima "gen šampiona". Lagao bih kada bih rekao da ne primjećujem njegov ogroman napredak u igračkom smislu, ali još uvijek nema nikakvog rezultata budući da još uvijek nema nijednu značajnu pobjedu.
                      Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)

Comment

• Jel sam ja jedini kome je Rafina reakcija na kraju bas bila simpaticna?

A nisam cak ni njegov navijac ....

Obicno ide vamos, ozbiljna faca sa eventualno blagim osmehom. Ovo je bilo nesto skroz drugacije, pozitivna promena. Bar za mene....

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                          Nisi objasnio u TBu

Brzo je Novak dosao do prvog seta, fokus i dubina su tu, to je vazno.
                          Svejedno ti je brate ko god prosao, Nadal je zicer za obojca u petak.
                          Miki, nisi jedini brate
                          OVAKO

Comment

• To cemo vec da vidimo, vrlo vjerovatno, ali svakako ce se ljepsi tenis gledati ako prodje Japanac.

Nadal se danas bas par puta radovao greskama Zvereva kao da je izveo ne znam kakav viner, malo degutantno je to izgledalo.

Novak za sad bas rutinski odradjuje posao.
                            sigpic

Comment

• Ajdeee lagano
                              Ajdeee polakoooo.....

Poslato sa htc
                              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Olja, jel mi se ljutis sto sam stigao i za Nadalov mec?
                                Vlajko, to Rafa radi kroz celu karijeru, a u ovog perioda malo vise zbog manjka samopouzdanja. Slazem se da bas nije najok potez da urlikas na protivnicku gresku al jbg to ti je.

Nisikori ce oduvati Nadal sa terena, uvek lupa protiv njega. A Isner ce ga dobiti u dva tb-a, ovaj nece ritern ubaciti.
                                OVAKO

Comment

Working...