Originally posted by NI
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Indian Wells 2016. - BNP Paribas Masters 1000
Collapse
X
-
Težak je ono volej, predaleko od mreže ga je hvatao, mrtva Rafina loptica poprilično, viner iz one pozicije gotovo nemoguće odraditi, pogotovo za nekoga ko se ne osjeća na mreži kako treba
Podsjeća na Rogera jako večeras u nekim momentima
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostOnaj volej sto je promasio je nemoguce promasiti, posle toga jos dva nevjerovatna poklona
Kapiram da ce ga lakse sad brejknuti nego sto bi zadrzao servis.OVAKO
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostBrate, ok je da ti se ne svidja Sasa, ali pored ovakva izdanja, znaci ne samo danas nego i protiv Simona juce i u Roterdamu i jos par drugih perfektnih izdanja, ti da ga osporavas ja stvarno ne znam u cemu je problem. Pa igrac za koji navijas je protracio GS finale posto je promasivao smeceve, pravio duple na mec lopte i pecao se na mrezi, a sad ti dodjes i kazes kako je moguce da Zverev uchokira sa svojih 18 godina protiv 14 kratnog GS sampiona. Dobra logika nema sta.sigpic
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostBrate, ok je da ti se ne svidja Sasa, ali pored ovakva izdanja, znaci ne samo danas nego i protiv Simona juce i u Roterdamu i jos par drugih perfektnih izdanja, ti da ga osporavas ja stvarno ne znam u cemu je problem. Pa igrac za koji navijas je protracio GS finale posto je promasivao smeceve, pravio duple na mec lopte i pecao se na mrezi, a sad ti dodjes i kazes kako je moguce da Zverev uchokira sa svojih 18 godina protiv 14 kratnog GS sampiona. Dobra logika nema sta.
Pa Sasa ce smijeniti Novaka na broju jedan a ne Raonic.
Comment
Comment