Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indian Wells 2016. - BNP Paribas Masters 1000

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by NI View Post
    Djokovic je jucer promasio gori smesh.
    Djokovic moze da zaboravi sve u sekundi, igra tenis kao da ga je izmislio, drugi bas nemaju taj luksuz slozicemo se? Onakve sanse moraju da se koriste, mogu da se ukazu jednom godisnje.
    sigpic

Comment

• Težak je ono volej, predaleko od mreže ga je hvatao, mrtva Rafina loptica poprilično, viner iz one pozicije gotovo nemoguće odraditi, pogotovo za nekoga ko se ne osjeća na mreži kako treba

Podsjeća na Rogera jako večeras u nekim momentima

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
        Onaj volej sto je promasio je nemoguce promasiti, posle toga jos dva nevjerovatna poklona

Kapiram da ce ga lakse sad brejknuti nego sto bi zadrzao servis.
        Brate, ok je da ti se ne svidja Sasa, ali pored ovakva izdanja, znaci ne samo danas nego i protiv Simona juce i u Roterdamu i jos par drugih perfektnih izdanja, ti da ga osporavas ja stvarno ne znam u cemu je problem. Pa igrac za koji navijas je protracio GS finale posto je promasivao smeceve, pravio duple na mec lopte i pecao se na mrezi, a sad ti dodjes i kazes kako je moguce da Zverev uchokira sa svojih 18 godina protiv 14 kratnog GS sampiona. Dobra logika nema sta.
        OVAKO

Comment

• Ovaj meč je mnogo važniji za Rafu nego za Zvereva.
          Ako Rafa slučajno pukne to bi bilo sve od njega za ovu sezonu, a i dalje.
          A ako dobije, onda mu do Novaka nema gaženja

Comment

• Uzeo ga je sada Rafa pod svoje, konačno sa nekom svrhom udara, gotovo je ovo

dobrodošao u svjetski vrh Saša

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
              Brate, ok je da ti se ne svidja Sasa, ali pored ovakva izdanja, znaci ne samo danas nego i protiv Simona juce i u Roterdamu i jos par drugih perfektnih izdanja, ti da ga osporavas ja stvarno ne znam u cemu je problem. Pa igrac za koji navijas je protracio GS finale posto je promasivao smeceve, pravio duple na mec lopte i pecao se na mrezi, a sad ti dodjes i kazes kako je moguce da Zverev uchokira sa svojih 18 godina protiv 14 kratnog GS sampiona. Dobra logika nema sta.
              Stvarno poredimo teniski talenat i umijece Novaka Djokovica sa Aleksandrom Zverevim? Stvarno cemo da vucemo tu paralelu? Ok, moze, ali ne mogu nocas, moram onda roman da ispisem.
              sigpic

Comment

• Jos nije uzeo poen(Rafa mu je samo jedan poklonio)
                Jbt samo sto ne zaplace, zao mi da ga gledam 😢

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                  Podsjeća na Rogera jako večeras u nekim momentima
                  Ima traku i boji se Nadala.

Comment

• Rafi ce mnogo znaciti ovaj preokret, samo da sada ne pokvati nesto!
                    >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                      Kako ne znas?

Pa Sasa ce smijeniti Novaka na broju jedan a ne Raonic.

Comment

• Suva teniska inteligencija nema sta

Ovakav teniski mozak se rijetko vidje. Bravo Saki
                        sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                          Suva teniska inteligencija nema sta
                          Pokazi malo sirine.

Momak je u soku. Sto je razumnjivo.

Comment

• Sirina mu je kao kod Dimitrova u tim danima. Samo sto je Grigor i do TBa gurao protiv mnogo jacih rivala od ovog trenutnog Nadala.
                            sigpic

Comment

• Imao ga je "mali" ali ipak ce da izgubi - tako je i Novak poceo sa Rafom
                              >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Originally posted by AIRBORNE View Post
                                Imao ga je "mali" ali ipak ce da izgubi - tako je i Novak poceo sa Rafom
                                Ne da ga je imao, nego je morao da ga dobije. Ali dobro, mlad je, naucice. Valja li ova floskula?
                                sigpic

Comment

Working...