Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indian Wells 2016. - BNP Paribas Masters 1000

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lepa prica, antologijske slike samo mi se cini da je ovaj lik sto prica ipak zaboravio Federera u celoj prici kad kaze "I think Djokovic and Nadal are probably two people with the biggest personalities on the tour" mada iskreno ne mogu da zamislim tako srdacan susret izmedju Federera i Novaka ili Federera i Nadala. Mislim da je ipak u celoj prici Novak ispao veca faca jer je Nadal u dubokom kanalu dok je Novak uverljivo najbolji tako da mu ovaj pozdrav dodje kao znak podrske Nadalu u smislu "Bravo, majstore" bez obzira sto su veliki rivali na terenu. Lepa slika u svakom slucaju.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
      Zasto placa trenera?

Ali ozbiljno, malo bzvz da gleda taj mec odatle, umesto da je u hotelu i da odmara
      Ispostovao gazdu turnira, bonus nije mali.

Comment

• Originally posted by cacanin View Post
        Ispostovao gazdu turnira, bonus nije mali.
        Kakav bonus, ovo je obavezan turnir
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
          Lepa prica, antologijske slike samo mi se cini da je ovaj lik sto prica ipak zaboravio Federera u celoj prici kad kaze "I think Djokovic and Nadal are probably two people with the biggest personalities on the tour" mada iskreno ne mogu da zamislim tako srdacan susret izmedju Federera i Novaka ili Federera i Nadala. Mislim da je ipak u celoj prici Novak ispao veca faca jer je Nadal u dubokom kanalu dok je Novak uverljivo najbolji tako da mu ovaj pozdrav dodje kao znak podrske Nadalu u smislu "Bravo, majstore" bez obzira sto su veliki rivali na terenu. Lepa slika u svakom slucaju.
          Baš lepa slika i veliki plus za Novaka.

Comment

• Što je došao na tribine

Vika se vraća, morala bi dobit Pliskovu i onda derbi sa Serenom nadam se da ima šanse

Comment

• Originally posted by tenis View Post
              Daj molim te, sta pricas ti?
              Dosta njih prica za Ivanisevica ali on je Marina popravio. Njemu fali samopouzdanja a to mu je Goran dosta donio, zato i ima bolje rezultate. Popravio mu je i servis, forehand, kretanje (objasnio mu da ne moze bez cijelog tima), sponzore (nasao mu menadzera).
              Marin takticki igra dobro ali se uplasi.
              Stse Gorana tice, on je protiv Changa imao pozitivan omjer u setovima a i u mexevima dok je bio u vrhu.
              Protiv Agassija takodjer oboje pozitivno, protiv Mustera al-pari takodjer. Njega je isto psiha zezala ali je imao vise samopouzdanja. Goran je uvijek napadao.
              ma kakvi igra taktički dobro. zatvori oči i lupa ravnjake. Prvi ide u teren, drugo kad tad, a treči u mreži. Kad dobije pred sobom zid (NOvak pre sve) poen uvijek završi na isti način - Marinov UF errors.

Gorak mu je popravio servis, popravio kretanje ali probleme kot baseline igre ostaju.

Bolji rezultati sa Goranom? Osim onog US opena 2014 nikako da podigne nivo igre. Uvijek tamo oko 15.pozicije.

Gorana je psiha baš puno zezala u karieru. Kad se igralo na šljaci in sporom hardu Gorak je uvijek gubio protiv Couriere, Agassija, Changa, Mustera.
              Bio sam njegov veliki fan i svaki pun gledao kako nemočno bezidejno lupa po loptu bez neke strategije. A Marin je sad njegova kopija.

Ja smatram, da Marin može više.

Ako je mogao igrat tako veličastveno na onom US openu 2014, znači da može to još ponoviti. Treba da mu neko pomogne do toga ako Gorak to nije u stanju.

Comment

• Nemoguce koliko je Milos popravio kretanje, mora sto prije da dodje do TOP 4, fenomenalna igra.
                sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                  Nemoguce koliko je Milos popravio kretanje, mora sto prije da dodje do TOP 4, fenomenalna igra.
                  Jebes top 4 (barem trenutno) ... moze li do mastersa, ovog na primer?
                  sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                  Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Top 4 mu je na nekih 4000 poena, tako da je to trenutno nemoguca misija, a ima 10-15% sanse da osvoji ovaj masters

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Ako Novak ne bude u finalu ne vidim kako ce ga neko drugi dobiti. Mozda Nisi ako odigra bez greske.
                      sigpic

Comment

• Nemojte da kvarite tenisu snove o Čiliću velikanu

Comment

• Za ovakve svri je Novak nenadmasan. Sirok, lafcina.
                          Spoiler
                          Pravi Srdjanov sin.

Spoiler
                          Bojana,
                          Nadam se da ovo neces shvatiti kao vrijedjanje drugih igraca.

Comment

• NI, a da ti mene jednom preskocis?

Spoiler
                            u ovom podjebavanju

sigpic

with experience.

Comment

• Uopce nije istina, lijepo ih seta i onda zavrsi poen. Takodjer on se nema sta prebacivati, tenisac te visine mora biti agresivan. Jos mu se nekad desi da je pasivan pa izgubi poen. Tako je jucer protiv Goffina propustio prvu break loptu (na 15:40). Goffin bio u terenu a on mu namjesti zicera na reket. Na prvu set loptu ide napadati tezak drugi servis sa puno spina. Treba znati kad sta napraviti.

Sto se Gorana tice, Mustera je pobijedio na zemlji u Austriji u DC (ukupan skor 2:3). Sa Changom je imao 4:4 (3:3 tepih, 1:1 hard). Tek ga je Chang prestigao '98-e kad je bio u "slobodnom padu" na 6:4. Protiv Agassija ima 1:1 na hardu ostalo su igrali na tepihu i travi (ukupno 3:3).
                              Sa svima je imao pozitivan skor ali ga je pokvario jer je prije ispao iz vrha od njih. Recimo Samprasa je nabijao, imao 5:2.
                              Last edited by tenis; 18-03-16, 14:34.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                                Sta je Djokovic trazio na mecu Raonic-Monfils?

Elison izgleda mladji od Djokovica. Covjek je cudo prirode.

Tu je vidim i Novakova menadzerka. Eh nije davno bilo kad se Leri nervirao sto Novak dobija njegovog Nadala, a sad mu sjedi u krilu maltene
                                sigpic

Comment

Working...
                                X