Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indian Wells 2016. - BNP Paribas Masters 1000

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da je bio Nadal sav svoj ja bi ocekivao da ce raznijeti Zvereva sa terena. Ali, posto nije Rafa sav svoj, a i posto Sasa igra jako dobro u zadnje vreme, mislim da lik ima poprilicne sanse. Naravno, ako nema one bubice koje znaju da ga navasaju s vremena na vremena i ako bude cvrst i konstantan. Prvi put u karijeri ce se suociti sa prevelike spinove na svom BH-u, vidjecemo kako ce reagovati...
    OVAKO

Comment

• Nadal da ima ritern raznio bi ga, posto nema sve je moguce.

Novaku fokus odlutao kad je servirao za mec, ali mu je znacilo dosta, vidjelo se i po radovanju kad je uzeo prvi set i kad je dosao do prvog brejka u drugom.

Nije savrseno, i ne moze biti u pustinji ali napredak vidan i ocigledan. Znatno podigao kretanje, servis mora bolji da bude, BH ok, FH razoran ali sa te strane ima oscilacija vise nego sa BHa.
      sigpic

Comment

• I defanziva steka kod Nadala, nije samo ritern.
        OVAKO

Comment

• To odavno, ali je na sasvim solidnom nivou za ostatak tura, servis i ritern su vec kriminalni.
          sigpic

Comment

• Dobro, ritern i nije bas kriminalan s obzirom na to odakle on riternira. Govorim naravno o ovom turniru. Stariji Nadal riternirao 2 metra iza osnovne na prvi, a 4 metara iza osnovne na drugi. Sad riternira tek nesto ispod osnovne crte na prvi, a vecinu riterna na drugog su u terenu. Naravno, slabije kretanje nego ranije i povecana agresivnost daju i vise gresaka iz riterna, ali dobro. Servis je solidan u odnosnu na Rio i Buenos Aires, ali i dalje nije to to.
            OVAKO

Comment

• Samo da ne pocnu prije 22:30, ipak je LS nocas
              sigpic

Comment

• Dobar Novak u prvom. Kakav poen za 6:5 a tek Filipov kada je spasao prvu i jedinu brejk loptu
                Sviđa mi se reakcija po osvajanju seta.
                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• ja necu biti u mogucnost da ispratim Nadala
                  Za Novaka cu valjda stici, al za ovoga kurac
                  Stavicu da se mec snima pa cu nocas pogledati.
                  OVAKO

Comment

• Vidi da ne stigneš ni za Novaka, polako, odradi sve što imaš.
                    I drži to u gaćama, ipak ne ide ovde.
                    Last edited by miloolja; 16-03-16, 15:47.
                    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Mnogo mi se vi pravite pametni.
                      Prijatan ti ručak Sandu!
                      Last edited by miloolja; 16-03-16, 15:50.
                      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Uzrecica je to Olja, nemoj se ljutiti sad za sitnice. Zavrsicu ja sve na vreme ne brini
                        OVAKO

Comment

• Novače šta bi sa 4 meč lopte?

Čuvaj te "uzrečice" Kobe za neka druga mesta i prilike, rekoh ti već drži ga u donjem vešu kada si ovde.
                          Mnogo si se ti nešto opustio i raširio krilca, ali hvala ti pa si skinuo ono čudo od avatara.
                          sigpic

Comment

• Znao sam da cu te malo kupiti sa avatara.

Inace izgubio sam kladbu od Sminku, pa zato sam nosio velikog Nicka

Zaboravili ste da spomenete mec Gofana i Stana, po meni jos jedan vrlo dobar duel, 3-0 do sada za Vavrinku bez izgubljenog seta, ali sva setova su bile neizvesne i vrlo tjesne.
                            OVAKO

Comment

• Marin dobro krenuo, 2:1.
                              Izasao je jedan dobar intervju sa njim ovaj tjedan gdje kaze da mu je ozljeda ramena narusila samopouzdanje ali da na treninzima igra kao nikad prije i da je uvjeren da ce uskoro tako igrati i u mecevima, da vjeruje da opet moze osvojiti Slam i igrati jos bolje nego tada. Zelja nakon karijere mu je otvoriti tenisku akademiju, tamo trenirati samo nadarene klince ali BESPLATNO, za svoj gust
                              Evo brejka i 3:1. Zadnja 2 meca igra na tom tragu.
                              Last edited by tenis; 16-03-16, 19:20.

Comment

• 7:5, prvi set je tu.

Comment

Working...
                                X