Nije bas da mu je zrijeb prelak s obzirom u situaciji u kojoj je. Koli i Feli su mu tradicionalno teski, Tim je ozbiljan ispit, a tu su i Izner i Vavrinka i dalje. Mada i ne treba sad da je u top formi, ocekivao sam veliko mucenje danas, ima manjih oscilacija ali nista strasno.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Indian Wells 2016. - BNP Paribas Masters 1000
Collapse
X
-
MA gde ce ga Feli dobiti na spori beton, sta ti je. Thiem nema sanse protiv Novaka, ne voli on igrati protiv takvog tipa igraca, nazalost. A i 100% je umoran, vec ima 1390 meceva ove sezone, evo danas maraton, tako da tesko to. Jedino Vavrinka, ali naravno mozda ce se neko pobrinuti da ga izbaci pre finala. A ako Stan saceka ovakvog Novaka u finala moze lagano da ga prebije.OVAKO
Comment
-
Novak i Stan su daleko od svoje najbolje igre, ali Novaka je usporila ipak osjetno ta infekcija oka, njemu je Dubaji trebao da sluzi za podizanje forme, tu ulogu je preuzeo Indijan Vels, ali to jos teze ide zbog Dejvis Kupa, nedelju dana netreniranja i maratona sa Kokoskom. Ali sam sa ovim danas bas zadovoljan. Vavrinka se bas muci na pocetku sezone, jeste osvojio Dubaji ali nije to to, iako je mocno poceo sezonu. Njega je presjekla ta prelada u Melburnu mozda pa je tu malo ispao iz ritma. Pustinja mu odgovara ali ni juce nije blistao.sigpic
Comment
-
Hahahahahahahaahahahahahahaahah sta je sad odigrao Filip, mislim da ni sam ne veruje kakvu je glupost uradio.
Da lik imao malo vise muda bio bi mnogo uspesniji teniser.
Sta lik radi na break lopteLast edited by Stefan-kobe; 16-03-16, 03:29.OVAKO
Comment
-
HAAHH kakav smeč
AJDE BRE!!!
Novak "Deda Mraz" ĐokovićLast edited by Lord Aleksoni; 16-03-16, 03:39.
Comment
-
Vidi Leksa Iron Man, moram i ja da se nacinim na nekog superheroja.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Danas je jedan od najinteresantnijih meceva dosadasnje sezone - Nadal-Zverev. Zverev je do sada igrao izvanredno. Od svega je najimpresivnije su sapionske karakteristike koje je pokazao i defanziva. S druge strane Nadal pokazuje znake oporavka. Protiv Verdaska je oscilirao od briljantnog do loseg ali je na kraju iscupao TB. To mora biti dobro za njegovo samopouzdanje.
Ako se mez oduzi, skoro sigurno pobjedjuje Nadal. Mislim da ce Xverev probati da ga oduva sa terena. Kao sto je oduvao Simona i umalo oduvao Dimitrova. Ne vjerujem da ce Zverev da pukne. Previse je arogantan.
Stari Nadal bi s lakocom prebrodio Sasine napade. Rafa je do sada pokazao da se igrom vraca ali nisam siguran da je mentalno top. Svejedno, danas bi morao odnijeti pobjedu.
Comment
Comment